kuzumm bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olamıycam .doktor bişey demediyse sorun yoktur bitanem..kıslar size bişi sormak istiyorum yaa hani sperm testlerinde morfoloji bölümü varya bisde sonuç
%81 normal baş ve kuyruk
%9 baş anomalisi %7 kuyruk anomalisi %3 baş ve kuyrul ağlütinasyonları görüldü
doktor sorun olduğunu sölemedi ama bunun için yorumda yapmadı benimde aklıma takıldı yaa
datlumm hiç buruk olma inan bana erkekler bizim gibi olamıyolar onların yapısında var kabalık .aslında içi içini yiyodur ama belli etmezler .hiç kafaya takma çok farklılar canım .sen bunları düşünme minişin iyi olsun bak doğunca nasıl olcak kocişin.öpüyorum tatlım iyi gezmeler..kız bi dövmediğin kalmış hee bağrılırmı hiç hamiş karuya bilmiyorumkismilemerak etme sen kendimi yorucak ağır hareketler yapmıyorum evde dursam sinirden daha kötü oluyorum en iyisi evden uzaklaşmak..senin güzel haberini okumak için gelmeye çalışıcam opuyorumnanaktan
oy bidanemmm sağol valla bilsen nasıl rahatladım ama içim buruk yine yaa aelimle atışıp duruyoruz ya ben çok duygusalım yada o çok umursamaz..hiç ilgilenmiyor benimle doktora gitmeden önce diyorum yarın geçermi hiç çok heyecanlıyım diye oda dönüp neden diye soruyor düşünsene ben bebeğimi görcem diye heyecan yapıyorum o tınmıyor bile.sonrada dönüp dedim unutmuşum zaten senin 2 tane çocuğun olduğunu o dakikadan beride mesafeliyiz birbirimize böyle giderse hepte mesafeli kalıcamalsanaalsanasmile
neyse güzeller lilyuma bakmak için gelmiştim şimdi evden çıkıcaz yengeme gidiez annemle sefiyorum hepiciğinizi öpüldünüz kocaman
selam fıstıklarr makbuşumm bebiş sağlıklıymış ohh çok şükür benim kız gibi o da poposunu dönmüş göstermemiş kendini kendine dikkat et canım yorulma ve fazlada gezmeee
lilyum tebrikederim canım allah tamamına erdirsinnn
ebroşum sen nasıılsın canımm ne yapıyonn
derinim pressedlerle çalışmaya devam heee aksatma çalışmaları durmak yok yola devamm
gökçemmm sen nasılsın kuşum kayınvalden geldi miii
kızlar seval nerde yaaaaa merak ediyom alla alllaaa
selam fıstıklarr makbuşumm bebiş sağlıklıymış ohh çok şükür benim kız gibi o da poposunu dönmüş göstermemiş kendini kendine dikkat et canım yorulma ve fazlada gezmeee
lilyum tebrikederim canım allah tamamına erdirsinnn
ebroşum sen nasıılsın canımm ne yapıyonn
derinim pressedlerle çalışmaya devam heee aksatma çalışmaları durmak yok yola devamm
gökçemmm sen nasılsın kuşum kayınvalden geldi miii
kızlar seval nerde yaaaaa merak ediyom alla alllaaa
makbuşum herşey yolundaymış canım hadi gözün aydın cinsiyetide haftaya inşş ögrenirsiniz
derinim ovulasyon tutmuş hadi bakalım inş gelir minigin canım benim bol bol çalış
lilyumcum akşama hayırlı haberler alırsın canım inşş
canlarımmm çok sağolun güzel dilekleriniz için inşallah dediğiniz gibi herşey güzel oluropuyorumnanaktanslm kızlar nasılsınız kacgündür gıremıyodum gırdım güzel haberler aldım masallah
lılyumcugum cok sevındım cnm benım allah tamamını erdırsın ınsallah cnm benıma.s.
gökcem test yapmadınmı fıstıgım daha bak bende heyecan yaptım ınsallahmınısın senınledır cnm arkadasımopuyorumnanaktan
makbusum masallah bebişine saglıklıymıs ınsallah testlerınde ıyı cıkıcak cnm kibopuyorumnanaktan
derın cıft cızgıyı görmüşsün hadı hayırlısı cnm cok sevındım su preesed sendede ıse yarasın bende alıcamaklinialirimsmile
canom test yaptırıcan demek ay inşallah pozitif sonucu alırsında çifte bayram yaparız:Saruboceq:kızlar birazdan dr a gidicem kan testi için sonucu gece yazabilirim abimlere gitcez dua edin bana olurmu canlarrrrrrrr...
valla ebroşum bilemiyorumki nasıl olucak bak sabahtan beri bi aramadı nasılsın diye çokmu zor Allah aşkına:çok üzgünüm:neyse temennim dediğin gibi olması.kuzumm bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olamıycam .doktor bişey demediyse sorun yoktur bitanem..
nasılsın tatlım görüşemiyoruz özledim seni...
datlumm hiç buruk olma inan bana erkekler bizim gibi olamıyolar onların yapısında var kabalık .aslında içi içini yiyodur ama belli etmezler .hiç kafaya takma çok farklılar canım .sen bunları düşünme minişin iyi olsun bak doğunca nasıl olcak kocişin.öpüyorum tatlım iyi gezmeler..
semoşum ben çok iyiyim canım allahıma şükür sen nasılsın zaman geçmiyo değilmi ?sağlıkla kavuş minişlerine inşallah .öptüm seni..
kızlar beta sonucum 75.31 :ecrin_bebek: hamileyimzemuszemus cumartesı tekrar kan verıcem aRTısı gozlemlemek ıcın kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?