kızlar beta sonucum 75.31 :ecrin_bebek: hamileyimzemuszemus cumartesı tekrar kan verıcem aRTısı gozlemlemek ıcın kaydirigubbakcemile5
canımmm çok sevindim yaaa ohhh çok şükür tatlım Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhh Şenizdarısı başımıza lilyumcum Allah saglıklı sıhhatli bir hamilelik naisp etsin Şeniz:hooray::dance::teytey:alkisalkisalkis:CüvCüv:kızlar beta sonucum 75.31 :ecrin_bebek: hamileyimzemuszemus cumartesı tekrar kan verıcem aRTısı gozlemlemek ıcın kaydirigubbakcemile5
kızlarrr annemdeyim..maç var kociş burdan alcak beni.
ay gökçem gelmemiş yaaa merak ettimmmm inşallahhh hayırlı bi sonuç çıkmıştır yaaa.
ayyy agzın bal yesin be kısssskaydirigubbakcemile3Şenizcanım yumurtlamışsın hadi hayırlısı bebiş geliyor desene çok sevindim hayırlı haberlerini alırız yakında inş...
canım tebrik ediyorum seni Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh darısı tüm kızların başına:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kızlar beta sonucum 75.31 :ecrin_bebek: hamileyimzemuszemus cumartesı tekrar kan verıcem aRTısı gozlemlemek ıcın kaydirigubbakcemile5
kızlar beta sonucum 75.31 :ecrin_bebek: hamileyimzemuszemus cumartesı tekrar kan verıcem aRTısı gozlemlemek ıcın kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?