"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

Kızlar moralınızı bomak ıstemezdım ama Şu an dedıĞım gıbı eve almadım bınanın ıÇınde beklıyo o yÜzden bugÜn ıÇımden geldıĞı gıbı yazmak ıstedım Çok yanlızım ve sadece sızler varsınız bu yÜzden rahat hıssettım azda olsa

canım bak bana nedersen de ama seviyor deme seven insan bu kadar aşağlayıcı bişey yaparmı sen seversin ona bişey diyemem hatta sevginden konduramazsın bile ona bu yaptığını ama aklını başına toplayıp iyice düşünmen gerek hayat böyle şüpheyle geçmez hele çocuk olursa daha da kötü olur

sedacım saol canım hoşbuldum.ben iyiyim sen nasılsın canım?
makbuşum hoşbulduk .nasıl oldun ağrın filan geçtimi?

hoşbulduk derinim nasılsınız kızlar ?girer girmez moralim bozuldu alsanaalsanasmile
aynen canım..en sevdigim diziyi bile bıraktım asuşa koştum(çok üzücü..Allah bir hayır kapısı göstersin .
tatlım aşkın agır basmış olabilir..ama bu iki günlük bişey degil...sen sürekli öyle üzülmeyi secmişsin...buna ne hakkı var bu insanın..kusura bakma sevdigin insanı burada yargılıyorum belki ama çok kızgınım..o kim oluyorda seni dostunuzla aldatıyo ve çalışmanı istiyo bide en siniri de bu halde bile çocuk istiyo senden...onun aşkı sevgisi bu mu yani?
yok canım yok sen iyi düşün bu olayı...beni seviyo diyosun saygı duyarım fikrine ama gerçekten seven kıyamayan insan eşine bu kötülügü yapmazdı...çok açık konuşup üzüyosam affet beni..senin üzülmemen gözlerini açman için tim fikirlerimi döküyorum canım

ay aglama canım benim..bende üzüldüm çok yaa((

sağol ebroşum daha iyiyim çok şükür akşam bulantı başladı çok ağır oda geçti şimdi..sen nasılsın bakalım doğumgünü çocuğu

merhaba kızlar.ben de morali bozuklardanım.hem moralim bozuk hemde hala bebeksizim.yaş ilerliyor.ama bir gelişme yok.ne yapacağımı bılmıyorum.yıne test yaptım negatif.umudumu yitiridim.

sedacım noldu canım niye çıkıyosun(( bilmeden bişey mi yaptık kız bak üzülürüm he..asuşa yazmakla mesguldüm uzun uzun..sana geç yazdıysam kusura bakma canım

merhaba kızlar.ben de morali bozuklardanım.hem moralim bozuk hemde hala bebeksizim.yaş ilerliyor.ama bir gelişme yok.ne yapacağımı bılmıyorum.yıne test yaptım negatif.umudumu yitiridim.

integral hoşgeldin cnm yoktun çoktandır...lütfen umudunu yitirme canım yaa yapma böyle...kaç günün geçti?

kızlar çok saolun ben bu olayla 7 aydr mücadele ediyorum zaten sizin sözleriniz zaten benim düşündüklerimin aynısı zaten şu an ayrılma yolundayım ve rabbim hayırlısını versin cümlemize ben şimdi çıkıyorum kendinize çok iyi bakın olurmu sizleri çok sevdim gerçekten çok içten ve sıcaksınız allaha emanet olsun

sagolun kızlar hoşbulduk
ebroşum hoşgeldin canım ama benim kaçmam gerek kızlar annemlerdeyim ablamın odasında pc i yarın daha erken girerim inş kib öp

makbuşum sevindim canım yaa aman iyi ol minişde tabi.ben nasıl oluyum aslında giremiycektim dedim bi bakıyım birazdan kaçıcam.değişik bişey yok .sadece yaşlandık cano..
derinim sorma tatlım hemde nasıl moralim bozuldu..

yaf ebroşum yaşlandık dio yaa heryaşın tadı ayrı güzel canım benim bende nisanda yaşlancammmm
asumancım kocayada iyi yapmışsın sen herşeyin iyisine layıksın canım
haydi kaçıyom ben görüşürüz fıstıklar kusura bakmayın olurmu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…