Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

bende izmirden tüp bebek tedavisi için umut tüp bebek merkezine geleceğim daha doğrusu öncelikle ön bir görüşme için geleceğim yarın ordayım

SEDEMSAN MERHABA BıZDE 10 HAZıRANA RANDEVU ALDIK EŞıM ıÇıN GıDıCEZ NASıPSE ıNŞALLAH OLUMLU BıR ŞEKıLDE GERı DÖNERıZ EŞıMıN RAHATSIZLIĞI KISIRLIĞIN EN AĞIR DALIYMIŞ 100 KıŞıDEN 1 KıŞıDE GÖRÜLEN Bı RAHATSIZLIKMIŞ O YÜZDEN EN ıYı DOKTORLARDAN BAŞLAMAK ıSTEDıK ARAŞTIRDIK ıZMıRDE BULAMADIK SıZDE SORUN NEDıR BıRDE DÖNDÜKTEN SONRA FıKıRLERıNı YAZAR MISINZ opuyorumnanaktan

deryacım tedavideyken ben bir kere neslihan hanımı aradım oda ulun beyle görüşüp hemen bana dönmüşti...onun haricinde birde sonuç aldığımız gün aramıştık ulun beyi cebinden..cepdende arayıp ulaşabilirsin ulun beye...
ben 5 aya kadarda gebelik takibimi ulun beyde bahçecide yaptırdım o zamaan test sonuçlarım için ulun bey bizzat arayıp sonucumuzu sölemişti..yani biz böle bir sıkıntı yaşamamıştık...
transfreime ve yumurta işlemime ise bahçeciden dr.alr girmişti...umutda ve bahçeci kliniğinde öle oluyor..zaten bu ekip işi..ama neslihan hanım çok dr.unuzun girmesini isterseniz söleyin girer demişti..ama biz üstünde durmamıştık...siz üsteleyin belki ulun bey girer...ben yine tekraralıyorum ulun beyi kesinlikle tavsiye ederim...

emine bencede çok iyi bir seçim umut tüp bebek merkezii hakkında hayırlısı olsun..inş eşinden sperm çıkar ve sonucunda pozitif olur...

canım ben görüşmemi gerçekleştirdim gerçekten çok tatlı bir doktor okadar çok soru sordum ki sağolsun hiç sıkılmadan cevap verdi benden ve eşimden tahliller istendi eşimden istenen spermiogramı orda yaptırdık sonucu iki saatte çıktı ve sonuçtan sonra tekrar görüştük benden istenen tahlileride burda yaptırıp sonucunu süleyman beye göndereceğim son olarakta ödemeler hakkında neslihan hanıma yönlendirildim ilaç dahil paket fiyat verildi 5000 TL. Embriyo dondurmanın ücretsiz olduğunu ve 1 yıl boyunca ücretsiz saklandığını söyledi

Eşim ile karar verdik tüp bebek tedavimizi umut tüp bebek merkezinde yaptıracağız....

hakkında hayırlısı olsunn canımmmmm çok doğru seçimmm

ben umutta tüp bebek yaptırdım.. Heyecan dorukta yarın tahlil yaptırıp sonucu öğreneceği zaman geçmek bilmiyor

ALLAH hepimizin hakkında hayırlısını versin
:1closedeyes:

slm hilal insallah dilegim odurki tutar bol sanlar

bende o iğneleri vurmuştum. Çok zorlu günler psikolojik olarak insan yıpranıyor.. Ama uğrunda gelecekse beklenen gün çekilen çile kutsaldır ...

ALLAH yüzümüze güler inşallah.. Bende yarın öğrenicem inşallah sonucu....

evet canım belli oldu hamileyim :)))) İnşallah sağlıklı bir şekilde Doğup tam bir aile olmamızı nasip eder...Bahçeci kliniğinde yaptırdım. Umut tüp bebekle anlaşmalılar. çok mutluyum tarifsiz :))

sedemsan oncelıkle allah yardımcın ve yardımcımız olsun hakımızda hayırlısı olsun ınsallah bende gıdıcem allah n asıp ederse doktora esımın maas almasını beklıyoruz sen sımdı on gorusmeye gıttıgın gunmu bu sperm testını falan yaptırdın ozaman bızde oyle oluruz heralde pekı muayyene ucretı odedınmı on gorusmeye gıttınya oyuızden soruyorum aydınlatırsan benı cok sevınırım bıde unutmadan bu paket fıyet raporsuz fıyattanmı bahsettın canım

Son düzenleme:
hayırlısı olsun allah kucagına almayıda kısmet etsin doktorun kimdi bende umuta yaptırıcam ilk denemedemi tutu senin.:teytey::teytey::teytey::teytey:

evet canım, ilk denememde tuttu.. inşallah ALLAH kısmet ederse 2 hafta sonra gidip kalp atışlarını falan duyarsak keyfimiz daha da artacak... 5 yıldır tedavi oluyorum.. imkansız gibi geliyordu.. inşallah kucağımıza almamız kısmet olur. senin doktorun kim görüşmeye gittinmi ??? ben nişantaşı bahçeci kliniği burçak hanıma gittim çok memnun kaldım. şiddetle tavsiye ederim...

günaydın canım muayene ücreti ödedim 150 TL.Daha sonra tedaviden düşülecekmiş evet raporsuz fiyat daha önce harcadıklarımı düşürsem fiyat gayet uygun geldi bana

canım bende 4.yıldır evliyim 2 yıldır aralıksız tedavi gördüm 3.kez aşılama yaptırdım olmadı.bu benim ilk denemem olacak tüp bebekte. bende leven,te oturuyorum ilk önce bende bahçeciye gidecektim kızlar umut tüp bebek merkezinin fiyatı uygun dediler bende umuta gittim.ulun ulug vardı ben gittigimde bir kez gördüm zaten bana soguk gibi geldi kızlar o öyledir ama çok iyi doktor dediler.bende raporlu yaptırıcam raporun çıkmasını bekliyorum sen raporlumu yaptırdın? raporsuz yaptırdıysan ne kadar ödeme yaptınız bahçeci klinigine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…