"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ayy yaşlanmak demeyelim canom yaa büyüdün acık daha :)))

gökçem gidiyon mu canım.görüşürüz tatlım iyi bak kendine..

asuş bizde seni çok sevdik canım..lütfen üzülme..evet ben farkındayım bizim dediklerimizi elbette düşünüyosundur..ama en aazından dogru düşündügünü bi kere daha anlamışsındır canım..hakkında hayırlısı inşallah...bencede içeri almaman en iyisi..öptüm canım...

makbuşuşm ebrarım napıyonuz kızlar..

ya kızlar yaşlanmadıkda baya bi büyüdüm yani .32 yaa nedemek.yıllar neçabuk geçiyo..
hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için canlarım.

merhaba derın ebroş makbuş.adetim daha gelmedi ama adet olacağımı biliyorum.uzun zamandır interneti açmadım.moralim bozuk.artık ne yapacağımı şaşırdım.arkadaşlarımın çoğu hamile.offfffffffffffffffffffffffffffffffff

mızmızım hoşgeldin canım nasılsın?
derinim valla aynı canom bugün biraz yoğun birgündü saolsun arkadaşlar filan aradılar .güzel ve süprizlerle dolu birgün geçirdim.yarında benim kankalar gelicek kutlama yapıcaz yaşlanmamın.kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçar eve yeni geldik kociş şikayet ediyo .birazda onunla ilgileniyim .hepinizi öpüyorum.iyi geceler fıstıklar..

mızmızım hoşgeldin canım

derinim sağol canım iyiyim sen nasılsın

ebroşum çık kocişinle ilgilen öptüm seni iyi geceler

kız ne yaşlanması ya sacmalama...32 ne ki Allahaşkına..tamam yat canım öptüm sein görüşürüz..Allah mutlu yaşlar versinŞeniz
mızmızcım hoşgeldin canım...geçen ekledigin linke bi türlü bakamadım şarkı olayı falan..bi ara bakıcam cnm..nasılsın?

integralcim ama erken yapmışın be canım.sabret biraz..hemen üzülme böyle..inşallah bu ay olmuştur bekle bakalım bi..Allah büyük.

iyiyim makbuşum bende kaçıcam şimdi...yatayım fazla dinlenemedim bugün.temizlikle falan ugraştım.malum evde olunca rahat durmuyom...asuşa çok üzüldüm resmen basıma agrı girdi yaa((

sende çok iyi bak kendine canım benim..yarın ara beni bitanem.çok öptüm iyi geceler hepinize kıslar kalamıyorum kusuruma bakmayın..bi ara bersum da buradaydı ama gitmiş çok ötpüm seni okursan canım benim.

tamam derinim yat dinlen sen bende kaçıcam zaten asucuma bende çok üzüldüm kıyamam ya neler yaşamış ve hala yaşıyor ( Allah ona sabrını versin ve hakkında hayırlısını nasip etsin..iyi gecelr canım öptüm kocaman

neyse bende kaçıyorum artık herkeslere iyi geceler..asucum bu gece dualarımda olucan tatlım Rabbim yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…