"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar birazdan dr a gidicem kan testi için sonucu gece yazabilirim abimlere gitcez dua edin bana olurmu canlarrrrrrrr...

gökcemm datlum hadi hayırlısı inşallah minişin seninledir .ayyy sabırsızlandım şimdi .allahım güldürsün yüzünü inşallah kankimmmm

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ebroşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşş hayırlısı canım

inşallah gökcem herzaman dualarımdasınız..
ben napıyım yaa geç kalktım gece çok karnım ağrıdı üşüttümü nedir saat 5e kadar kıvrandım.şimdi iyiyim çok şükür..
sen gezmeyemi gitcen?

ben çıkıyo m kızlar kociş geldi beni almaya hadi öptmmmm bybyyyy dua edin fıstklar hayırlı haberle geleym innnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tamam cano hadi hayırlı haberle gel inşallah rabbim yüzünü güldürsün.öptüm çok bidenem..
bende kaçıcam her iş duruyo biyerden başlıyım..

kuzumm bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olamıycam .doktor bişey demediyse sorun yoktur bitanem..
nasılsın tatlım görüşemiyoruz özledim seni...
datlumm hiç buruk olma inan bana erkekler bizim gibi olamıyolar onların yapısında var kabalık .aslında içi içini yiyodur ama belli etmezler .hiç kafaya takma çok farklılar canım .sen bunları düşünme minişin iyi olsun bak doğunca nasıl olcak kocişin.öpüyorum tatlım iyi gezmeler..

semoşum ben çok iyiyim canım allahıma şükür sen nasılsın zaman geçmiyo değilmi ?sağlıkla kavuş minişlerine inşallah .öptüm seni..

selam canlarım kardeşçigime geldim kahve içtim falan şimdi işyerine dönecegim.
sagolun iyi dilekleriniz için..inş bende presedle kalıcam çok umutluyum inşşşş.

gökçemm delü karuu hadi inş güzel haberle gelcen bitanm ya çok heyecanlandım..ama kötü haber gece giremicem bikaç gün heralde..diger faturalardan neti ödeyemedim iki aydır.kapamışlar sabah gördüm..
liyum da gelmemiş çok merak ettim yaaa...
neyse makbuş bana bildirir nasıl olsa:)))

ebuşum canomm inşallah kuşum sadece ben degil hepimiz güzel haberler verelim bu yaz yaaaaa...:Saruboceq:

riçişkomm fıstıkım benim çok öptüm seni de hayatım..evet inş presed vesilem olur da sizede umut olur..yada gerek kalmadan benden önce kalırsınız inşallah..
çok öptüm kızlar şimdi çıkıyom ben.Şeniz

semammm seni unutmadım canım benim..sagolasın canım benim..inşşşşşşş dedigin gibi olur çok umutluyum..hele lilytumdan sonra daha umutlandım..öptüm canım benim.

canlarımmm çok sağolun güzel dilekleriniz için inşallah dediğiniz gibi herşey güzel oluropuyorumnanaktan
kızlar birazdan dr a gidicem kan testi için sonucu gece yazabilirim abimlere gitcez dua edin bana olurmu canlarrrrrrrr...
canom test yaptırıcan demek ay inşallah pozitif sonucu alırsında çifte bayram yaparız:Saruboceq:
valla ebroşum bilemiyorumki nasıl olucak bak sabahtan beri bi aramadı nasılsın diye çokmu zor Allah aşkına:çok üzgünüm:neyse temennim dediğin gibi olması.

derinimin neti kesilmiş yine nasılsa benden alır haberleri o :))
lilyumda gelmemiş acaba yaptırmadımı test

kızlar beta sonucum 75.31 :ecrin_bebek: hamileyimzemuszemus cumartesı tekrar kan verıcem aRTısı gozlemlemek ıcın kaydirigubbakcemile5

kızlar beta sonucum 75.31 :ecrin_bebek: hamileyimzemuszemus cumartesı tekrar kan verıcem aRTısı gozlemlemek ıcın kaydirigubbakcemile5

cnm çok mutlu oldum günün haberini verdin allah tamamına erdirsin rabbim herkesin yüzünü güldürsün böyle iyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…