"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

burdayım delüm yaaaaaaa gitmedim ama bugün kociş burda yaaa dikildi tepemde had kalk die bırakmıyo ki rahat edeyim yaaaa

hımmm anladım tatlım .neyse olsun güzel haberi verdinyaa .gerisi önemli değil.inşallah 9 ay sonra minişini sağlıkla kucaklıycaksın

canom amin inşşş hayırlısı ile kucagıma almak da nasip olur ben şimdi kaçsam yarın görüşsek olurmu yaa kociş uyumak istiyo bende ablamın odasındayım kaçıyım artık

tamam cano görüşürüz kendine dikkat et .bol su iç ve dinlen.öpüyorum seni.allaha emanet olun...

cano msn yi açamıyomşimdi izin vermiyoo kociş sabah görüşürüz olurmu kızma bana küsmede canom yarın konuşuruz inş öptm byy byy aeo inş rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün amin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rabbime çokkkkkkkkk şükürrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm

Canimmmm allahima binlerce sukur hayirlisiyla ol dedi inss bundan sonrasi dahada guzel gececek sen dikkat et kendine yorulma iste herseyden esirge kendini rabbim yardimcin olsun sevincten bagirmamak icin tuttum kendimi inan yatagin icinde gozun aydin olsun rabbim tamamina erdirsin inss opuyorum hepinizide kacayim artik yatacam darisi dileyen arkadaslarima inss sirayla hadi derinim sevalim bersum ebrosum ricim gunum hadi bacilar butun kizlar verin mujdeyi tek tek :sm_cool:

MAKBUŞUM benide bu uğurlu listeye eklermisin adet tarihim 13 mart gelmez inş kırmızılar....

slm kızlar geçmişi okuyayım dedim ne kadar olaylar olmuşnerden başlasam bilmiyorum.öncelikle asuş canım çok üzüldüm allah sabrını versin
derinim halsizmişsin çok geçmiş olsun
makbercim azcık toton yer görsün gezip durma yiğenimizi yorma:)
lilyum tatlım çok sevindim allah tamamına erdirsin
gökçeeeeemmmm canım acayip sevindim tatlım yaaa

bu arada kızlar size küsüm kimse benim yokluğumu hissetmemiş aşk olsun size::)neyse şaka bir yana kızlar yumurtlamama baktıracaktım yaa doktor baktı vee klomenden kullanmıştım yaa kist oluşmuş maalesef bu ay erteleyelim dedi şimdide antibiyotik kullanıyorum.canım çok sıkkındı giremedim bir türlü.neyse hepinizi öptüm tatlışlar
aaaaaaaaaaa unutuyordum az daha ebrarcım doğum günün kutlu olsun kuzummm nice yaşlara

ay gökcem sabahın köründe gırdım ıcım ıcımı yedı gece gelemedım dıye ay ınankı cok sevındım cnm allahıma bınlerce şükür olsun sen benım umudum oldun artıkopuyorumnanaktan
allahım ol dıyınce oluyomus cok şükür rabbım umarım bızlerede nasıp eder böyle mucızelerı:Saruboceq:
cnm dualarımız senınle keseyı görmüşsün masallah kalp atıslarınıda görüceksın hayırlısıyla ınsallah ıcını ferah tuta.s.

evet sımdıde halayımızı cekelım
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
allah tamamını erdırsın cnm arkadasım kucagına alıp mıs kokusunu ıcıne cekmeyı nasıp etsın:Saruboceq:

ay okdadar geçmiş varki önce güzel haberleri tbrik edeyim..
lilyumcum tebrik derim bebeğini..
gökçecim ya çok sevindim inan allah sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah dua et bizlerde olurmu...
ebrarcım geçmiş doğum günün kutlu olsun bu yeniyaşın iman huzur sağlık bebek dolu günler getirsin sana inşallah..
asumancım senle her ne kadar çok konuştuğumuz olmasada senin adına çok üzüldüm belki geçmişi açmak iyi değil ama yazdıklarını görmezlikten gelemedim allah kocana hidayet versin ne diyelim yuvanıza huzur versin...
beni merak ettinizmi bilmem ama yazayım bari eşimin işi için izmir dışına çıktık oradanda arada girsemde yazamadım ama sizleri çok özledim..
derini cicim sen nasılsın bak bizim tanıdıktada adet düzensizliği varmış soğan kürünü uygulamış kız şimdi hamile sende devam et tatlım..
rchi senden naber, gün aşşağıda gözüküyorsun hadi sende ver müjdeyi inşallah, makber ve adını şu an akılıma getiremediğim arkadaşlar sizlerinde cuması mübarek olsun dualarınız kabul olsun...

:teytey::teytey::teytey::teytey: gökçe valla çok sevindim ya allah seni inandırsın zeyno sen ay bizde inş peşpeşe ekleniriz bu zincire .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…