canlarım sorunum açıkcası şu borç batağındayız ve eşim hiç umursamıyo hep benim çalışmamı istiyo sorumsuz hiç bişey umurunda deil istediği sadece çocuk ve ben bu şekilde devam etmek istemiyorum hep sevdiğim için katlandım ama çevremde kim varsa boşuna sürüklüyosun diyo artık dayanamıyorum onun bu kadar vurdum duymaz olmasına ayrıca aldatıyo mutsuz bi evlilik anlıycanız
hayatımı anlatsam resmen roman olur aşk herşeyi affediyor mu diyolarya affediyo malesef bastığım kişi 10 yıllık tek dostumdu hemde ben zaten o günden beri yaşamıyorum ama rabbim sınıyor işye kimseye vermesin bu acıyı bazen diyorum keşke ölseydi allah ölüm ayrılığı verseydi diye eksik dilek dilemekte istemiyorum ama düşmenımın başına gelmesin bu olay çok acı
delümmmmmmmmm tarlama girdiim ineklerimi sagdım ssonra arkadaşlara yardıma gittim tabikide senin tarlanada girdim ve gübre attım tarlana snra çıktım ama ina ki senin çevrim içi oldugunu görmedim canı m yoksa slm verirdim sana:)bilmiyom ki ebrarım yaa..bende tarlama bakıyom gçkçem tarlamı dolaştın kaçtın delüüü:))
günaydın tatlışlar açılış benden bugün.güzel bir gün diliyorum.
misafirim gelicek hazırlık yapıyorum.görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.
zeynom altta görüyorum seni ama kalamıycam .sen ve miniş iyisinizdir inşallah.çok öptüm canım..
nurcum yok ortalarda inşallah iyidir merak ettim yaaa..
asumancım adet olmuşsun ssaglık olsun canım klomenle gelir minigin inşş üzme kendini..
bersum datlum sende yeniden başlıyıcakmışsın tedaviye ama yumurtlar varmış gene çalışmaya devam et sen beli olmaz gelir belkim minigin
derinim sagol canım ama sanmıyorum az daha bekliyim bakalım ilaç alıyom yaa onlar uzattı galibasennasılsın
zeynom biraz daha bekliyim tüpten sonra hem adetim degişti hemde ilaç alıyom ondan uzamıştır belki belirtim olmadıgı için yok die düşünüyorumcanım sen nasılsın nasıl gidiyo
ebroşum bugünde misafirlerin var kolay gelsin datlum
ovulasyon testı yapıp preseed kullanmıstım bu ay aslında ben umıtlıydım cunku salı ve carsamba çok çok az koyu kahverengı kan gelmıstı ıdrar yollarımda usutmusum persembeydı doktora gıttıgım... bunu soyledım o da reglın baslıyor olabılır mı demıstı.. ama ben onu aslında yerlesme kanamasına yormustum... cunku yok denıcek gıbıydı... Persembe oglen lh yukselmesı oldu buyuk ıhtımal cuma catladı yumurta bızde persembe cuma ustuste preseedle calısma yaptık salı carsambaya kadar sayıyorum 5veya 6ıncı gune denk gelıyo o kahverengımsı hafıf kanın benden gelmesı yerlesme de dollenmeden 5-10 gun arasında gerceklestıgını okumustum netten...Cok umıtlenmıstım ama doktorum ıhtımal bıle vermedı reglın baslıyo olabılır dedı ve bı hesap yapıp benı cumartesı tahlıle cagırdı... adet olucam gıbı hıssedıyorum ben ama arkadaşlar tum belırtılerım her aykı reglı belırtılerım.Bu arada doktora gıttıgım gun eger dollenme olmussa bıle en fazla 6veya 7gunluktu dıye tahmın edıyorum anlaşılmaması olağanmıdır kı doktor tarafından :S ayyy kafam cok karıstı hesap yapıyorum varsa bıle bıseyler bugun ancak 10gunluk fılandır ... 10gunluk seyde ıdrarda cıkmaz test de yapamıyorum oylee beklıycem artıksempatiksalakcinni
hoşgeldin tatlım iyidir sen nasılsınnn:hulya:
kızlar kusuruma bakmayın bugün gelemedim topicede ya nedense dünden beri kasılmalarım var heran bişey olucak gibi hissediyorum mafoldumbenoff neyse öpüyorum hepinizi dua edin bana emi((
arkadaşlar şuan itibariyle 32 yaşına girdim .ayrıca kkdan doğum günü maili aldım .bende iyki burdayım iyki kk var .teşekkürler kk :enbuyukkk:
çok duygulandım yaa...
Derinnnn regl olmadım hala yaptım testı esıme de gosterdım cok hafıf bı cızgı vardı persembe gunu tekrar yapıcam eger reglı olmazsam dua edın bana canlar boshayallersmile
bende idrar yaptım bişey çıkmadı biraz daha bekliyim bakalım
girsede ne farkederki cnm benim baksana tedaviyle bile olmayan:gitme: çocuk erteleniyo kimbilir daha ne kadar sürecek olması
hayatımı anlatsam resmen roman olur aşk herşeyi affediyor mu diyolarya affediyo malesef bastığım kişi 10 yıllık tek dostumdu hemde ben zaten o günden beri yaşamıyorum ama rabbim sınıyor işye kimseye vermesin bu acıyı bazen diyorum keşke ölseydi allah ölüm ayrılığı verseydi diye eksik dilek dilemekte istemiyorum ama düşmenımın başına gelmesin bu olay çok acı
günaydın tatlışlar açılış benden bugün.güzel bir gün diliyorum.
misafirim gelicek hazırlık yapıyorum.görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.
zeynom altta görüyorum seni ama kalamıycam .sen ve miniş iyisinizdir inşallah.çok öptüm canım..
nurcum yok ortalarda inşallah iyidir merak ettim yaaa..
selam kızlar bugün baya uyudum kalktım kahvaltımı yaptım geldimmm biran önce akşam olmasını bekliyorumki doktora gidiyim
sağol zeynom haklısı bu aralar fazla dolaştım:kedi:hele bugün bebişimi görüyimde o zaman içim rahattlar..sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlikgökçecimm böle çaresiz bekleyip durmak cok kötü biliyorumm insanın içini kemiriyo rahatlamanın bir tek yolu var beta hcg cok erkende olsa onda cıkıyor tatlışkom bide belirtiler adetten en az 10 sonra belli olurmuş dr.um öle demişti sen bulantı fln bekleme canım yani bi tek sık idrara cıkma olur sende oluomu canım sanki cok cok sıkışmışsındırda kasığına baskı yapar ya aynen öle ama wc ye gittiğinde o kadar yok yinede hakkında hayırlısı canım inşlah bebişin göbüşündediropuyorumnanaktan
canım benim inşlah hamişsindirr ama senin dediğin gibi 6 7 günlük zeten onun bi rahme giden serüveni var bencede anlaşılmaz gibi geliyor ama haakında hayırlısı eşinde kan testi yaptırmıosa beklemektan başka yapacak bişi yok inşlah kırmızıları görmezsin canımm
canımm benim inşlah şimdi iyiysindirr aklına kötü şeyler getirme olumlu düşün kendinide fazla yorma ondanda olabilrr senin bol bol yatıp dinlenmem gerekio ki sende bol bol geziosun heraldeelmaz:
canım benimmmmm biraz geç oldu ama iyiyiki doğdun iyiki varsın kknında dedği gibi iyiyiki aramızdasın inşlah yeni yaşın sana bebiş getirirrrrrrrrrhihoyyytopuyorumnanaktan:CüvCüv:
canı benim sen galiba hamilesin bazende testin yanılma olasığı var bitane daha al yap oda aynı cıkarsaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:hihoyyyt:CüvCüv:
gökçem kaç günün geçmişti canım benim
canım benim hakkıında hayırlısı olsun
asucumm sen neler yaşamışsın ölee senin daha tanımıyorum ama okuduklarımada yorumsuz kalmak istemedim inanamadım rabbim sana dağlar kadar sabır versin seviyorum diyosun ama allahım bu cok zor bişe yaaa arkadaşlarımında dedği gibi böle sürüklenip gitmez o tabloda senin gözünün önünden gitmezzz allahımm gerçekten sözün bittiği yaerdeyim o arkadaş dediğin insanı rabbim bildiği igibi yapsın sana bunları yaşatan eşinide sen bunlareı hakkaemiyo hiç bir kadın hakketmez birkere affettiysen ondan bidaha hayır bekleme canım bidaha yapacaktır helede işin içine birde yatak fln girdiyse o iyi bi dersi hakediyor bence senide hakketmiyor benceee
canım benim kly gelsin sana bende geçmişi okuyordum nurumu bende göremedim inşlah iyidirr CADIARZU
bide ebrarcım ben dün itibarıyle iğnelere başladım dr.um 03luk fraxparine verdi ama 3 günde vur dedi yani günlük 01 takabul etmiş oluyor yeterli olurmu bilmiyorum kan değerimin sonucuda yüksek cıktı ona rağmen 01likte ısrar ediyor sen daha önceki hamileliklerinde iğne vurulmuşmuydun canom bişiler sölede şu içimi bi ferahlatt nolurrrr
sağol bitanemm inşallahhhopuyorumnanaktancanim gecmis olsun insallah güzel haberlerle gelirsin:teselli:
olsun delüm çıkıyodum kk dan zaten bende bişey yazmadım o yüzden:)))delümmmmmmmmm tarlama girdiim ineklerimi sagdım ssonra arkadaşlara yardıma gittim tabikide senin tarlanada girdim ve gübre attım tarlana snra çıktım ama ina ki senin çevrim içi oldugunu görmedim canı m yoksa slm verirdim sana:)
canım kolay gelsin misafirlerin varmış kankiler geliyo desene ohhh keyfiini çıkar canım
kızlarrr geldiiiimmm test yaptımmm bugun daha belırgındı galıbaaa hamıleyımm presed ıse yaradı yarın sabah doktora gıdıyorumm dua edın bana yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay inanmıyorum canım inşallah hamişsindir yaa doktor nasıl bakmışta görememiş gıcık şey alsanaalsanasmilehayırlı haberlerle gel inşallah cnımkızlarrr geldiiiimmm test yaptımmm bugun daha belırgındı galıbaaa hamıleyımm presed ıse yaradı yarın sabah doktora gıdıyorumm dua edın bana yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gökçem merak etmişsin sağol tatlımm çok şükür güzel haberler aldımzeynom kan testi yaptırıcam canım inş minigim benimledir bekliyorum bakalım hayırlısı ilee sende iyisin inş
makbuş dr a gittin mi canım inş bebegin iyidir hayırlı haber alll sende inş
bitanem gerçi bugün yaklaşık 2 saat kadar telde konuştuk dediğim gibi herşeyi kafana çok takıyon sen biraz relax ol bak nasıl geçicekŞenizkızlarr noluyo bana ben hiç iyi degilim yaaa:çok üzgünüm:tüm gün başım agrıdı yine..hadi mide bulantısı haptan oluyo..vücudum çok halsiz..kafam dügüm dügüm sanki bi türlü çözülemiyo..tüm gün esneyip duruyorum hep bi halsizlik uyku halii...grip mi olcam yaaaamafoldumben
asucum uğramışsın iyisindir inşallah canımlilyum cnm çok sevindim inş bebeğin senledir
ayyyyyyyyyyyy lilyumcum hayırlı olsun canım yaaa çokkk sevindim gözün aydın inş yarın dr da kesinleşir canım hayırlı haber al inşş:dance::hooray::teytey:
olsun delüm çıkıyodum kk dan zaten bende bişey yazmadım o yüzden:)))
kızz sen hayla test yapmıyon amaaabilmiyorumkismile
ay lilyumummmmm inşallah yarın kesinleşicek canım yaa..inşallahhh çok sevindim..bişey olmasa netleşmez öyle..Allahım hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin...:dance:
lilyum cnm çok sevindim inş bebeğin senledir
sağolun kızlar dua edın bana hayırlı haberlerle geleyım yarın reglımı 4gun gecmıs olcakopuyorumnanaktanay inanmıyorum canım inşallah hamişsindir yaa doktor nasıl bakmışta görememiş gıcık şey alsanaalsanasmilehayırlı haberlerle gel inşallah cnım
gökçem merak etmişsin sağol tatlımm çok şükür güzel haberler aldım
bitanem gerçi bugün yaklaşık 2 saat kadar telde konuştuk dediğim gibi herşeyi kafana çok takıyon sen biraz relax ol bak nasıl geçicekŞeniz
asucum uğramışsın iyisindir inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?