Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

günaydın canım muayene ücreti ödedim 150 TL.Daha sonra tedaviden düşülecekmiş evet raporsuz fiyat daha önce harcadıklarımı düşürsem fiyat gayet uygun geldi bana

anladım sımdı cok saol tskkur ederım bızde pahalı gelmedı zaten ben 7 mılyar sanıyordum hayırlısı artık neyapalım emelımıze kavusalımda feda olsun

ben rapor çıkarttırmadım. yumurtalıklarım çok kötü durumda olduğu için Bahçeci kliniğindeki burçak hanım bana kaybedecek hiç vaktimin olmadığını söyledi.. toplam ilaçlar tahliller 2500tl tuttu. umuta verdiğim para da 1900 euro... Bu tedavide (tüp) bana göre insanı ençok düşündüren para. Bizde çok düşünmüştük. Pahalı mıdır değil midir nedir diye ??? ama inanmazsın hiç sormadan başladık tedaviye,, artık ne olursa olsun dedik borç harç.. Çünkü tek yumurtalığım vardı. onuda kaybedersen hiç anne-baba olamayabiliriz diye düşündük... ALLAH hepimizin yüzüne gülsün...Hepimizin yardımcısı olsun..

sorma canım olsunda insan bi şekilde bulur parayı önceden daha pahalıymış tüp bebek şimdi gerçekten önceye nazaran daha uygun bizim akrabamız yaptırmıştı 10.yıl önce 30 milyarı bulmuştu allahtan onunda şimdi kızı var.bende bakıym raporu alabilecekmiyim bende zaman kaybetmek istemiyorum yaşım 33 senin yaşın kaçtı canım.kendine dikkat et inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın saglıklı bi şekilde kucagına alırsın darısı benim başıma artık kib...

ben 27 yaşındayım cnm,, ama yumurtalıklarım 40 yaşında :)) benim iğnelerden sonra 1 tane yumurtamı aldılar.. ama benimle birlikte bir abla vardı tedavi olan o 40 yaşındaydı onun 7 tane yumurtasını aldılar onun şansına bak benim şansıma bak ne olursa olsun o bir yumurtanın hem içinin dolu olup hem döllenip hem büyüyüp hemde rahime tutunması gerekiyordu. mucizeydi benim için gerçekleşti. inşallah sonuda iyi olur. ama o ablanın 5 tane yumurtası döllendi embriyo oluştu.. ve en sağlıklısını yerleştirdiler. oda hamile,, yaş bence pek önemli değil.. vücudun işleyişi daha da önemli... Allah biran önce seninde işlerini rast getirsin cnm.. moral gerçekten çok önemli.. sakın moralini bozma Unutma ALLAH OL DEMİŞ DÜNYA OLMUŞ. beni gelişmelerden haberdar et lütfen.. kendine çok iyi bak

ben 27 yaşındayım cnm,, ama yumurtalıklarım 40 yaşında :))) 2 yumurtalığımdan sadece 1 tane yumurta aldılar....senin durumunun benden daha iyi olduğuna eminim. çünkü bana aşılama bile yapılamadı.. hemde cerrahpaşa tıp fakültesine gittim. Orasının sonuçta para kaygısı yok. ama aşılama bile yapamayız . yumurtalıklarınız tepki vermiyor falan dedi. bütün dünya başıma yıkıldı. Senin yumurtalıkların tepki vermese 3 tane aşılama yapmazlar. Hiç merak etme ilk denemede %100 tutacak öyle düşün ayrıca kesinlikle 1 gün sadece yat sadece zorunlu ihtiyaçlarını gidermek için kalk. ilk 2 gün tuttu tuttu ki kesin tutacak :) Derya'cım beni her gelişmeden haberdar et... Olumsuz yazıları sakın aklına takma. benim gibi yanlışa düşme cnm. emin ol ki çok güzel günler seni bekliyor kendine çok iyi bak..

teşekkür ederim canım evet allahtan benim yumoşlarda bi sorun yok herşey normal infertilite gurubundayım,bende dosyamı hazırladım 2.haftaya kadar alırsam raporumu başlıyacagım yazarım zemuszemuszemuszemus

derya ulun beyy soğuk bir insan değilkii....yani bana öle gelmemişti...sen kesin karar verdinmi dr. konusunda...dr.a güvenmen çok önemli deryacım...

derya ulun beyy soğuk bir insan değilkii....yani bana öle gelmemişti...sen kesin karar verdinmi dr. konusunda...dr.a güvenmen çok önemli deryacım...

ulun bey şahsına münhasır bir adam
kendine has tarzı oldugundan öyle gelmiştir arkadasa:)
ona güvendiğinizi hissettirdiğiniz sürece çok iyi bir doktor
benim yumurtlamam çok geç oldu zahmetli bir sürec cektim
doktorumu da şaşırttı bünyem durumum
en son bitane büyütebildiğimizi görünce kendinin gibi
bir ohh çekip şükredişi vardı ki anlatılmaz
yanı diyeceğim şu ver paranı işimi yapayım git doktoru değil sadece
tarzı değişik esprili de hazırcevap da ondan yanlıs anlasılıyor bazen
ben de bir ara bişey sormustum sonra öye bir yorum yaptı ki korktum bir an:)
gitgide tanıyorsunuz güvenim sonsuz o başka inşallah yanılmadgımızdan da eminiz
iyi bir kurumdan iyi bir doktordan baslamak cok önemli sahiden
hayırlı sonucları da almak nasip olur insallah ne diyelim

slm cnm nsl ben dosyamı hazırladım yarın vericem inşallah 2.haftaya kadar raporu alabilrsem başlıyacagım ulun beyde aradı beni konuştuk raporu alınca gidicem raporu alınca gelirsin başlarız dedi bende olur dedim.

canım 2.denememde tuttu..ilkindede tutmuştu fakat boş gebelik geçirmiştim..ilkinde umutda yapmamıştım..2.denememi umutda yaptırdım ve şükürler olsun hamile kaldım....

canım merhaba nasılsın bebiş nasıl bende salı günü kese görmeye gidecegim süleyman hocaya birşey soracagım sana boş gebelık ne demek merak ettim keseyi görmedim ya acabalar var bolca:)))

iyi güzell..kesinlikle ulun beye güvenn...bence çok iyi bir dr...

canım merhaba nasılsın bebiş nasıl bende salı günü kese görmeye gidecegim süleyman hocaya birşey soracagım sana boş gebelık ne demek merak ettim keseyi görmedim ya acabalar var bolca:)))

merhaba canım iyiyim.sen nasılsın???
bazılarına göre kimyasal gebelik,bazılarına göre boş gebelik,bazılarına görede bunu benim o zaman gittiğim dr demişti bebeğin tuttu fakat rahimde tutunamadı...hangisi doğru bilemiyorum.
benim değerim zaten düşüktü sonraki kan testindede değerim çok artmadı..ondan sonrada değerim inmeye başladı..sonrada 0 oldu değerim...yani sen korkma...değeirn çok düşükde değildi hatırladığım kadarıyla...sen 2.kan testini yaptırdınmı??
salı günü inşş bebişinin kesesini görüceksin..bende senin gibi korkuyordum..ya bişey olursa ya göremezsem diye..heralde bizler gibi olan herkesde oluyor bu..ama kafanı fazla takmaa...bir sorun çıkmaz allahın izniyle...

iyi güzell..kesinlikle ulun beye güvenn...bence çok iyi bir dr...

onunla yüz yüze birkez görüştük 4.kez tel görüştük bana öyle gelmiş olabilir zaten tedaviye başladık. testlerimi yaptırdık eşim gitti gösterdi bakalım artk hayırlısı allahtan ben gidememiştim işten izin almak zor oluyor raporu bekliyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm hanımlar nasılsınız ben birşey soracagım benim adet tarihim 25 nisandı trasferim 6 mayısta yapıldı 18 mayısta test günümdü sonucum 110,16 tekrar ayın 20 sinde 477 çıkmıştı. tüp bebek dr aradım haziranın 1 kese görmeye gel dedi bana bende dün akşam üstü dayanamadım bana yakın kadın dogumcuya gittim kese görunur belki diye ultrasonla baktı üstten görülmedi daha sonra vajinadanda baktı göremedi daha erkende olabilir dedi görülmüyordur dedi morelim sıfıra indi nedense alttan bakıldı zararı olmaz umarım erkense yada başka birşey aranızda erken baktıran varmı acaba keseye teşekkür ederim
bir anda insanın moreli sıfıra inebiliyor kızlar..

ya canım neden kendini boşuna sitrese sokuyorsun..birkere 3 aya kadar alttan bakılıyor yani umutda öle oluyor..üsten görülmez zaten...sitres yapma kan değerin güzel yükselmiş bişey olmaz inşş...ben sonuç aldıktan 15 gün sonra keseyi görmeye gitmiştim.gittiğimde dr kalp atışı bile gözüküyor demişti...1 haziranı bekle moralini bozma bebişini üzmee...

canım benim sagolasın emin olki elde degil stres sıkıntı yapmamak yapımda biraz pimprikli zaten:))) kendine iyi bak sende...sabır gerekiyor fazlasıyla..

canım benim sagolasın emin olki elde degil stres sıkıntı yapmamak yapımda biraz pimprikli zaten:))) kendine iyi bak sende...sabır gerekiyor fazlasıyla..

canım yaşadığın şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum..bizim gibi evlat sahibi olanlarda genelde olan şeydir bu...sitres ben hala yaşıyorum bebeğim bir gün oynamazsa aklım çıkıyor..ama rahat olmak lazım...yoksa 9 ay geçermi???yarın haberini bekliyorum canım yaz bize...

canım yazarım yarın umuttayım senin ne kadrlık odlu bebişin dün yegenim oldu kardeşimın kızı oldu maşallah çok şeker adını eylül koydular allah herkese nasip etsin...

Ben ilk muayenemi ulun bey yaptı bence çok sıcak bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…