canım bak bana nedersen de ama seviyor deme seven insan bu kadar aşağlayıcı bişey yaparmı sen seversin ona bişey diyemem hatta sevginden konduramazsın bile ona bu yaptığını ama aklını başına toplayıp iyice düşünmen gerek hayat böyle şüpheyle geçmez hele çocuk olursa daha da kötü olursaol cnm gelmen iyi oldu kızlar burda ama sen ilk tanıştığımsın biliyosun ama dediğim gibi çaresizim ama gerçekten aşkım ağır bastı affettim beni çok seviyo ama yetmiyo şu an öyle bi kararsızlık içindeyimki başımı yaslayıp ağlıycam kimse yok ailem bilmiyo bu olayı tek başımayım
aynen canım..en sevdigim diziyi bile bıraktım asuşa koştumhoşbulduk derinim nasılsınız kızlar ?girer girmez moralim bozuldu alsanaalsanasmile
tatlım aşkın agır basmış olabilir..ama bu iki günlük bişey degil...sen sürekli öyle üzülmeyi secmişsin...buna ne hakkı var bu insanın..kusura bakma sevdigin insanı burada yargılıyorum belki ama çok kızgınım..o kim oluyorda seni dostunuzla aldatıyo ve çalışmanı istiyo bide en siniri de bu halde bile çocuk istiyo senden...onun aşkı sevgisi bu mu yani?saol cnm gelmen iyi oldu kızlar burda ama sen ilk tanıştığımsın biliyosun ama dediğim gibi çaresizim ama gerçekten aşkım ağır bastı affettim beni çok seviyo ama yetmiyo şu an öyle bi kararsızlık içindeyimki başımı yaslayıp ağlıycam kimse yok ailem bilmiyo bu olayı tek başımayım
derincim hoşgeldin nasılsın bende iyiydim ama asuya çok üzüldüm valla ağlıycam böyle şeyler çok etkiliyo beni
ebrarcım sende hoşgeldin bu arada doğum günün kutlu olsun tatlım kusura bakma biraz geç oldu
merhaba kızlar.ben de morali bozuklardanım.hem moralim bozuk hemde hala bebeksizim.yaş ilerliyor.ama bir gelişme yok.ne yapacağımı bılmıyorum.yıne test yaptım negatif.umudumu yitiridim.
hoşgeldin canım ay sende mi ümitsizsin yapmayın kızlar ne oluyor sizemerhaba kızlar.ben de morali bozuklardanım.hem moralim bozuk hemde hala bebeksizim.yaş ilerliyor.ama bir gelişme yok.ne yapacağımı bılmıyorum.yıne test yaptım negatif.umudumu yitiridim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?