canım arkadaşım inşallah bizde o mutluluga kavuşacagız.canım perşembe günü saat 12de emre beyle görüştük eşimin ilk tese sonucu çıkan patolojı sonucuna baktı güzel dedi spem üreten bölgelrin bulundugunu söyledi iyi bir mtese işlemiyle bulunabilir dedi bizden genetik test istedi daha önce neden istenmediğini sordu bizde bimediğimizi söyledik eger dedi genetik bir sorun çıkmazsa tekrardan deneyelim dedi içimi konuşmalarıyla aydınlattı bilmiyorum içim ısındı çünkü açıklayıcı konuştu işte böyle canım sonra anneme gittik cteside hep birlikte Eyüp Sultana gittik dua ettik bol bol allahım kabul eder inşallah biliyomusun annem birgün eyüp sultanın önünden geçmiş o gecede eşimi omzunda bebekle görmüş kurban oluyum allahıma belki bu sefer benimde yüzümm gülecek.bende çok istiyorum fundacıgımın ve benimde anne olmamızı sen nasılsın canım hğep dua et olurmu banada şu genetik testte sorun çıkmasın tesede bulunsun ve kavuşuyum yavruma öpüyorum seni....
hilalim canım genetik testin sonucu çıktı temiz yani genetik bir sorun yok inşallah bu seferki tesede sperm bulunacak ve kavuşacagım bende bebegime dua et bana lütfen dua..
bende umutta tedavideyim salı günü yumurtalar toplanacak bakalım rtık hayırlısı ben famara kullandım kısa protokol oldu çabuk bitti dr. süleyman hoca çok heycanlıyım en son 6 gibi dediler yumurtalar
allah yardımcın olsun sonunda inşallah kavuşursun bebeğine
haklısın fatmanur kaç gündür girdiğim yoktu...sen girdiğin zaman ben giremiyorum ben girdiğimde sen girmiyorsun yaaa.......
bende umutta tedavideyim salı günü yumurtalar toplanacak bakalım rtık hayırlısı ben famara kullandım kısa protokol oldu çabuk bitti dr. süleyman hoca çok heycanlıyım en son 6 gibi dediler yumurtalar
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN:Saruboceq:
dileklerin için çok sagol bugun toplandı yumurtalar 6 tane olmuş hayılrısı artık ne diyeyim ama ekipten çok memun kaldım ben umuttaki..
hilall bu gece erken girdim yine yoksun nerelerdesin yoksa bebişe alışverişlerdemisin
bu arada yarın çapa özele gidiyorum ilk defa ulun beyden başka dr.a gidiyorum..ve heralde ayrıntılı ultrasona giricem...heyecanlıyım bebişimi görücemm inşşş.....hemde ayrıntılıı çok güzel bişey olsa gerek....
canım allahımkucagına alacagın günleride nasip etsin inşallah..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?