"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar beta sonucum 75.31 :ecrin_bebek: hamileyimzemuszemus cumartesı tekrar kan verıcem aRTısı gozlemlemek ıcın kaydirigubbakcemile5
canımmm çok sevindim yaaa ohhh çok şükür tatlım Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhh Şenizdarısı başımıza lilyumcum Allah saglıklı sıhhatli bir hamilelik naisp etsin Şeniz:hooray::dance::teytey:alkisalkisalkis:CüvCüv:

kızlarrr annemdeyim..maç var kociş burdan alcak beni.
ay gökçem gelmemiş yaaa merak ettimmmm inşallahhh hayırlı bi sonuç çıkmıştır yaaa.

kızlarrr annemdeyim..maç var kociş burdan alcak beni.
ay gökçem gelmemiş yaaa merak ettimmmm inşallahhh hayırlı bi sonuç çıkmıştır yaaa.

canım yumurtlamışsın hadi hayırlısı bebiş geliyor desene çok sevindim hayırlı haberlerini alırız yakında inş...

canım yumurtlamışsın hadi hayırlısı bebiş geliyor desene çok sevindim hayırlı haberlerini alırız yakında inş...
ayyy agzın bal yesin be kısssskaydirigubbakcemile3Şeniz
bakalım kesin yumurtlamışımdır inşallah yaa..ama önemli olan tutması inşallah canım..hepimizin şansı yaver gitse bu ay keşkeopuyorumnanaktan

kızlar beta sonucum 75.31 :ecrin_bebek: hamileyimzemuszemus cumartesı tekrar kan verıcem aRTısı gozlemlemek ıcın kaydirigubbakcemile5
canım tebrik ediyorum seni Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh darısı tüm kızların başına:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

zemuszemus zemuszemus :teytey: :sm_cool:
yaaa tebrikler caniimmm allahim bütün dileyen dostlarima nasip etsin inss en yakin zamanda inss allahiiimmmmm canim tekrardan gözün aydin olsun allahim anali babali inss sag saglim kucagimizada aliriz inss
:Saruboceq:

slm canolar napiyonuz bakaliiimmmm özledim kis sizleri ama kimsecikler yok galiba herkes pihterin karsisinda galiba ayyy su kariyi verselerde saclarini yolsam heee neyse

kiss makbusss bacuuummm korkma canim yaaa tam anliyormusun kasilmami yoksa kasik agrisimi cünkü bende cok cektim kasik sancisindan birden batiyo ve cekilmiyodu dr bana dediki sen hissetmiyosun ama o kadar hareketliki bebek o yüzden oluyo dedi henüz kücük olmasina ragmen bayagi bi sanci veriyodu yaramaz......

bisey yoktur inss bacim korkma bisey olmaz daha kisss o sana tutundu sikicaa ayyy allahim yesin teyzesi o cimcimeyiiii

lilyumcummm tebrikler tatlım allah tamamına erdirsin çok sevindim yaa .sağlıkla sıhhatle kavuş bebişine.:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:

selam hanımlar misafirim vardı yeni gittiler .bende gökcemi merak ettim ama daha gelmemiş inşallah iyi haberle gelir..
derinim anneciğindeymişsin ohh muhabbet ediyosunuzdur..buarada net kesilmiş inşallah enkısa zamanda açılır tatlım..
ağlamacım gelmişsin karşılaşamadık iyisin değilmi.yiğenimiz nasıl?

lilyumcum tebrikler canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı da isteyen hepimizin başına olsun aminnnnn.....

bersum amin yaa buara maşallah hamiş haberleri alıyoruz devamı gelir inşallah.buarada sen doktora yani takibe diğer ay başlıycaksın değilmi?

iyiyim tatlım benimde misafirim vardı yeni gittiler baş misafirim meyra nil hanfendiydi 10 aylıkkk o kadar şeker bişeydi ki yiyesim geldi tombul yanaklarını ahhh ahhh allah bizlerede nasip etsin inşallahhhh
sen neler yaptın canımmmm????bende gökçemi merak ediyorum ona bakmaya geldim ama habe ryokkkk

evet canımm adetin 3.günü gidicem bakalım klomen günde 1 tane içmiştim hiç işe yaramamış 2 ya da 3 doz alıcakmışım bakalım hayırlısı inşallah işe yarar

bersum kusura bakma tatlım net gitti zor girdim yaa.
ahh maşallah minişe inşallah bizimde tatlı tatlı bebişlerimiz olur..
hadi hayırlısı tatlım inşallah sonuç alırsın alamazsan iğneye geçer büyük ihtimalle..

yaa evet gelmedi daha .ama demişti geç gelirim diye.bende misafirlerin gözlerine baktımki erken kalksınlar diye.şaka biyana aklım burdaydı .neyse daha gelmemiş..inşallah güzel haberle döner kuşum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…