"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

HEPıMıZE UĞURLU GELıR ıNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

ŞUBAT AYI LıSTEMıZZZ......

richberry...............8 şubat
aysen_34...............13 şubat

zorxx......................16 şubat
zehsel.....................?
bersuuu..................?
özçeliksena............?
sevalemre..............?
ceylan83................?
ebrar_53.................?
tüliny......................?
gundogmadan......?

MART AYI LıSTEMıZZZ......

nurunayn...............10 mart
Derinsu...................11 mart

HAMıŞLERıMıZZZ....

GokceRana23........

Lilyum....................

Zeyno.....................

nazarboncugum....

MAKBER..................

rapunzel_82............

betty0.....................

semafatih...............

sevilim...................

aglama...................

ummahan_d............

butterflydsd...........

caneylom..............

cssa........................

halidedip...............

eylul......................

ynlz........................

canom sagol allah razı olsun rabbim sanada herkesede nasip etsin bende saşkını m inanki inş herşey güzel olur kalp atışıınıda duyarım

sagol canım benim bitanem inan hiç fark etmedim sadece bol bol su içtim bu sadece sol kasıgımda az agrı oldu ne mide bulantısı ne gögüs grısı ne bel agrsı olmadı hiçç ve bu ay inan ki spor yaptım deli gibi halıları silkeledim rabbim çok büyük yaaa gönderdi inş tamamına ereriz hayırlısı ile dularını esirgeme canım
evet ebroş sırada sonra derin bersu rich nurun seval gün ceyaln varrr inşşş

ayy bunasıl bişey yaa inanın şuanda yaşlar yanaklarımdan süzülüyo .o listede sende varsın artık canom..çok şükür.
makbuşum amin canom inşallah.

gökçemm derinimin sana çok selamı var şuan zevkten dört köşeymiş ama nete giremediği için deliriyomuş :)))ayrıca bide dedikii ben ona ne demiştim onlar dedi :))

ayy bugün güzel haberler aldık rabbim inş hep böyle haberler almayı nasip etsin hem lilyum hem ben bide benim üst komşumda iki yıllık evliydi oda haber verdi bugün test yapmış hamileee çok şükürrr

topicimize maşallah yaaa bugün iki hamiş var yaşasın.rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsin....:enbuyukkk:

bitanem benimde o ay aynısı olmuştu takdiri ilahi işte Rabbim koruyor onlar..merak etme belirtilerin bugünden sonra sıklaşıcak inşallah sıkıntısız ve özellikle bulantısız bi hamişlik süreci geçirirsin

gökcem onunda hayırlı olsun inşallah.bak neler düşünüyodun ne oldu .rabbim tamamına erdirsin.offf bu gece uyuyamam heralde...

ayy bunasıl bişey yaa inanın şuanda yaşlar yanaklarımdan süzülüyo .o listede sende varsın artık canom..çok şükür.
makbuşum amin canom inşallah.
canom inan bende senin o listede olmanı çok isterdim saol canom rabbim senide güldürsün inşşş tez zamanda rabbim e çokk şükür o olderse herşey oluyo yeterki istesin
gökçemm derinimin sana çok selamı var şuan zevkten dört köşeymiş ama nete giremediği için deliriyomuş :)))ayrıca bide dedikii ben ona ne demiştim onlar dedi :))

canom saolsn derinim bitanem yaa inş rabbim onada nasip eyler bu duyguyu anladım ne dedigini var die tahmin ediyodu :) canım onun hisleri kuvvetli yaaaa sende derinime slm söleeeee :1hug:

delüüü ben hep diyodum normal olucak senin bak okadar yıkıldın tüpden sonra rabbim mükafatını yolladı şükürler olsun...
bide sana spora gitme dedim kaç kere iyki bişey olmadı delüüüüüüüüüüüüüü

ay gökçecim varya nasıl sevindim bu saatte bukadar güzel bir hbr cnm sağlıklar kucağına alırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnm

kızlar ben müsadenizi istiyim artık gökçem inan çok sevindim bitanem herşey güzel olucak Allahın izniyle hepiciğinizi çokkk sefiyorum iyi geceler Allaha emanet olun..
unutmadan bugün yiğeninizin ilk hareketlerini hissettim :))) büyüyor galiba artık..
neyse makbuş kaçarr

derinim olsaydıyaaa.valla tam zamanında net yok.neyse yinede aldı güzel haberi.darısı ona inşallah.
gökcem amin canım inşallah nasipde varsa olucak.

ayy makbuşum negüzel yaaa maşallah minişe artık hissettiriyo kendini.
tamam tatlım iyi geceler sanada.allaha emanet olun..

ya evet gerçekten yeterki rabbim istesin inan hala şaşkınız eşimle ne zaman oldu die düşünüyoruz inş bulantısız olur ve inş ayın 4 ünde kalp atışınıda duymak nasip olur tamamına ereriz inşşş
gökcem onunda hayırlı olsun inşallah.bak neler düşünüyodun ne oldu .rabbim tamamına erdirsin.offf bu gece uyuyamam heralde...

canım dogru ümitsizdim ama rabbim sevindirdi beni sende ümitsiz olma inş yakında seninde minigin gelicek dua et olurmu bana kalp atışını duyayım hayırlısı ile kucagımada almak nasip olsun

zorx cimsagol canım allah razı olsun rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda dua et bana olurmu kalp atışını duyayım hayırlısı ile kucagıma alayım:)
makbuşum iyigeceler canım kib öptm iyi dileklerin içinn sagol canım git sen uyu yorulma görüşürüz öptm
ebroşum valla sen demiştin normal yolla die ama nebiliyim o kadar sorun çıkınca bende umutsuzdum inşallah rabbim sevindirir sonuna kadar sanada tez zamanda gönderir inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…