ben ilk muayenemi ulun bey yaptı bence çok sıcak bir doktor
bencede çok sıcak kanlı bir dr...ve işinin ehlii bir dr...
hilall merkezde herkes çok güler yüzlü
bende sizlere katılıyorum kızlar..hepsi birbirinden güler yüzlü..
kızlar :saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq:dualarınızı benden eksik etmeyin
dualarımız seninle canım
merhaba arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var. umut tüp te dondurulmuş spermlerimiz var tüp bebeğe başlıcaz nasipse . hiç bilgim yok . süreç nasıl işliyor. rapor falan almıcaz tamamıyla özel olacak. birde izmirde oturuyoruz (istanbulda kalacak yerimiz var ) çalışıyorum iğnelerdi transferdi kaçgünümü alır transferden sonra işime geri dönebilir miyim (işim masabaşı) kist olduğu için doğum kontrol hapı kullanıyorum şu an eylüle kadar kullanıcam eylülden sonra umuta kontrole gidicem .. ön, bilgiye ihtiyacım var teşekkürler...
canım benim tedavim yeni bitti süreç aşamaları 12 *13 gün iğne kullanıyorsun sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor son olarakta transfer işlemi gerçekleşiyor ortalama 20 gün sürüyor ben transferden sonra izin aldım ama hastaneden 3 gün dinlenmeniz yeterli dedişler ama ben gebelik testine kadar izin aldım
merhaba arkadaşlar bende ağustosta Allah nasip ederse umut tüp bebekte tedavi olacağım...doktorum süleyman tosun...37 yaşındayım 6 yıllık evliyim..erken yumurta yetmezliğim var...İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..Arkadaşlar orgolutran ve fostimona ihtiyacım var elinizde varsa yüzdesiyla alabilirim..
sedemsan merhaba seninle aynı zamanlarda tüp bebek koydurucaz galiba :):) aklımda bir sürü soru var. şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum kist vardı bende ağustos sonuna kadar da kullanıcam eylül gibi umuta kontrole gidicem kendim için. herşey yolunda giderse ekim - kasım gibi tüp bebek düşünüyoruz nasipse. eşimin dondurulmuş spermleri var umutta. transferden sonra 1-2 gün yatıp tekrar işe dönmeyi düşünüyorum. işim masa başı. sen neyapıcaksın . işten çıkmayı da düşündüm sonra vazgeçtim. allah korusun ilkinde tutmazsa 2. veya 3. içinde para lazım eğer bende çıkarsam işten zorlanıcaz..
birde rapor çıkarmaya karar verdim . bugün görüştüm neslihan hanımla net bişey demedi ama raporlu olursak 2000 tl civarlarında bi indirim olacakmış . sen rapor çıkartıcakmısın
ege üniversitesi sadece kendi bünyesindeki hastalara rapor veriyormuş .. yeşilyurt eğitim araştırma ve bozyaka devleti aradım onlarda rapor vermiyorlar. şu an bulmaya çalışıyorum rapor verecek yeri sen rapor alacakmısın uzun oldu kusura bakma öptüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?