sıra geldi banaaa ya doktorun saatleri değiştiği için herkes bugüne hücum etmiş baya sıra bekledim pekte ilgilenemedi zaten..neyse girince tansiyonuma baktı normal kiloma baktı bu ay hiç kilo almamışım o yüzden acık kızdı :)) sonra ultrasonda baktı ama selime gösterdi sadece kendi odasında olmadığı için tek bi ekran vardı banada sadece ekranı dondurup gösterdi poposu dönük yane cinsiyetini göstermedi..gitmişken 3lü test için kan verdim haftaya perşembe hem sonucu alıp doktara göstericem hemde gösterirse cinsiyetini öğrenicez.hee ayrıca malesef idrar yollarında mantar oluşmuş onun içinde fitil ve krem verdi inşallah fayda eder.şimdilik kaçmam lazım sonra gelirim yine
kızlarr noluyo bana ben hiç iyi degilim yaaa:çok üzgünüm:tüm gün başım agrıdı yine..hadi mide bulantısı haptan oluyo..vücudum çok halsiz..kafam dügüm dügüm sanki bi türlü çözülemiyo..tüm gün esneyip duruyorum hep bi halsizlik uyku halii...grip mi olcam yaaaamafoldumben
kızlarrr geldiiiimmm test yaptımmm bugun daha belırgındı galıbaaa hamıleyımm presed ıse yaradı yarın sabah doktora gıdıyorumm dua edın bana yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyyyyyyyyyyy lilyumcum hayırlı olsun canım yaaa çokkk sevindim gözün aydın inş yarın dr da kesinleşir canım hayırlı haber al inşş:dance::hooray::teytey:
ayrıca benim cetvelde 16+4 görünüyor ama doktor 18+1 dedi biraz ona şaşırdım hoş kendide uydurmadı heralde ultrasonda çıkıyor ne bilim anlamadım bende
nan delü gazan mübarek ola :teytey:çalışma var bu gece desene ohhhaklinialirimsmile:jeyyar:hadi Allah rast getire inşallah bu gece derinn temeller atılırkaydirigubbakcemile3lülülülülülükıslarrr galiba ovulasyonum gerçekleştidelikafadulden
dün yaptıgım ovulasyon testi silikti yine..bi türlü aynı koyulukta olmadı şimdiye kadar...
bu akşam yaptım 2 dk geçmeden belirdi çizgi sonra daha da koyulaştı..ikisie aynı renk oldu...:dance:
eee ben kaçmalıyım presedler beni beklerrrrrrkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
lilyummm geliyorum arkandan kuşummmm bi sonraki haber bendennnn:)))))
kıslarrr galiba ovulasyonum gerçekleştidelikafadulden
dün yaptıgım ovulasyon testi silikti yine..bi türlü aynı koyulukta olmadı şimdiye kadar...
bu akşam yaptım 2 dk geçmeden belirdi çizgi sonra daha da koyulaştı..ikisie aynı renk oldu...:dance:
eee ben kaçmalıyım presedler beni beklerrrrrrkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
inşallah cnm bellı olucak yarın ama test yanıltmıyodur heralde cunku bugun reglım gecıkelı 4uncu gunum ve test pozıtıf ama yıne de ınsan doktorun agzından duymadan tam manasıyla sevınemıyor esım sagolsun kontrol olsun sonra sevınırız dıye dıye benı de boyle yaptıcanım çok sevindim bebişin seninledir inş dualarım seninle:ecrin_bebek:
derinnn bu superr haber bacımm ıkı gun ust uste calısın bak yarın da calısın bos durmak yok preseed gercekten ıse yarıyor ınanarak basla merasımezemuszemus senın bebegın de gelıyo ıns kardes kardes dogar buyurler ınsopuyorumnanaktankıslarrr galiba ovulasyonum gerçekleştidelikafadulden
saol datlum bugün keyifli birgün geçirdim kankimin 6 aylık minişi var .yedim onu resmen bide kız .aahh ahh bal gibiydi maşallah.valla kocişle bıraktık onları yeni eve geldim.delümmmmmmmmm tarlama girdiim ineklerimi sagdım ssonra arkadaşlara yardıma gittim tabikide senin tarlanada girdim ve gübre attım tarlana snra çıktım ama ina ki senin çevrim içi oldugunu görmedim canı m yoksa slm verirdim sana:)
canım kolay gelsin misafirlerin varmış kankiler geliyo desene ohhh keyfiini çıkar canım
zeynom çok saol tatlım güzel dileklerin için.aminnnn diyorum..gökçecimm böle çaresiz bekleyip durmak cok kötü biliyorumm insanın içini kemiriyo rahatlamanın bir tek yolu var beta hcg cok erkende olsa onda cıkıyor tatlışkom bide belirtiler adetten en az 10 sonra belli olurmuş dr.um öle demişti sen bulantı fln bekleme canım yani bi tek sık idrara cıkma olur sende oluomu canım sanki cok cok sıkışmışsındırda kasığına baskı yapar ya aynen öle ama wc ye gittiğinde o kadar yok yinede hakkında hayırlısı canım inşlah bebişin göbüşündediropuyorumnanaktan
canım benim inşlah hamişsindirr ama senin dediğin gibi 6 7 günlük zeten onun bi rahme giden serüveni var bencede anlaşılmaz gibi geliyor ama haakında hayırlısı eşinde kan testi yaptırmıosa beklemektan başka yapacak bişi yok inşlah kırmızıları görmezsin canımm
canımm benim inşlah şimdi iyiysindirr aklına kötü şeyler getirme olumlu düşün kendinide fazla yorma ondanda olabilrr senin bol bol yatıp dinlenmem gerekio ki sende bol bol geziosun heraldeelmaz:
canım benimmmmm biraz geç oldu ama iyiyiki doğdun iyiki varsın kknında dedği gibi iyiyiki aramızdasın inşlah yeni yaşın sana bebiş getirirrrrrrrrrhihoyyytopuyorumnanaktan:CüvCüv:
canı benim sen galiba hamilesin bazende testin yanılma olasığı var bitane daha al yap oda aynı cıkarsaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:hihoyyyt:CüvCüv:
gökçem kaç günün geçmişti canım benim
canım benim hakkıında hayırlısı olsun
asucumm sen neler yaşamışsın ölee senin daha tanımıyorum ama okuduklarımada yorumsuz kalmak istemedim inanamadım rabbim sana dağlar kadar sabır versin seviyorum diyosun ama allahım bu cok zor bişe yaaa arkadaşlarımında dedği gibi böle sürüklenip gitmez o tabloda senin gözünün önünden gitmezzz allahımm gerçekten sözün bittiği yaerdeyim o arkadaş dediğin insanı rabbim bildiği igibi yapsın sana bunları yaşatan eşinide sen bunlareı hakkaemiyo hiç bir kadın hakketmez birkere affettiysen ondan bidaha hayır bekleme canım bidaha yapacaktır helede işin içine birde yatak fln girdiyse o iyi bi dersi hakediyor bence senide hakketmiyor benceee
canım benim kly gelsin sana bende geçmişi okuyordum nurumu bende göremedim inşlah iyidirr CADIARZU
bide ebrarcım ben dün itibarıyle iğnelere başladım dr.um 03luk fraxparine verdi ama 3 günde vur dedi yani günlük 01 takabul etmiş oluyor yeterli olurmu bilmiyorum kan değerimin sonucuda yüksek cıktı ona rağmen 01likte ısrar ediyor sen daha önceki hamileliklerinde iğne vurulmuşmuydun canom bişiler sölede şu içimi bi ferahlatt nolurrrr
sen nerdesin bakıyım merak ettirdin .neyse iyisin galiba.çok şükür baya endişeşlendim girmeyince tatlım..ben
geldiiim
bakalım
geçmişte
neler
olmuş...
:teytey::teytey::teytey::teytey:kızlarrr geldiiiimmm test yaptımmm bugun daha belırgındı galıbaaa hamıleyımm presed ıse yaradı yarın sabah doktora gıdıyorumm dua edın bana yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canom inşallah yaa sen çok ümitsizsin ama rabbimden ümit kesilmez inşallah buay minişin göbüşündedir.:Saruboceq::Saruboceq:zeynom kan testi yaptırıcam canım inş minigim benimledir bekliyorum bakalım hayırlısı ilee sende iyisin inş
makbuş dr a gittin mi canım inş bebegin iyidir hayırlı haber alll sende inş
canom hayırdır yaa niye böyle oluyosun .bak sanada diyorum sendede var bişeyler hayır olur sonu inşallah.ama baş ağrısı bendede var yaa .birkaç gündür inceden inceden ağrıyo.kızlarr noluyo bana ben hiç iyi degilim yaaa:çok üzgünüm:tüm gün başım agrıdı yine..hadi mide bulantısı haptan oluyo..vücudum çok halsiz..kafam dügüm dügüm sanki bi türlü çözülemiyo..tüm gün esneyip duruyorum hep bi halsizlik uyku halii...grip mi olcam yaaaamafoldumben
:sm_cool::sm_cool:sıra geldi banaaa ya doktorun saatleri değiştiği için herkes bugüne hücum etmiş baya sıra bekledim pekte ilgilenemedi zaten..neyse girince tansiyonuma baktı normal kiloma baktı bu ay hiç kilo almamışım o yüzden acık kızdı :)) sonra ultrasonda baktı ama selime gösterdi sadece kendi odasında olmadığı için tek bi ekran vardı banada sadece ekranı dondurup gösterdi poposu dönük yane cinsiyetini göstermedi..gitmişken 3lü test için kan verdim haftaya perşembe hem sonucu alıp doktara göstericem hemde gösterirse cinsiyetini öğrenicez.hee ayrıca malesef idrar yollarında mantar oluşmuş onun içinde fitil ve krem verdi inşallah fayda eder.şimdilik kaçmam lazım sonra gelirim yine
kıslarrr galiba ovulasyonum gerçekleştidelikafadulden
kız bi dövmediğin kalmış hee bağrılırmı hiç hamiş karuya bilmiyorumkismilemerak etme sen kendimi yorucak ağır hareketler yapmıyorum evde dursam sinirden daha kötü oluyorum en iyisi evden uzaklaşmak..senin güzel haberini okumak için gelmeye çalışıcam opuyorumnanaktanmakbercım sen fazla takma kafanı hafta olayına bebıs saglıklı ya o onemlı olan :)) vajınal saglıga dıkkat ve kendını fazla yorma bacım sen de gezmelerden kendını alamıyosun bak yıne yazmıssın suraya gıdıyorum ugrayamayabılırım dıye sonra sancım vaaa deme kızarım haa:umursamaz:
oy bidanemmm sağol valla bilsen nasıl rahatladım ama içim buruk yine yaa aelimle atışıp duruyoruz ya ben çok duygusalım yada o çok umursamaz..hiç ilgilenmiyor benimle doktora gitmeden önce diyorum yarın geçermi hiç çok heyecanlıyım diye oda dönüp neden diye soruyor düşünsene ben bebeğimi görcem diye heyecan yapıyorum o tınmıyor bile.sonrada dönüp dedim unutmuşum zaten senin 2 tane çocuğun olduğunu o dakikadan beride mesafeliyiz birbirimize böyle giderse hepte mesafeli kalıcamalsanaalsanasmilesaol datlum bugün keyifli birgün geçirdim kankimin 6 aylık minişi var .yedim onu resmen bide kız .aahh ahh bal gibiydi maşallah.valla kocişle bıraktık onları yeni eve geldim.
zeynom çok saol tatlım güzel dileklerin için.aminnnn diyorum..
buarada ben 3 hamişliğimdede iğne filan kullanmadım çünkü bilmiyodum tatlım.geçen yaz öğrendim henüz hamiş kalamadığım için beklemedeyiz.yani hamiş kalırsam bende senin gibi stres yaşıycam.bu belirsizlik insanı mahvediyo .doktorlara güvenmekten başka tabiki önce rabbime çare yok bitanem.inşallah minişine ve sana iyi gelir iğneler.korkma canım insanın korktuğu şeyler başına geliyo.allahın izniyle bişeycik olmuycak..
sen nerdesin bakıyım merak ettirdin .neyse iyisin galiba.çok şükür baya endişeşlendim girmeyince tatlım..
:teytey::teytey::teytey::teytey:
canım hadi hayırlısı tebrik ediyorum seni .inşallah yarın kesinleşir hamişliğin ama biz sana demiştik.dualarım seninle tatlım.güzel haberlerle gel odoktorunada selam söyle benden alsanaalsanasmilesempatiksalakcinni
canom inşallah yaa sen çok ümitsizsin ama rabbimden ümit kesilmez inşallah buay minişin göbüşündedir.:Saruboceq::Saruboceq:
canom hayırdır yaa niye böyle oluyosun .bak sanada diyorum sendede var bişeyler hayır olur sonu inşallah.ama baş ağrısı bendede var yaa .birkaç gündür inceden inceden ağrıyo.
cano rabbim şifa versin dikkat et kendine..
:sm_cool::sm_cool:
ohh yaa çok şükür cano miniş iyiymiş çok sevindim hadi gözümüz aydın .sende yorma kendini bol bol dinlen kuşum.yaramaz göstermedi demek ah bi olsada popişine vursak onun..işin şakası iyi olsunda bidahaki sefer görürsün canom..
sositosositosositososito
ohh hadi iyi çalışmalar bugünleri değerlendir bacım.:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?