kizlar ben de hamileyim topigine halaya bekleniyorsunuz gidin bakin anlarsaniz
dedim duygu patlamasindan yalniz burda olmuyor
haydin halaya o topige :teytey:
nuruncum burdasin sen nasilsin? sehir disina gitmissin iyi geldi mi?
canım benm çokk sagol allah razı olsun inş rabbim tamamına erdirir beni de tüm hamileleride ve isteyen herkesede nasip eder bu duyguyu inşşş sende iyisin inşş cnaım kibCanimmmm allahima binlerce sukur hayirlisiyla ol dedi inss bundan sonrasi dahada guzel gececek sen dikkat et kendine yorulma iste herseyden esirge kendini rabbim yardimcin olsun sevincten bagirmamak icin tuttum kendimi inan yatagin icinde gozun aydin olsun rabbim tamamina erdirsin inss opuyorum hepinizide kacayim artik yatacam darisi dileyen arkadaslarima inss sirayla hadi derinim sevalim bersum ebrosum ricim gunum hadi bacilar butun kizlar verin mujdeyi tek tek :sm_cool:
ahh canım benim teşekkür ederim rabbim sanada tez zamanda nasip etsin nşşş hayırlısı ilee amin...canım tebrik ederim gözlerim doldu ya...allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza :Saruboceq: :CüvCüv:
canım çok çok sagol inş rabbim kucagıma almayıda nasip eder niii sende tez zamada hamiş kal inşşşşşslm kızlar geçmişi okuyayım dedim ne kadar olaylar olmuşnerden başlasam bilmiyorum.öncelikle asuş canım çok üzüldüm allah sabrını versin
derinim halsizmişsin çok geçmiş olsun
makbercim azcık toton yer görsün gezip durma yiğenimizi yorma:)
lilyum tatlım çok sevindim allah tamamına erdirsin
gökçeeeeemmmm canım acayip sevindim tatlım yaaa
bu arada kızlar size küsüm kimse benim yokluğumu hissetmemiş aşk olsun size::)neyse şaka bir yana kızlar yumurtlamama baktıracaktım yaa doktor baktı vee klomenden kullanmıştım yaa kist oluşmuş maalesef bu ay erteleyelim dedişimdide antibiyotik kullanıyorum.canım çok sıkkındı giremedim bir türlü.neyse hepinizi öptüm tatlışlar
aaaaaaaaaaa unutuyordum az daha ebrarcım doğum günün kutlu olsun kuzummm nice yaşlara
canım bitanem sagol yaaa allah razı olsun hepinizden innşşşş hayırısı ile kalp atışınıda duysam daha iyi olucak darısı sana ve isteyen herkese olsun inşşş tez zamanda amin....ay gökcem sabahın köründe gırdım ıcım ıcımı yedı gece gelemedım dıye ay ınankı cok sevındım cnm allahıma bınlerce şükür olsun sen benım umudum oldun artıkopuyorumnanaktan
allahım ol dıyınce oluyomus cok şükür rabbım umarım bızlerede nasıp eder böyle mucızelerı:Saruboceq:
cnm dualarımız senınle keseyı görmüşsün masallah kalp atıslarınıda görüceksın hayırlısıyla ınsallah ıcını ferah tuta.s.
canım sagol bitanem sende umutsuz olma rabbim hayırlısı ile nasip etsin sanada inşş cannım amin...:teytey::teytey::teytey::teytey: gökçe valla çok sevindim ya allah seni inandırsın zeyno sen ay bizde inş peşpeşe ekleniriz bu zincire .
ayy datlum saol bitanem rabbim tamamına erdirsin sende bana dua et olurmu inş sende burdaki bütün arkadaşlarımda ve isteyen herkeste tez zamanda rabbimin mucizesine sahip olur inşşş darısı başınıza olsun bende tamamına ereyim inşşş amin....aaaaaaa ay ciglik cigliga oldum bilgisayar basinda gokcecim anlatamam nasil sevindim :teytey::dance: a.s. :teytey:
ya bu nasil sahane bir haber.
canim Allah tamamina erdirsin inan oyle heyacanlandimki ne yazacagimi bile sasirdim sevincten Allah'a emanet olun, bak bosuna uzuldun tup bebekte:)))
kizlar hepiniz iyisiniz insallah, bu guzel haberle iyi olmasaniz da duzelmistir moreliniz eminim:))
gokcem yaa seninle karsilasmali ve sen burdayken konusmaliyim oyle sevindimki boyle sensiz tebrik etmek yetmedi.
ben iyiyim kizlar daha rahatim sanki ama mujedeye daha var anlasilan.
gokcem be senin adina bir ohhhhh diyorum Masallah kirkbirkere.
saglikcakla cok saglikli bir hamilelik sonunda minisine kavusacaksin Insallah
kizlar ben de hamileyim topigine halaya bekleniyorsunuz gidin bakin anlarsaniz
dedim duygu patlamasindan yalniz burda olmuyor
haydin halaya o topige :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?