Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

yok cnm ben başlamadım tedaviye büyük ihtimal temmuz gibi olacak,kontroller sık olacağı için işten gün aşırı izin almam imkansız
umarım senin güzel haberlerini alırız burdan,Allah yardımcınız olsun
takipteyimmm :):):)

kızlar selam bende umut tüp bebegi düşünüyorum ama karasızım eşimde morfoloji problemi var morfolojisi 3 böyle olupta orda hamile kalan varmı acaba ımsı yöntemi orayada gelmiş

kızlar selam bende umut tüp bebegi düşünüyorum ama karasızım eşimde morfoloji problemi var morfolojisi 3 böyle olupta orda hamile kalan varmı acaba ımsı yöntemi orayada gelmiş

Benim eşime başka merkezlerde spermi yok ancak size donasyon olur denilirken Umut tüp bebek merkezinde Dr.Emre bey sayesinde sperm bulundu ve süleyman beyin tedavisiylede hamile kaldım Dr.Emre bey bu işte çok iyi kesinlikle tavsiye ederim

gözün aydın canım nasıl yani eşin tese olmuştu bulunmamıştıda emre bey yaptıgı tesedemi bulundu zemuszemus

bende haziran adetinde başlıyorummmmmmmmm:))ilk tedavimde 2 gün yatmıştım ve hergün 1,5 saat yol yapıyordum iş için amaaaaaaaaaaaa şimdi iştende ayrıldım pkologada gidiyorum 2 aydır baya sakinleştim.ben elimden geleni yapayımda ilk tedavimdeki gibi şu yapmadım olmadı demiyeyim.gerisi allaha kalmış:))))))))))9

canım tşk ediyorum hayırlısı artık dedigin gibi ben elimden geleni yaptım yapıyorumda her anlamda keşke dememek için umarım olumlu sonuç alırsın bu sefer nerde yaptıracaksın sen...

panadol canım çoğu bitmiş azı kalmışş hadi inşş pozitif sonucunu bize 3 gün sonra verirsin...

tedavin hayırlı olsun.....ben transferden sonra hep yattım sadece ihtiyaçlarım için kalktım..bencede şimdi kendine bakmalısın....inş bu denemende yüüzün güler...
bende 2.denememde hamile kalmıştım darısı başına inşş...

inşşşşşşşşşş canımmm

slm nsl cnm sana bir sorum olacaktı ulun beyi sen aradıgın zaman cep tel arıyorsun yosa merkezimi arıyorsun.ben aradım merkezi beni aramadılar ve sanırım bu doktor çook yogun ya bende tedaviye başlıyacagım zahmet edip bi aramadılar süleyman beylemi bi görüşsem acaba bu baştan böyle yaparsa sonunu düşünemiyorum.

birde sekreteri sizi arayamaz şuan transferde dedi bende nsl arayamaz ben hastasıyım dedim.çıkınca arar dedi bende yogunsa yarında arayabilir dedim ne arayan ne soran birde ben yazılarda okumuştum kızlar baştan ulun beyle konuşuyoruz sonra bi bakmışız transfere başka doktorlar gelmiş diye yada yumurta toplamaya yani canım bu nasıl iş ben bişey anlamadım yarın cepten arayıp konuşacagım.

canım merhaba onlar ekip çalışıyomuş benim dr. süleyman hoca yumurta toplamamıda onun yapmasını istedim malesef yoktu o gün orda trasferde kendi dr. iste kalabalık merkez malesef bende yaşadım bu gibi sorunlar...

Arkadaşlar merhaba fikrinizi almak istiyorum . Izmirde yaşıyoruz eşim azosperm ( sıfır sperm) umut tüp bebekte emre beyde tedaviye başlayacağız inşallah. Randevu aldım . Tüp bebek şansımız olursa yine umut tüp bebeği düşünüyorum . Merkez olarak nasıl bir yer emre bey çok iyi diye duydum burdan hep .. Görüşlerinize ihtiyacım var

merhaba şimdiden tedavin hayırlı olsun ben merkezden ve ekipten çok memun kaldım benim dr. süleyman hoca..

canım allah yardımcınız olsun inşallah eşinizde bol bol sperm bulunur. emre bey tese konusunda türkiye deki bir numaraı kişidir. iyi bir yerde bir uzman tarafından tese olacağınızı bilmenizi isterim. bundan daha iyisi olamaz. içiniz bu konuda rahat olsun. yalnız söyliyeyim emre bey biraz asabidir. hoş ben hiç takmam asabiyetini ama çekingen hastalar rahatsız olabilirler. siz emre bey sert konuşsa bile takmayın tüm sorularınızı sorun tüm çekincelerinizi anlatın. ya böyle anlatınca emre bey sevimsiz bir adam gibii durdu. bi de adamı sürekli rahatsız edip duruyom bunları yazdığımı bilse yüzüne gözüne dursun der bence bilmiyorumkismile neyse canım güzel merkez kadın doğumcular zaten ekip. ulun bey dersin sülayman bey tüm tedavini yürütebilir o kısma takılma. allah yolunuzu açık etsin. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…