"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ayrıca benim cetvelde 16+4 görünüyor ama doktor 18+1 dedi biraz ona şaşırdım hoş kendide uydurmadı heralde ultrasonda çıkıyor ne bilim anlamadım bende

canım geçmiş olsun bebişin ii olmasına çok sevindim kendine dikkat opuyorumnanaktan

canım dinlen yorma kendini sakın hastamı olcam diye düşünüp hastalığı çağırma opuyorumnanaktan

kızlarrr geldiiiimmm test yaptımmm bugun daha belırgındı galıbaaa hamıleyımm presed ıse yaradı yarın sabah doktora gıdıyorumm dua edın bana yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım çok sevindim bebişin seninledir inş dualarım seninle :ecrin_bebek:

ayyyyyyyyyyyy lilyumcum hayırlı olsun canım yaaa çokkk sevindim gözün aydın inş yarın dr da kesinleşir canım hayırlı haber al inşş:dance::hooray::teytey:

inş canım bebişin seninledir lilyumla beraber gün sayarsınız tabiki doğum için :CüvCüv: darısı başımıza

ayrıca benim cetvelde 16+4 görünüyor ama doktor 18+1 dedi biraz ona şaşırdım hoş kendide uydurmadı heralde ultrasonda çıkıyor ne bilim anlamadım bende

çabuk büyüyo annesi kollarına gelmek için :ecrin_bebek: bu arada içimden erkek geçiyo ama sağlıklı olsun yeter...

kıslarrr galiba ovulasyonum gerçekleştidelikafadulden
dün yaptıgım ovulasyon testi silikti yine..bi türlü aynı koyulukta olmadı şimdiye kadar...
bu akşam yaptım 2 dk geçmeden belirdi çizgi sonra daha da koyulaştı..ikisie aynı renk oldu...:dance:
eee ben kaçmalıyım presedler beni beklerrrrrrkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

lilyummm geliyorum arkandan kuşummmm bi sonraki haber bendennnn:)))))

nan delü gazan mübarek ola :teytey:çalışma var bu gece desene ohhhaklinialirimsmile:jeyyar:hadi Allah rast getire inşallah bu gece derinn temeller atılırkaydirigubbakcemile3lülülülülülü

iyi geceler dilemeye geldim hanımlar yarın uğrayamam muhtemelen annemle yengeme gidicez hepinizi öpüyorum pardon öpüyoruz opuyorumnanaktan

çalışın çalışın bende geliyom arkanızdan alkisalkisalkis :teytey: :dance:

canım çok sevindim bebişin seninledir inş dualarım seninle :ecrin_bebek:
inşallah cnm bellı olucak yarın ama test yanıltmıyodur heralde cunku bugun reglım gecıkelı 4uncu gunum ve test pozıtıf ama yıne de ınsan doktorun agzından duymadan tam manasıyla sevınemıyor esım sagolsun kontrol olsun sonra sevınırız dıye dıye benı de boyle yaptı
derinnn bu superr haber bacımm ıkı gun ust uste calısın bak yarın da calısın bos durmak yok preseed gercekten ıse yarıyor ınanarak basla merasımezemuszemus senın bebegın de gelıyo ıns kardes kardes dogar buyurler ınsopuyorumnanaktan

makbercım sen fazla takma kafanı hafta olayına bebıs saglıklı ya o onemlı olan :)) vajınal saglıga dıkkat ve kendını fazla yorma bacım sen de gezmelerden kendını alamıyosun bak yıne yazmıssın suraya gıdıyorum ugrayamayabılırım dıye sonra sancım vaaa deme kızarım haa:umursamaz:

saol datlum bugün keyifli birgün geçirdim kankimin 6 aylık minişi var .yedim onu resmen bide kız .aahh ahh bal gibiydi maşallah.valla kocişle bıraktık onları yeni eve geldim.
zeynom çok saol tatlım güzel dileklerin için.aminnnn diyorum..
buarada ben 3 hamişliğimdede iğne filan kullanmadım çünkü bilmiyodum tatlım.geçen yaz öğrendim henüz hamiş kalamadığım için beklemedeyiz.yani hamiş kalırsam bende senin gibi stres yaşıycam.bu belirsizlik insanı mahvediyo .doktorlara güvenmekten başka tabiki önce rabbime çare yok bitanem.inşallah minişine ve sana iyi gelir iğneler.korkma canım insanın korktuğu şeyler başına geliyo.allahın izniyle bişeycik olmuycak..
ben
geldiiim
bakalım
geçmişte
neler
olmuş...
sen nerdesin bakıyım merak ettirdin .neyse iyisin galiba.çok şükür baya endişeşlendim girmeyince tatlım..
kızlarrr geldiiiimmm test yaptımmm bugun daha belırgındı galıbaaa hamıleyımm presed ıse yaradı yarın sabah doktora gıdıyorumm dua edın bana yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:teytey::teytey::teytey::teytey:
canım hadi hayırlısı tebrik ediyorum seni .inşallah yarın kesinleşir hamişliğin ama biz sana demiştik.dualarım seninle tatlım.güzel haberlerle gel odoktorunada selam söyle benden alsanaalsanasmilesempatiksalakcinni
zeynom kan testi yaptırıcam canım inş minigim benimledir bekliyorum bakalım hayırlısı ilee sende iyisin inş
makbuş dr a gittin mi canım inş bebegin iyidir hayırlı haber alll sende inş
canom inşallah yaa sen çok ümitsizsin ama rabbimden ümit kesilmez inşallah buay minişin göbüşündedir.:Saruboceq::Saruboceq:
canom hayırdır yaa niye böyle oluyosun .bak sanada diyorum sendede var bişeyler hayır olur sonu inşallah.ama baş ağrısı bendede var yaa .birkaç gündür inceden inceden ağrıyo.
cano rabbim şifa versin dikkat et kendine..
:sm_cool::sm_cool:
ohh yaa çok şükür cano miniş iyiymiş çok sevindim hadi gözümüz aydın .sende yorma kendini bol bol dinlen kuşum.yaramaz göstermedi demek ah bi olsada popişine vursak onun..işin şakası iyi olsunda bidahaki sefer görürsün canom..

sositosositosositososito
ohh hadi iyi çalışmalar bugünleri değerlendir bacım.:jeyyar::jeyyar:

kıslar size bişi sormak istiyorum yaa hani sperm testlerinde morfoloji bölümü varya bisde sonuç
%81 normal baş ve kuyruk
%9 baş anomalisi %7 kuyruk anomalisi %3 baş ve kuyrul ağlütinasyonları görüldü
doktor sorun olduğunu sölemedi ama bunun için yorumda yapmadı benimde aklıma takıldı yaa

kız bi dövmediğin kalmış hee bağrılırmı hiç hamiş karuya bilmiyorumkismilemerak etme sen kendimi yorucak ağır hareketler yapmıyorum evde dursam sinirden daha kötü oluyorum en iyisi evden uzaklaşmak..senin güzel haberini okumak için gelmeye çalışıcam opuyorumnanaktan
oy bidanemmm sağol valla bilsen nasıl rahatladım ama içim buruk yine yaa aelimle atışıp duruyoruz ya ben çok duygusalım yada o çok umursamaz..hiç ilgilenmiyor benimle doktora gitmeden önce diyorum yarın geçermi hiç çok heyecanlıyım diye oda dönüp neden diye soruyor düşünsene ben bebeğimi görcem diye heyecan yapıyorum o tınmıyor bile.sonrada dönüp dedim unutmuşum zaten senin 2 tane çocuğun olduğunu o dakikadan beride mesafeliyiz birbirimize böyle giderse hepte mesafeli kalıcamalsanaalsanasmile

neyse güzeller lilyuma bakmak için gelmiştim şimdi evden çıkıcaz yengeme gidiez annemle sefiyorum hepiciğinizi öpüldünüz kocaman

selam fıstıklarr makbuşumm bebiş sağlıklıymış ohh çok şükür benim kız gibi o da poposunu dönmüş göstermemiş kendini kendine dikkat et canım yorulma ve fazlada gezmeee
lilyum tebrikederim canım allah tamamına erdirsinnn
ebroşum sen nasıılsın canımm ne yapıyonn
derinim pressedlerle çalışmaya devam heee aksatma çalışmaları durmak yok yola devamm
gökçemmm sen nasılsın kuşum kayınvalden geldi miii
kızlar seval nerde yaaaaa merak ediyom alla alllaaa

slmmmmmmmmmm güzellerrrrrrrrrrrr
semoşum iyiyim canım yaa kaynanatör pazar günü gelicek sen nasılsın datlum nasıl gidiyo

makbuşum herşey yolundaymış canım hadi gözün aydın cinsiyetide haftaya inşş ögrenirsiniz
derinim ovulasyon tutmuş hadi bakalım inş gelir minigin canım benim bol bol çalış
lilyumcum akşama hayırlı haberler alırsın canım inşş

slm kızlar nasılsınız kacgündür gıremıyodum gırdım güzel haberler aldım masallah
lılyumcugum cok sevındım cnm benım allah tamamını erdırsın ınsallah cnm benıma.s.
gökcem test yapmadınmı fıstıgım daha bak bende heyecan yaptım ınsallahmınısın senınledır cnm arkadasımopuyorumnanaktan
makbusum masallah bebişine saglıklıymıs ınsallah testlerınde ıyı cıkıcak cnm kibopuyorumnanaktan
derın cıft cızgıyı görmüşsün hadı hayırlısı cnm cok sevındım su preesed sendede ıse yarasın bende alıcamaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…