canm askolsun ne ayıbı:) sorararka ögrenıyoruz destek oluyoruz bırbırımze
reglın ıkıncı gunu gıttım ılk ıgnelerle basladık bugun besıncı ıgnemı vuruldum
yarın ılk kontrolum olacak yumoslarla reglm yenı yenı bıtıyor
sanırım bundan sonra gun asırı cagırır ölcume cunku ılk sordgumda on gun ıcınde duruma göre en fazla bes kez cagırcam demıstı doktorum ulun bey bu arada
sen karar verdın mı hangı doktordasn ne zaman baslıycan nasıpse?
ııns poztf olur sonucum duandan eksk etme canm
bende iyiyim bildiğin gibi işteŞenizcanım 17.haftada öğrendim kızım olacağını burda yazmıştım ama farketmemişsin sağollasın canım....
sen nasılsınn???
dileklerin için çok sagol bugun toplandı yumurtalar 6 tane olmuş hayılrısı artık ne diyeyim ama ekipten çok memun kaldım ben umuttaki..
kızlar selam bende umut tüp bebegi düşünüyorum ama karasızım eşimde morfoloji problemi var morfolojisi 3 böyle olupta orda hamile kalan varmı acaba ımsı yöntemi orayada gelmiş
Benim eşime başka merkezlerde spermi yok ancak size donasyon olur denilirken Umut tüp bebek merkezinde Dr.Emre bey sayesinde sperm bulundu ve süleyman beyin tedavisiylede hamile kaldım Dr.Emre bey bu işte çok iyi kesinlikle tavsiye ederim
n eyaptın transferin oldumu canım?
bende haziran adetinde başlıyorummmmmmmmm:))ilk tedavimde 2 gün yatmıştım ve hergün 1,5 saat yol yapıyordum iş için amaaaaaaaaaaaa şimdi iştende ayrıldım pkologada gidiyorum 2 aydır baya sakinleştim.ben elimden geleni yapayımda ilk tedavimdeki gibi şu yapmadım olmadı demiyeyim.gerisi allaha kalmış:))))))))))9
bende haziran adetinde başlıyorummmmmmmmm:))ilk tedavimde 2 gün yatmıştım ve hergün 1,5 saat yol yapıyordum iş için amaaaaaaaaaaaa şimdi iştende ayrıldım pkologada gidiyorum 2 aydır baya sakinleştim.ben elimden geleni yapayımda ilk tedavimdeki gibi şu yapmadım olmadı demiyeyim.gerisi allaha kalmış:))))))))))9
panadol canım çoğu bitmiş azı kalmışş hadi inşş pozitif sonucunu bize 3 gün sonra verirsin...
inşşşşşşşşşş canımmm
birde sekreteri sizi arayamaz şuan transferde dedi bende nsl arayamaz ben hastasıyım dedim.çıkınca arar dedi bende yogunsa yarında arayabilir dedim ne arayan ne soran birde ben yazılarda okumuştum kızlar baştan ulun beyle konuşuyoruz sonra bi bakmışız transfere başka doktorlar gelmiş diye yada yumurta toplamaya yani canım bu nasıl iş ben bişey anlamadım yarın cepten arayıp konuşacagım.
Arkadaşlar merhaba fikrinizi almak istiyorum . Izmirde yaşıyoruz eşim azosperm ( sıfır sperm) umut tüp bebekte emre beyde tedaviye başlayacağız inşallah. Randevu aldım . Tüp bebek şansımız olursa yine umut tüp bebeği düşünüyorum . Merkez olarak nasıl bir yer emre bey çok iyi diye duydum burdan hep .. Görüşlerinize ihtiyacım var
Arkadaşlar merhaba fikrinizi almak istiyorum . Izmirde yaşıyoruz eşim azosperm ( sıfır sperm) umut tüp bebekte emre beyde tedaviye başlayacağız inşallah. Randevu aldım . Tüp bebek şansımız olursa yine umut tüp bebeği düşünüyorum . Merkez olarak nasıl bir yer emre bey çok iyi diye duydum burdan hep .. Görüşlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?