Arkadaşlar merhaba fikrinizi almak istiyorum . Izmirde yaşıyoruz eşim azosperm ( sıfır sperm) umut tüp bebekte emre beyde tedaviye başlayacağız inşallah. Randevu aldım . Tüp bebek şansımız olursa yine umut tüp bebeği düşünüyorum . Merkez olarak nasıl bir yer emre bey çok iyi diye duydum burdan hep .. Görüşlerinize ihtiyacım var
SEDEMSAN MERHABA BİZDE 10 HAZİRANA RANDEVU ALDIK EŞİM İÇİN GİDİCEZ NASİPSE İNŞALLAH OLUMLU BİR ŞEKİLDE GERİ DÖNERİZ EŞİMİN RAHATSIZLIĞI KISIRLIĞIN EN AĞIR DALIYMIŞ 100 KİŞİDEN 1 KİŞİDE GÖRÜLEN Bİ RAHATSIZLIKMIŞ O YÜZDEN EN İYİ DOKTORLARDAN BAŞLAMAK İSTEDİK ARAŞTIRDIK İZMİRDE BULAMADIK SİZDE SORUN NEDİR BİRDE DÖNDÜKTEN SONRA FİKİRLERİNİ YAZAR MISINZ opuyorumnanaktan
canım ben görüşmemi gerçekleştirdim gerçekten çok tatlı bir doktor okadar çok soru sordum ki sağolsun hiç sıkılmadan cevap verdi benden ve eşimden tahliller istendi eşimden istenen spermiogramı orda yaptırdık sonucu iki saatte çıktı ve sonuçtan sonra tekrar görüştük benden istenen tahlileride burda yaptırıp sonucunu süleyman beye göndereceğim son olarakta ödemeler hakkında neslihan hanıma yönlendirildim ilaç dahil paket fiyat verildi 5000 TL. Embriyo dondurmanın ücretsiz olduğunu ve 1 yıl boyunca ücretsiz saklandığını söyledi
Eşim ile karar verdik tüp bebek tedavimizi umut tüp bebek merkezinde yaptıracağız....
slm hilal insallah dilegim odurki tutar bol sanlar
hakkında hayırlısı olsunn canımmmmm çok doğru seçimmm
bende o iğneleri vurmuştum. Çok zorlu günler psikolojik olarak insan yıpranıyor.. Ama uğrunda gelecekse beklenen gün çekilen çile kutsaldır ...
ALLAH yüzümüze güler inşallah.. Bende yarın öğrenicem inşallah sonucu....
canım ben görüşmemi gerçekleştirdim gerçekten çok tatlı bir doktor okadar çok soru sordum ki sağolsun hiç sıkılmadan cevap verdi benden ve eşimden tahliller istendi eşimden istenen spermiogramı orda yaptırdık sonucu iki saatte çıktı ve sonuçtan sonra tekrar görüştük benden istenen tahlileride burda yaptırıp sonucunu süleyman beye göndereceğim son olarakta ödemeler hakkında neslihan hanıma yönlendirildim ilaç dahil paket fiyat verildi 5000 TL. Embriyo dondurmanın ücretsiz olduğunu ve 1 yıl boyunca ücretsiz saklandığını söyledi
Eşim ile karar verdik tüp bebek tedavimizi umut tüp bebek merkezinde yaptıracağız....
tebriklerrrrr
rabbim tamamına erdirsin inşşşş
canım çok teşekkür ederim Bahçeci de Burçak Hanımı ve Umut tüp bebeği şiddetle tavsiye ederim :) :sm_cool:
benimde ransfreimi burçak hanım yapmıştı umut tüp bebek merkezinde....
ilk denemendmi tuttu peki ???
hayırlısı olsun allah kucagına almayıda kısmet etsin doktorun kimdi bende umuta yaptırıcam ilk denemedemi tutu senin.:teytey::teytey::teytey::teytey:
sedemsan oncelıkle allah yardımcın ve yardımcımız olsun hakımızda hayırlısı olsun ınsallah bende gıdıcem allah n asıp ederse doktora esımın maas almasını beklıyoruz sen sımdı on gorusmeye gıttıgın gunmu bu sperm testını falan yaptırdın ozaman bızde oyle oluruz heralde pekı muayyene ucretı odedınmı on gorusmeye gıttınya oyuızden soruyorum aydınlatırsan benı cok sevınırım bıde unutmadan bu paket fıyet raporsuz fıyattanmı bahsettın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?