"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oo ex aşkum gelmişş valla tecrübeli oldun sen artık bu konularda canım :))) şaka biyanada korkmuyorum doktorda içimi rahatlattı dün.birde ağrımın asıl sebebini anladım galiba..dün gece verdiği fitili koydum yatmadan bugün sabahtan beri bi akıntım var sormayın resmen iltahap atıyorum (( aynı zamanda ağrımda oluyor heralde bundan kaynaklıymış..neyse gökçemi merak ettim bende gelmedi delü sizler nasılsınız ebroşum ve bersum

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm oley bee bitanem çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin ne kadarlıkmış peki değerin kaç çıktı

başı ben çekiyorum takılın :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rabbime çokkkkkkkkk şükürrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm

:teytey::teytey::teytey:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy inannmıyorummmmmmmmmmmmmmm
canooooooooo tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm
allahım bu ne müthiş bir haber....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canlarım degerim 9304 müş 5.5 günlük müşşşş keseyide gördüm çok şükür on beş gün sonra gel kap atışları için dedi dr dua edin bana nolurrrr dr eger üç ay içinde düşmezse saglıklı düşerse saglıksz dedi duanıza ihtiyacım varrrrrrrrr

başı ben çekiyorum takılın :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy inannmıyorummmmmmmmmmmmmmm
canooooooooo tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm
allahım bu ne müthiş bir haber....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ay canım arkadaşlarım yaaa çokk sagolu iyiki varsınızzzzzzz o kadar ümitsizdik ki artık eşimle rabbim çok şükür gönderdi bizimde melegimizi darısı iteyen herkesin ve önce burdaki tüm arkadaşlarımın başına olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:teytey::teytey::teytey::teytey:

canom tebrik ederim .maşallah yaa .rabbim tamamına erdirsin .ay şokdayım allahım nemüthiş birşey.dualarım seninle kanki.rabbim kalp atışını duymayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....:dance::dance::dance::dance::dancelumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ay maşallah kocamanda olmuş bitanem nasıl hissetmedin yaa..neyse şimdi kesinlikle bol bol yatıcan öyle komşulara gitmek gelmek hizmet etmek yokkkkk ayacıklarının altına yastıkını kocan yatcan tv karşısında :))) bol bolda su içicen yanında şişe taşı :)) Rabbim sizi korusun inşallah kalbinide duyucan bitanem..
ebroşummmm sırada sen varsın unutmaa

llyumcum tebrik ederim arkadşım senide rabbim tamamıa erdisin inşşş senide benide tüm hamileleride isteyen herkesede tez zamanda versin inşşşşşşşşşş:sm_cool::teytey::teytey::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…