Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

selam kızlar,
umut tüpte aşılama fiyatları ortalama ne kadar siz bilirsiniz
birde aşılamayı nasıl yapıyorlar bilgi verir misiniz haziran veyatemmuz ayında yaptırıcam inş
bana bilgi verir misiniz
bu arada tedavide olanlar umarım pozitif sonuçlar alır opuyorumnanaktan

canım yardımcı olmak isterdim ama aşılama ile ilgili hiç bişey bilmiyorum..burda olanlarda tüp yapanlar..bence sen umut tüp bebek merkezini arayıp öğrensen daha iyi olur...

sagol canımın içi allah razı olsun inşallah oluruz 25 mayıs gibi adet olmam gerekiyor bu ay düşünüyoruz bakalım ben yine haber veririm sen dua et bana bize bol bol canım .sen nasılsın büyüyo bebişin içinde allahım tamamına erdirsin...:Saruboceq:

inş yumurtaların çok iyi kalitede olurr ve ardından evladına kavuşursun...
burdam hamileyim yazını okuruz inşş....

canım benim dileklerin için sagolasın aradılar bugun 3 yumurta dölleniyor dedi kalite durumu yarın belli olur dediler sanırm yarın trasfer edilecek

canım ben su an asılama tedavısındeyım umutta
raporsuz aşılama fiyatı 750 ytl
ben iğneyle başladım ilk beş iğnem 265 ytl tuttu
haftasonu kontrolden sonra dozu arttırcak tekrar ıgne verıcek ne kadar tutar bılemem
ama sanırım toplam malıyet 1250 ytl bulacak gibi canım
duan ve guzel dılegın ıcın tesekkurler

ben iyiyim allaha şükür bebişde iyi büyüyor içimde...aminn inşş..

canım benim dileklerin için sagolasın aradılar bugun 3 yumurta dölleniyor dedi kalite durumu yarın belli olur dediler sanırm yarın trasfer edilecek

canım transferin oldumu??3 tanede 4tanede dönlense zaten 1 tane embryo transfer ediliyor...ve inş o embryo sana 9 ay sonra hayatının mucizesi olan evladını kucağına verir...

canım transferin oldumu??3 tanede 4tanede dönlense zaten 1 tane embryo transfer ediliyor...ve inş o embryo sana 9 ay sonra hayatının mucizesi olan evladını kucağına verir...

canım benim slm evey bugun trasferim oldu 2 tane ettiler trasfer 4.5 hücreli benim yaşım 35 yaş üstü için öbur yumurtalar bölünemedi malesef hayılrısı

canım benim slm evey bugun trasferim oldu 2 tane ettiler trasfer 4.5 hücreli benim yaşım 35 yaş üstü için öbur yumurtalar bölünemedi malesef hayılrısı

hayırlı olsun canım allah hayırlısını nasip etsin inşallah hamiş olursun da bebişini de kucağına alırsın. yalnız seni şimdiden uyarayım. hücre yavaş bölündüğü için bhcg en gebe olsanda düşük çıkabilir sakın moralini bozma. son güne kadar da test yapma bence. güzel haberlerini bekliyorum canım kolay gelsinnn. iyice dinlen hee

selam kızlar bende önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıyorum umutta süleyman beyle.bu 2 ci denemem umutta 1 ci denemem olucak.tüplerim kapalıydı inşallah olur allah herkese versin bu arada yaşım 30 artık 1 embriyomu koyuyorlar öyolede olsa sonuçta en iyisini koymaları önemli:))embriyo sayısında bilgisi olan yazsın

yani yazabilirmi:))))ha aşılama nasıl oluyor diye soran olmuş iğnelerle yumurtaları büyütüyorlra belli bir seviyeye gelince çatlatma iğnesi yapılıyor aşılaman önce ve eşten alınan sperm alınıp kalitesi arttırılıp kadın muayne masasında alttan hiç acı yok kadına veriliyor yani normal yolla olan ilişkide yumurtayı yakalamak zor tıbbi olarak ayarlanıyor..

bilgi için tşkler canım,umarım sende tez zmanda kavuşursun bebeğine

sağol cnm yardımcı olduğun için
sende umarım pozitif sonuç alırsın aşılamadan
ya bişey daha sorsam ayıp olur mu ki :d
kaç günde bir gidiyorsun muayene için falan bi de hangi doktor ?

canım tedavin hayırlı olsun.....umut çok doğru bir tercihhh bence....
yasa yaşa göremi bilmiyorum ama okuduğum ve arkadaşların sölediğine göre 1 tane embryo transfer ediliyormuş...ama belki sana 2 tanede koyulabilir...yaştan çok kaç kez tüp denediğin önemli heralde...
ama umarım 2 yada 3 tane transfer edilir...

hilalim kızın oluyor demek profilini incelerken gördüm canım gözün aydın senin gibi tatlı bir kızın olur ayyy canım benim yeni haberim oldu ne zaman öğrendin yoksa ben mi unuttum biliyordumda...

hilalim kızın oluyor demek profilini incelerken gördüm canım gözün aydın senin gibi tatlı bir kızın olur ayyy canım benim yeni haberim oldu ne zaman öğrendin yoksa ben mi unuttum biliyordumda...

canım 17.haftada öğrendim kızım olacağını burda yazmıştım ama farketmemişsin sağollasın canım....
sen nasılsınn???

canm askolsun ne ayıbı:) sorararka ögrenıyoruz destek oluyoruz bırbırımze
reglın ıkıncı gunu gıttım ılk ıgnelerle basladık bugun besıncı ıgnemı vuruldum
yarın ılk kontrolum olacak yumoslarla reglm yenı yenı bıtıyor
sanırım bundan sonra gun asırı cagırır ölcume cunku ılk sordgumda on gun ıcınde duruma göre en fazla bes kez cagırcam demıstı doktorum ulun bey bu arada
sen karar verdın mı hangı doktordasn ne zaman baslıycan nasıpse?
ııns poztf olur sonucum duandan eksk etme canm

slm hilal insallah dilegim odurki tutar bol sanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…