günaydın canım muayene ücreti ödedim 150 TL.Daha sonra tedaviden düşülecekmiş evet raporsuz fiyat daha önce harcadıklarımı düşürsem fiyat gayet uygun geldi bana
canım bende 4.yıldır evliyim 2 yıldır aralıksız tedavi gördüm 3.kez aşılama yaptırdım olmadı.bu benim ilk denemem olacak tüp bebekte. bende leven,te oturuyorum ilk önce bende bahçeciye gidecektim kızlar umut tüp bebek merkezinin fiyatı uygun dediler bende umuta gittim.ulun ulug vardı ben gittigimde bir kez gördüm zaten bana soguk gibi geldi kızlar o öyledir ama çok iyi doktor dediler.bende raporlu yaptırıcam raporun çıkmasını bekliyorum sen raporlumu yaptırdın? raporsuz yaptırdıysan ne kadar ödeme yaptınız bahçeci klinigine?
ben rapor çıkarttırmadım. yumurtalıklarım çok kötü durumda olduğu için Bahçeci kliniğindeki burçak hanım bana kaybedecek hiç vaktimin olmadığını söyledi.. toplam ilaçlar tahliller 2500tl tuttu. umuta verdiğim para da 1900 euro... Bu tedavide (tüp) bana göre insanı ençok düşündüren para. Bizde çok düşünmüştük. Pahalı mıdır değil midir nedir diye ??? ama inanmazsın hiç sormadan başladık tedaviye,, artık ne olursa olsun dedik borç harç.. Çünkü tek yumurtalığım vardı. onuda kaybedersen hiç anne-baba olamayabiliriz diye düşündük... ALLAH hepimizin yüzüne gülsün...Hepimizin yardımcısı olsun..
sorma canım olsunda insan bi şekilde bulur parayı önceden daha pahalıymış tüp bebek şimdi gerçekten önceye nazaran daha uygun bizim akrabamız yaptırmıştı 10.yıl önce 30 milyarı bulmuştu allahtan onunda şimdi kızı var.bende bakıym raporu alabilecekmiyim bende zaman kaybetmek istemiyorum yaşım 33 senin yaşın kaçtı canım.kendine dikkat et inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın saglıklı bi şekilde kucagına alırsın darısı benim başıma artık kib...
ben 27 yaşındayım cnm,, ama yumurtalıklarım 40 yaşında :))) 2 yumurtalığımdan sadece 1 tane yumurta aldılar....senin durumunun benden daha iyi olduğuna eminim. çünkü bana aşılama bile yapılamadı.. hemde cerrahpaşa tıp fakültesine gittim. Orasının sonuçta para kaygısı yok. ama aşılama bile yapamayız . yumurtalıklarınız tepki vermiyor falan dedi. bütün dünya başıma yıkıldı. Senin yumurtalıkların tepki vermese 3 tane aşılama yapmazlar. Hiç merak etme ilk denemede %100 tutacak öyle düşün ayrıca kesinlikle 1 gün sadece yat sadece zorunlu ihtiyaçlarını gidermek için kalk. ilk 2 gün tuttu tuttu ki kesin tutacak :) Derya'cım beni her gelişmeden haberdar et... Olumsuz yazıları sakın aklına takma. benim gibi yanlışa düşme cnm. emin ol ki çok güzel günler seni bekliyor kendine çok iyi bak..sorma canım olsunda insan bi şekilde bulur parayı önceden daha pahalıymış tüp bebek şimdi gerçekten önceye nazaran daha uygun bizim akrabamız yaptırmıştı 10.yıl önce 30 milyarı bulmuştu allahtan onunda şimdi kızı var.bende bakıym raporu alabilecekmiyim bende zaman kaybetmek istemiyorum yaşım 33 senin yaşın kaçtı canım.kendine dikkat et inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın saglıklı bi şekilde kucagına alırsın darısı benim başıma artık kib...
ben 27 yaşındayım cnm,, ama yumurtalıklarım 40 yaşında :))) 2 yumurtalığımdan sadece 1 tane yumurta aldılar....senin durumunun benden daha iyi olduğuna eminim. çünkü bana aşılama bile yapılamadı.. hemde cerrahpaşa tıp fakültesine gittim. Orasının sonuçta para kaygısı yok. ama aşılama bile yapamayız . yumurtalıklarınız tepki vermiyor falan dedi. bütün dünya başıma yıkıldı. Senin yumurtalıkların tepki vermese 3 tane aşılama yapmazlar. Hiç merak etme ilk denemede %100 tutacak öyle düşün ayrıca kesinlikle 1 gün sadece yat sadece zorunlu ihtiyaçlarını gidermek için kalk. ilk 2 gün tuttu tuttu ki kesin tutacak :) Derya'cım beni her gelişmeden haberdar et... Olumsuz yazıları sakın aklına takma. benim gibi yanlışa düşme cnm. emin ol ki çok güzel günler seni bekliyor kendine çok iyi bak..
ilk denemendmi tuttu peki ???
derya ulun beyy soğuk bir insan değilkii....yani bana öle gelmemişti...sen kesin karar verdinmi dr. konusunda...dr.a güvenmen çok önemli deryacım...
derya ulun beyy soğuk bir insan değilkii....yani bana öle gelmemişti...sen kesin karar verdinmi dr. konusunda...dr.a güvenmen çok önemli deryacım...
canım 2.denememde tuttu..ilkindede tutmuştu fakat boş gebelik geçirmiştim..ilkinde umutda yapmamıştım..2.denememi umutda yaptırdım ve şükürler olsun hamile kaldım....
slm cnm nsl ben dosyamı hazırladım yarın vericem inşallah 2.haftaya kadar raporu alabilrsem başlıyacagım ulun beyde aradı beni konuştuk raporu alınca gidicem raporu alınca gelirsin başlarız dedi bende olur dedim.
canım merhaba nasılsın bebiş nasıl bende salı günü kese görmeye gidecegim süleyman hocaya birşey soracagım sana boş gebelık ne demek merak ettim keseyi görmedim ya acabalar var bolca:)))
iyi güzell..kesinlikle ulun beye güvenn...bence çok iyi bir dr...
slm hanımlar nasılsınız ben birşey soracagım benim adet tarihim 25 nisandı trasferim 6 mayısta yapıldı 18 mayısta test günümdü sonucum 110,16 tekrar ayın 20 sinde 477 çıkmıştı. tüp bebek dr aradım haziranın 1 kese görmeye gel dedi bana bende dün akşam üstü dayanamadım bana yakın kadın dogumcuya gittim kese görunur belki diye ultrasonla baktı üstten görülmedi daha sonra vajinadanda baktı göremedi daha erkende olabilir dedi görülmüyordur dedi morelim sıfıra indi nedense alttan bakıldı zararı olmaz umarım erkense yada başka birşey aranızda erken baktıran varmı acaba keseye teşekkür ederim
bir anda insanın moreli sıfıra inebiliyor kızlar..
ya canım neden kendini boşuna sitrese sokuyorsun..birkere 3 aya kadar alttan bakılıyor yani umutda öle oluyor..üsten görülmez zaten...sitres yapma kan değerin güzel yükselmiş bişey olmaz inşş...ben sonuç aldıktan 15 gün sonra keseyi görmeye gitmiştim.gittiğimde dr kalp atışı bile gözüküyor demişti...1 haziranı bekle moralini bozma bebişini üzmee...
canım benim sagolasın emin olki elde degil stres sıkıntı yapmamak yapımda biraz pimprikli zaten:))) kendine iyi bak sende...sabır gerekiyor fazlasıyla..
canım yaşadığın şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum..bizim gibi evlat sahibi olanlarda genelde olan şeydir bu...sitres ben hala yaşıyorum bebeğim bir gün oynamazsa aklım çıkıyor..ama rahat olmak lazım...yoksa 9 ay geçermi???yarın haberini bekliyorum canım yaz bize...
canım bende 4.yıldır evliyim 2 yıldır aralıksız tedavi gördüm 3.kez aşılama yaptırdım olmadı.bu benim ilk denemem olacak tüp bebekte. bende leven,te oturuyorum ilk önce bende bahçeciye gidecektim kızlar umut tüp bebek merkezinin fiyatı uygun dediler bende umuta gittim.ulun ulug vardı ben gittigimde bir kez gördüm zaten bana soguk gibi geldi kızlar o öyledir ama çok iyi doktor dediler.bende raporlu yaptırıcam raporun çıkmasını bekliyorum sen raporlumu yaptırdın? raporsuz yaptırdıysan ne kadar ödeme yaptınız bahçeci klinigine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?