canom sagol allah razı olsun rabbim sanada herkesede nasip etsin bende saşkını m inanki inş herşey güzel olur kalp atışıınıda duyarımcanom tebrik ederim .maşallah yaa .rabbim tamamına erdirsin .ay şokdayım allahım nemüthiş birşey.dualarım seninle kanki.rabbim kalp atışını duymayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....:dance::dance::dance::dance::dancelumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ay maşallah kocamanda olmuş bitanem nasıl hissetmedin yaa..neyse şimdi kesinlikle bol bol yatıcan öyle komşulara gitmek gelmek hizmet etmek yokkkkk ayacıklarının altına yastıkını kocan yatcan tv karşısında :))) bol bolda su içicen yanında şişe taşı :)) Rabbim sizi korusun inşallah kalbinide duyucan bitanem..
ebroşummmm sırada sen varsın unutmaa
bitanem benimde o ay aynısı olmuştu takdiri ilahi işte Rabbim koruyor onlar..merak etme belirtilerin bugünden sonra sıklaşıcak inşallah sıkıntısız ve özellikle bulantısız bi hamişlik süreci geçirirsincanom sagol allah razı olsun rabbim sanada herkesede nasip etsin bende saşkını m inanki inş herşey güzel olur kalp atışıınıda duyarım
sagol canım benim bitanem inan hiç fark etmedim sadece bol bol su içtim bu sadece sol kasıgımda az agrı oldu ne mide bulantısı ne gögüs grısı ne bel agrsı olmadı hiçç ve bu ay inan ki spor yaptım deli gibi halıları silkeledim rabbim çok büyük yaaa gönderdi inş tamamına ereriz hayırlısı ile dularını esirgeme canım
evet ebroş sırada sonra derin bersu rich nurun seval gün ceyaln varrr inşşş
canom inan bende senin o listede olmanı çok isterdim saol canom rabbim senide güldürsün inşşş tez zamanda rabbim e çokk şükür o olderse herşey oluyo yeterki istesinayy bunasıl bişey yaa inanın şuanda yaşlar yanaklarımdan süzülüyo .o listede sende varsın artık canom..çok şükür.
makbuşum amin canom inşallah.
gökçemm derinimin sana çok selamı var şuan zevkten dört köşeymiş ama nete giremediği için deliriyomuş :)))ayrıca bide dedikii ben ona ne demiştim onlar dedi :))
ya evet gerçekten yeterki rabbim istesin inan hala şaşkınız eşimle ne zaman oldu die düşünüyoruz inş bulantısız olur ve inş ayın 4 ünde kalp atışınıda duymak nasip olur tamamına ereriz inşşşbitanem benimde o ay aynısı olmuştu takdiri ilahi işte Rabbim koruyor onlar..merak etme belirtilerin bugünden sonra sıklaşıcak inşallah sıkıntısız ve özellikle bulantısız bi hamişlik süreci geçirirsin
gökcem onunda hayırlı olsun inşallah.bak neler düşünüyodun ne oldu .rabbim tamamına erdirsin.offf bu gece uyuyamam heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?