canım bencede rapor çıkar arada çok fark var..
bende umutda raporlu denedim..raporsuz olsa 5000 veriyorsan raporlu yapınca 2 kez denersin 5000 liraya heralde...
hakkında hayırlısı olsun..
sedemsan merhaba seninle aynı zamanlarda tüp bebek koydurucaz galiba :):) aklımda bir sürü soru var. şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum kist vardı bende ağustos sonuna kadar da kullanıcam eylül gibi umuta kontrole gidicem kendim için. herşey yolunda giderse ekim - kasım gibi tüp bebek düşünüyoruz nasipse. eşimin dondurulmuş spermleri var umutta. transferden sonra 1-2 gün yatıp tekrar işe dönmeyi düşünüyorum. işim masa başı. sen neyapıcaksın . işten çıkmayı da düşündüm sonra vazgeçtim. allah korusun ilkinde tutmazsa 2. veya 3. içinde para lazım eğer bende çıkarsam işten zorlanıcaz..
birde rapor çıkarmaya karar verdim . bugün görüştüm neslihan hanımla net bişey demedi ama raporlu olursak 2000 tl civarlarında bi indirim olacakmış . sen rapor çıkartıcakmısın
ege üniversitesi sadece kendi bünyesindeki hastalara rapor veriyormuş .. yeşilyurt eğitim araştırma ve bozyaka devleti aradım onlarda rapor vermiyorlar. şu an bulmaya çalışıyorum rapor verecek yeri sen rapor alacakmısın uzun oldu kusura bakma öptüm?
merhaba arkadaşlar durumumuzu öğrendiğim günden beri ağlıyorum en son sonunda ağlamayı bırakıp artık bununla mücadele etmeye karar verdim erkek infertilitesi ile ilgili doktorum bana umut tüp bebek merkezini ve doktor emre beyi önerdi bende merkez ve doktor hakkında araştırma yapmaya başladım merkezden çok fazla memnun kalan var ama yinede çok doğru bir karar vermek için sizinde görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlarfisfisfis
hilalcim burda (izmirde) 3-4 hastane ile görüştüm eğer kendi hastanelerinde tüp bebek yaptırırsak rapor veriyorlarmış istanbulda yaptırıcaz dediğimde dışarıya rapor vermiyoruz diyorlar şaşırdım kaldım sanırım rapor alamıcam ben
Çok ama çok doğru bir merkez umut tüp bebek merkezi
eminecim önceden öle değildi ama şimdi bir kaç kişiden duydum öle olduğunu..ben çapadan almıştım ordada artık dışarı verilmiyormuş...ama araştırmak lazım belki veren yerler vardır....gerçi izmiride bimiyorum ama:))baştada dediğim gibi hakkında hayırlısı olsun...
sağol canım amin.. yeterki hayırlısıyla bebeğim olsun başka bişey istemiyorum.kist tedavim var şu an inşallah kistim geçsin yılsonuna doğru nasipse koydurucaz tüo bebeğimizi:):):)
slm arkadaşlar bende bu ay umut tüp bebekte dr.ulun uluğ'a gidicem. çok araştırdım görüştüm ve karar verdim. Inşallah doğru karardır. Daha öncede bir kez başka bir merkezde denedik olmadı. Bende tüp tıkanıklığı var her ikiside tıkalı. Yani ya laparaskopi denicektim ya da tüp bebek. Anatolia da hakan yaralı'ya gittim laparaskopiye gerek yok direkt tüp bebek dedi. çok güvenilir bir doktor olduğu için bende onun söylediğine itimat ediyorum ve dediğim gibi bu ay umut'ta başlıyorum. :saruboceq: Allahım bu sefer tutsun lütfeeen!!!
nisam83 merhaba neden tek embriyo transfer edecekler merak ettim
merhaba,
ben de eylul ayı gıbı , belki de ekim , umut tup bebekte tedavı olmaya karar vermek uzereyım .
sureklı forumları okuyorum ama pek yazmıyorum . her zaman ilac gibi geliyor yazdıklarınız en karanlık anlarımda . cok da daldıgımda cıkamadıgım ıcın ısın ıcınden , yazma konusunda bıraz tereddutlu davranıyorum . izmirdenim. 10 yıllık evliyim ve 7 senedir ugrasıyoruz:) 4 asılama , 2 tup , 1 dondurulmus tedavım oldu . henuz basariya ulasamadik .
nisam83 merhaba neden tek embriyo transfer edecekler merak ettim
canım allah sanada yardım etsın ve emeklerını bosa cıkarmasın
sorun nedır sızde epy bırse ugrasmısınız
rapor cıkarabılırsen cıkar ıstersen umutta gecıyor
:ecrin_bebek:
merhaba,
ben de eylul ayı gıbı , belki de ekim , umut tup bebekte tedavı olmaya karar vermek uzereyım .
sureklı forumları okuyorum ama pek yazmıyorum . her zaman ilac gibi geliyor yazdıklarınız en karanlık anlarımda . cok da daldıgımda cıkamadıgım ıcın ısın ıcınden , yazma konusunda bıraz tereddutlu davranıyorum . izmirdenim. 10 yıllık evliyim ve 7 senedir ugrasıyoruz:) 4 asılama , 2 tup , 1 dondurulmus tedavım oldu . henuz basariya ulasamadik .
merhaba,
canım benım yasım 27 ve 2,denemem
35 yas ustu 2 embrıyo
35 yas altı kısılerde 3,denemede baslanıyor 2 embrıyo vermeye
cogul gebelık olmasın dıye yanım
hayırlısı bakalım mevlam neylerse guzel eyler
sızde nesorun var ve umuttamı tedavıdesınız
kaydirigubbakcemile3
inşallah bu son denemen olur ve başarıya ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?