"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

semoşum saol canım allah razı olsun inşallah yaa..
buarada gün hamiş değil cano..yanlış okudun galiba..
richim hoşbulduk canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?

ewet canım şimdi yazıyı baştan okudum ben gökçeyi duyunca sevin.ten onuda hamiş anladım en kısa zamanda olacak inşşşşş
gününm tatlım benim en kısa zaman da minişin gelicek sana

valla dün gece uyuyamadım çok mutluyum rabbim enkısa zamanda bizede nasip etsin.zaten azaldık kızlar farkındamısınız maşallah hamiş listesi uzadı.allahım busene sırf hamiş listesi olsun inşallah..

ebrarım evet adamın peşine takıldım gümüldür kuşadası ayvalık gittim geldim eee eli mecbur yok öyle tek gitmek oralara turist dolu her yer bu zamanda bile gelmişler :) arda baktım ama yazamadım gökçe çok sevindirdi beni hadi bakalım sıra kimde gerçi kaderimizde ne yazılı ise onu yaşayacağız ben iyiyim sen nasılsın doğum gününü kutladım ha okudunmu :)
günü hamile sandım ama değil galiba öyle yazınca....

nurcum saol canım okudum yazdığını.iyi etmişsin adamları başı boş bırakmamak gerek.
enkısa zamanda hepimizin başına hamişlik inşallah..

ewet ebroşum yanlış okudum gökçe karısı akıl koymadı ki başımda 15 gün sonra dr randevusunda buluşacaz inşşş be3nimde kontrolum ozaman
richim sen nasılsın

makbuşumda gelmişş hoşgeldin canımmm
bende ayın 3 veya 4 de gidicem dr aynı tarihe geliyo gökçemle sezeryan günümde belli olur belkiii

ebrarım martta bende start vercem cnm allahın ıznıyle
semacıgım ama dıkkat et kendıne cnm az kaldı ınsallah tek solukta kavusursun meleklerıne
makbusum hoşgeldın cnm sen nasılsın

asu sen nasılsın canım iyimisin allah iyilik versin kızlar ya bişey anlatacam işim var ama çıkamıyorum akşamüstü burda olmayın ben size edeceğimimi bilirim kötükedihüso

hoşbuldum semoşummm ay ne kadar az kalmış senin halayını çektiğimiz gün geldi aklıma sanki dün gibi ne çabuk geçiyor zaman

sema hadi bakalım az kalmış allah yardımcın olsun hani derler ya eben hz fatıma olsun koca karı lafı ama inşallah sağlıklı bi doğum olur...

makbuşum hoşgeldin canom nasılsın ?yiğenimiz nasıl varmı kıpırtı bugünde?
semoşum allah daha iyi etsin tatlım.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
richim hadi hayırlısı canım belkide marta kalmadan gelir miniş.inşşşşşşşşşşşşşş

çok sağol nurum rabbim en kısa zamanda sizlewre de nas,ip etsin inşş
günler su gibi geçiyo makbuşum bana da çok kısa geliyo valla bi bakıcaz seninde doğumun gelmişşş

hanımlar kusura bakmayın çıkmam gerek .eşim cumaya gitti gelince çıkıcaz .bende alışverişe gidicem .daha sonra görüşmek üzere.hepinizi çok öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…