"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam güzeller hepinizin cuması mübarek olsun..Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi,her duayı kabul eylesin inşallahh

aaaaaaa ay ciglik cigliga oldum bilgisayar basinda gokcecim anlatamam nasil sevindim :teytey::dance: a.s. :teytey:
ya bu nasil sahane bir haber.
canim Allah tamamina erdirsin inan oyle heyacanlandimki ne yazacagimi bile sasirdim sevincten Allah'a emanet olun, bak bosuna uzuldun tup bebekte:)))

evet ya bu gün cuma cumanız mübarek olsun ya eşim bi kuş aldı kanarya o kadar güzel ötüyorki anlatamam evimize ses geldi diyebilirim napalım bizde kuş sesi ile avunalım

kizlar hepiniz iyisiniz insallah, bu guzel haberle iyi olmasaniz da duzelmistir moreliniz eminim:))
gokcem yaa seninle karsilasmali ve sen burdayken konusmaliyim oyle sevindimki boyle sensiz tebrik etmek yetmedi.
ben iyiyim kizlar daha rahatim sanki ama mujedeye daha var anlasilan.
gokcem be senin adina bir ohhhhh diyorum Masallah kirkbirkere.
saglikcakla cok saglikli bir hamilelik sonunda minisine kavusacaksin Insallah

ay kimse gelmiyor ben hala sevincten tuhaf bir duygu patlamasi yasiyorum kiz gokce nerdesin otru evinde dinlen seni buharu tuten taze hamis:)) bol su ic tv izle, kalp atisina da haftaya git kesin duyarsin tatlim 15 gun kasma kendini bosuna. sen merak etme Rabbim hayirlisini verdi Insallah

kizlar ben de hamileyim topigine halaya bekleniyorsunuz gidin bakin anlarsaniz
dedim duygu patlamasindan yalniz burda olmuyor
haydin halaya o topige :teytey:

günüm gelmıs cnm benım ne özledım senı müjdenın kokusunumu aldın temız kalplı arkadasım benım kib özletme kendını:1hug:
nurum nasılsın cnm benım bende gıremıyodum kacgündü görüyosun dımı müjdeyı allahım nelere kadır cok şükür ınsallah bızlerde yasıcaza.s.
masalcıgım unutmamıslardır senı cnm olurmu öyle sey ben gıremıyodum bı kac gündür yalnıs anlama bızlerı ok:asigim:buarada gecmıs olsun cnm dıkkat et sen kendıne önce saglıgın bebişte gelıcek ınsallah kiba.s.

ya richi evet bi yere gitmem gerekiyor duş alcam ama kalkamıyom bulaşıklarımda duruyor ya ben çok sevindim inşallah artıyor hamilelerimiz banada sıra gelirmi bilmiyomki bilmiyorumkismile benim hiç umudum yok ama rabbim büyüktür ay ben kalkayım bi gayret açık kalsın arada bakarım hadin selalar okunuyor dua edelim hep beraber banada edin olurmu öptüm sizleri kocaman kocaman..

canım benm çokk sagol allah razı olsun inş rabbim tamamına erdirir beni de tüm hamileleride ve isteyen herkesede nasip eder bu duyguyu inşşş sende iyisin inşş cnaım kib
canım tebrik ederim gözlerim doldu ya...allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza :Saruboceq: :CüvCüv:
ahh canım benim teşekkür ederim rabbim sanada tez zamanda nasip etsin nşşş hayırlısı ilee amin...
canım çok çok sagol inş rabbim kucagıma almayıda nasip eder niii sende tez zamada hamiş kal inşşşşş
canım bitanem sagol yaaa allah razı olsun hepinizden innşşşş hayırısı ile kalp atışınıda duysam daha iyi olucak darısı sana ve isteyen herkese olsun inşşş tez zamanda amin....
:teytey::teytey::teytey::teytey: gökçe valla çok sevindim ya allah seni inandırsın zeyno sen ay bizde inş peşpeşe ekleniriz bu zincire .
canım sagol bitanem sende umutsuz olma rabbim hayırlısı ile nasip etsin sanada inşş cannım amin...
ayy datlum saol bitanem rabbim tamamına erdirsin sende bana dua et olurmu inş sende burdaki bütün arkadaşlarımda ve isteyen herkeste tez zamanda rabbimin mucizesine sahip olur inşşş darısı başınıza olsun bende tamamına ereyim inşşş amin....

kizlar ben de hamileyim topigine halaya bekleniyorsunuz gidin bakin anlarsaniz
dedim duygu patlamasindan yalniz burda olmuyor
haydin halaya o topige :teytey:

kız delümm benim topik açmışsın saol tatlım bende çokk mutlu oldum allah razı olsun sendende tebrik eden iyi dileklerini sunan herkstende de inşşş
rabbim hepinizin yüzünü güldürsün benimde inşşşş dualrıınıızı esirgeemeyin benden olurmu benimde dualarım sizlerle inş rabbbim tez vakitte gönderir sizlerede inşşş:Saruboceq:

gökcem allah razı olsun cnm ınsallah kalp atıslarınıda duyarsın cnm ıcını ferah tut sen dualarımız senınlea.s.

cumanız mübarek olsun tatlışlar...
günüm hoşgeldin nasılsın kuşum?darısı bize inşallah..
masalcım inanki yokluğunu farkettim .yazmasamda aklımdaydın..buarada kist olmuş inşallah erirde bidahaki aya minişin gelir tatlım..masalcım ayrıca çok saol doğumgünümü kutlamışsın..

nurcum sende öyle merakta bıraktın bizi .iyi senin için değişiklik olmuş kafanı dağıtmışsındır..seni merak ettiğimi birkaç kez yazdım ama görmedin galiba.buarada teşekkürler doğum günümü kutlamışsın..
hanımlar altta görüyorum sizleri hoşgeldiniz...

richim naber datlum?
nurum sen nasılsın?
semoşumda gelmiş naber canom?
gökcem taze hamişimizde burda ohh topic ful maşallah..

amanin delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldenbir girdim 3 tane hamiş haberi aldım oleyyyyyyyyyyy beeeee
günümmm gökçem ve lilyumcumö hepininizi tebrik ederimmmrabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alın bebişleri ve bende bu hamiş halimle bu koca göbekle sırf sizin için halayy çekiyom bu kıyağımıdaunutmayın :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

iyiyim ebroşum sen nasılsın ne güzel haberler aldık 3 tane hemde
sıra sende3 ebroş bana öyle geliyo ki senden de en kısa zaman da duyacaz hamiş haberiii
allah biliiyo hepinize namazlarda ismen dua ediyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…