Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

canım bencede rapor çıkar arada çok fark var..
bende umutda raporlu denedim..raporsuz olsa 5000 veriyorsan raporlu yapınca 2 kez denersin 5000 liraya heralde...
hakkında hayırlısı olsun..

hilalcim burda (izmirde) 3-4 hastane ile görüştüm eğer kendi hastanelerinde tüp bebek yaptırırsak rapor veriyorlarmış istanbulda yaptırıcaz dediğimde dışarıya rapor vermiyoruz diyorlar şaşırdım kaldım sanırım rapor alamıcam ben

inşallah aynı zamanda istanbulda oluruz ben raporla uğraşmayacağım çok zahmetli bir iş benim ne okadar sabrım nede zamanım var ben senelik iznimi kullanacağım tedavi :Saruboceq: ikimiz içinde hayırlısı olsun

Çok ama çok doğru bir merkez umut tüp bebek merkezi

eminecim önceden öle değildi ama şimdi bir kaç kişiden duydum öle olduğunu..ben çapadan almıştım ordada artık dışarı verilmiyormuş...ama araştırmak lazım belki veren yerler vardır....gerçi izmiride bimiyorum ama:))baştada dediğim gibi hakkında hayırlısı olsun...

sağol canım amin.. yeterki hayırlısıyla bebeğim olsun başka bişey istemiyorum.kist tedavim var şu an inşallah kistim geçsin yılsonuna doğru nasipse koydurucaz tüo bebeğimizi:):):)

sağol canım amin.. yeterki hayırlısıyla bebeğim olsun başka bişey istemiyorum.kist tedavim var şu an inşallah kistim geçsin yılsonuna doğru nasipse koydurucaz tüo bebeğimizi:):):)

inş herşey yolunda gider ve tüp bebeğin sana transfer edildiğinde bebeğin sana sımsıkı tutunur...

Slm arkadaşlar bende bu ay Umut tüp bebekte Dr.Ulun Uluğ'a gidicem. Çok araştırdım görüştüm ve karar verdim. ınşallah doğru karardır. Daha öncede bir kez başka bir merkezde denedik olmadı. Bende tüp tıkanıklığı var her ikiside tıkalı. Yani ya laparaskopi denicektim ya da tüp bebek. Anatolia da Hakan Yaralı'ya gittim laparaskopiye gerek yok direkt tüp bebek dedi. Çok güvenilir bir doktor olduğu için bende onun söylediğine itimat ediyorum ve dediğim gibi bu ay Umut'ta başlıyorum. :Saruboceq: Allahım bu sefer tutsun lütfeeen!!!

Son düzenleme:

aminnnnnnn

merhaba arkadaslar
benı hılal ve fatma
cok ıyı tanır ama sımdı ısın degısıklıgı yaptıgımdan hatırlayamıcaklar
canlar ben tekrar ulun beye basladım
2,denemem ve uzun protokol
ve raporda hamdolsun cıkardım
ve duuun ılk ıgneme lucrını vurdum
ama bukez tek embrıyo transfer edıcekler
ben ondanda sıkılmıyom
fatmannın da tektı allah nasıp ettımı hepsı olur
neyse kızlar artık sık sık gelırım
bana dua edın lutfen

merhaba,

ben de eylul ayı gıbı , belki de ekim , umut tup bebekte tedavı olmaya karar vermek uzereyım .
sureklı forumları okuyorum ama pek yazmıyorum . her zaman ilac gibi geliyor yazdıklarınız en karanlık anlarımda . cok da daldıgımda cıkamadıgım ıcın ısın ıcınden , yazma konusunda bıraz tereddutlu davranıyorum . izmirdenim. 10 yıllık evliyim ve 7 senedir ugrasıyoruz:) 4 asılama , 2 tup , 1 dondurulmus tedavım oldu . henuz basariya ulasamadik .

canım allah sanada yardım etsın ve emeklerını bosa cıkarmasın
sorun nedır sızde epy bırse ugrasmısınız
rapor cıkarabılırsen cıkar ıstersen umutta gecıyor

:ecrin_bebek:

nisam83 merhaba neden tek embriyo transfer edecekler merak ettim

canım benım yasım 27 ve 2,denemem
35 yas ustu 2 embrıyo
35 yas altı kısılerde 3,denemede baslanıyor 2 embrıyo vermeye
cogul gebelık olmasın dıye yanım

hayırlısı bakalım mevlam neylerse guzel eyler
sızde nesorun var ve umuttamı tedavıdesınız
kaydirigubbakcemile3

canım allah sanada yardım etsın ve emeklerını bosa cıkarmasın
sorun nedır sızde epy bırse ugrasmısınız
rapor cıkarabılırsen cıkar ıstersen umutta gecıyor

:ecrin_bebek:

merhaba nisam,

bizim sebesiz infertilite dendi hep. morjoloji sorunu var biraz ama simdiye kadar olan surecte bunu bir sorun olarak gormediler tedavi soz konusu oldugunda cunku sayıda bir sorun yok .illaki en kaliteli spermi seciyorlar diye dusunuyor olmalılar ama nıhayetınde olmadı .

merhaba arkadaşım bende ekim kasım gibi tüp bebeğe başlıcam bende izmirliyim 27 yaşındayım ilk denemem olacak:) :):) eşim azosperm ameliyatla sperm bulunuyor ancak . umutta dondurulmuş spermlerimiz var. rapor işine gelince rapor vermiyorlar burada izmirde kendi hastanelerinde yaptırırsak veriyorlarmış istanbul deyince vermiyoruz diyorlar istersen sende bi araştırırsın ..allah bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah

inşallah bu son denemen olur ve başarıya ulaşırsın

Ben 28 yaşındayım ve 5 senedir evliyim. Benim tüplerimin ikiside tıkalı. Doktorlar ya laparaskopi ya da tüp demişlerdi. Anatolia'da Dr Hakan Yaralı bana direkt tüp önerdi. Çok araştırdım ve bende Umut'ta karar kıldım. Dün işlemlerimi yaptım ve tüp bebeğe başladım. Benim daha öncede bi denemem olmuştu başarısızlıkla sonuçlanan o yüzden şimdi uzun protokole başladım. Doktorum Ulun Uluğ. Dün ilk ilacımı aldım. Allah hepimize yardım etsin inşallah bu mübarek günde dualarımızı geri çevirmesin(amin):Saruboceq: Gelişmeleri yazarım. Yazmakta insanı rahatlatıyo :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…