oo ex aşkum gelmişş valla tecrübeli oldun sen artık bu konularda canım :))) şaka biyanada korkmuyorum doktorda içimi rahatlattı dün.birde ağrımın asıl sebebini anladım galiba..dün gece verdiği fitili koydum yatmadan bugün sabahtan beri bi akıntım var sormayın resmen iltahap atıyorumslm canolar napiyonuz bakaliiimmmm özledim kis sizleri ama kimsecikler yok galiba herkes pihterin karsisinda galiba ayyy su kariyi verselerde saclarini yolsam heee neyse
kiss makbusss bacuuummm korkma canim yaaa tam anliyormusun kasilmami yoksa kasik agrisimi cünkü bende cok cektim kasik sancisindan birden batiyo ve cekilmiyodu dr bana dediki sen hissetmiyosun ama o kadar hareketliki bebek o yüzden oluyo dedi henüz kücük olmasina ragmen bayagi bi sanci veriyodu yaramaz......
bisey yoktur inss bacim korkma bisey olmaz daha kisss o sana tutundu sikicaa ayyy allahim yesin teyzesi o cimcimeyiiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rabbime çokkkkkkkkk şükürrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
başı ben çekiyorum takılın :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy inannmıyorummmmmmmmmmmmmmm
canooooooooo tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm
allahım bu ne müthiş bir haber....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canlarım degerim 9304 müş 5.5 günlük müşşşş keseyide gördüm çok şükür on beş gün sonra gel kap atışları için dedi dr dua edin bana nolurrrr dr eger üç ay içinde düşmezse saglıklı düşerse saglıksz dedi duanıza ihtiyacım varrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?