- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Arkadaşlar merhaba ben yabancı arkadaş sitesinden biriyle tanıştım amacım dilimi geliştirmek. Daha doğrusu o bana ilk mesajı atmıştı. Afrika'dan birisi. İstanbul'da üniversite okuyor, masterını yaptıktan sonra başka ülkelere gidecek. Ve ben ona arkadaş gibi bakıyorum ve öyle kalmak istiyorum ama o benden hoşlanıyor. Hatta bir keresinde tartıştık daha görüşmedik bile nasıl beni sevebiliyorsun ki dedim. İlişkimizi kesmiştik. Sonra birkaç aya tekrar msj attı özledim diye neyse arkadaş olarak tekrar başladık ama ben onun benden hoşlandığını hala seziyorum. Sanki beni tavlamaya çalışıyor ve farklı gözle bakıyor. Diyorum kendime bazen sen de karşılık ver belki cidden seviyordur ama bazen diyorum ben sevgili istemiyorum. Ben çok seçici biriyimdir kızlar ve o kişiyle evlilik düşünemiyorum. Kişilik olarak belki hoş biri ama yine de daha görüşmedik bile ve ırkçı değilim ama bir siyahla birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yardım edin ne yapmalıyım sizce oluruna mı bırakayım ama umut vermek istemiyorum. Fakat bana tek yazan o ben de dilimi geliştirmek istiyorum, arkadaşça yazışmak istiyorum sadece.
Dil dile değmeden dil öğrenilmez.
(Yazmasaydım çatlardım kusura bakmayın)
Yahu arkadaş kıtlığı mı var?Arkadaşlar merhaba ben yabancı arkadaş sitesinden biriyle tanıştım amacım dilimi geliştirmek. Daha doğrusu o bana ilk mesajı atmıştı. Afrika'dan birisi. İstanbul'da üniversite okuyor, masterını yaptıktan sonra başka ülkelere gidecek. Ve ben ona arkadaş gibi bakıyorum ve öyle kalmak istiyorum ama o benden hoşlanıyor. Hatta bir keresinde tartıştık daha görüşmedik bile nasıl beni sevebiliyorsun ki dedim. İlişkimizi kesmiştik. Sonra birkaç aya tekrar msj attı özledim diye neyse arkadaş olarak tekrar başladık ama ben onun benden hoşlandığını hala seziyorum. Sanki beni tavlamaya çalışıyor ve farklı gözle bakıyor. Diyorum kendime bazen sen de karşılık ver belki cidden seviyordur ama bazen diyorum ben sevgili istemiyorum. Ben çok seçici biriyimdir kızlar ve o kişiyle evlilik düşünemiyorum. Kişilik olarak belki hoş biri ama yine de daha görüşmedik bile ve ırkçı değilim ama bir siyahla birlikte olabileceğimi düşünemiyorum. Yardım edin ne yapmalıyım sizce oluruna mı bırakayım ama umut vermek istemiyorum. Fakat bana tek yazan o ben de dilimi geliştirmek istiyorum, arkadaşça yazışmak istiyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?