"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökcem allah razı olsun cnm ınsallah kalp atıslarınıda duyarsın cnm ıcını ferah tut sen dualarımız senınlea.s.
amin canım inşşdualarını esirgemeyin bende bende şükür namazı kıldım ve sizlerede dua ettim inşş sizlerde çok beklemeden hamiş olursnuz inşş bacımmm
richim naber datlum?
nurum sen nasılsın?
semoşumda gelmiş naber canom?
gökcem taze hamişimizde burda ohh topic ful maşallah..
geld datlum naberrr sen nasılsın?
oyy oyyy datlu hamiş yaa sagol bitanem sende oynama fazla haa bebeklerin yorulur fıstıkımm sagol duanı eskik etme olurmu datlum :1hug: sen nasılsın

sağol ebroşum en kısa zamanda rabbim sana da ve bütün arkadaşlarımada nasip etsinnn
richim oturuyom zaten kuşum hiç bir şey yaptığımda yokk bu koca gobekle

güle güle ebroşum aslında bende kaçmak zorundayım ablam geldi muştan sabah geldiler daha yanlarında bile oturamadım birazdan kaçıyım bende
ya bide zeynom canım sende göbekten igneye başladın mı yaa hangi haftada başladı ben şuan sadece asprin kullanıyorum bide follibol dr um kalp atışından sonra gel igneye başlarız deedi merak ettim inş bi sorun çıkmaz

çok sağol nurum rabbim en kısa zamanda sizlewre de nas,ip etsin inşş
günler su gibi geçiyo makbuşum bana da çok kısa geliyo valla bi bakıcaz seninde doğumun gelmişşş
haklısın tatlım yaa hayırlısı olsunda varsın çabuk geçsin
hanımlar kusura bakmayın çıkmam gerek .eşim cumaya gitti gelince çıkıcaz .bende alışverişe gidicem .daha sonra görüşmek üzere.hepinizi çok öptümmm
ebroşum güle güle canım kolay gelsin sana öptüm çok

kızlar hakkaten masallah topıgımıze arada bos bıraksakta sevıncte üzüntüde hep beraber oluyoruz ne güzel

sagol ebroşum aynıyım yaa bildgiin gibi çok şükür cano hadi kib görüşürüz
richim sagol bitanem dualarımdasınız sizde dua edin bana

amanin gözlerime inanamıyorum topik dolmuşşş ilkdefa böyle gördüm oleyyy beeee bunada halay çekilirrrr :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

aminnn arkadaşlar inşallah tez vakitte hepimizin güzel haberlerini alıcaz...
gökcem datlum kendini yorma tamam bol bol dinlenn..
semoş ve makbuş sizlerde yormayın kendinizi .
hadi hepiniz allaha emanet olun.öptüm

bencede halay çekilirrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
yok makbuşum yorulmadım da ablamlar sabah muştan geldiler yanlarında oturmadım hiç de o yüzden gidiyi gelirim daha sonra yine hadi öptüm hepinizi güzeller
semoşum dr da buluşuruz inş kib öptm miniklere ii bak görüşmek üzre delümmmm
kızlar görüşürüz öptm

amanin bu gün halay çekmekten yoruldum yaaa hergününmüz böyle olsun
inşşş
ben de çıkıyım canlarım hepininizi çok seviyom gökçem dr de buluşmak üzere öptüm kuşum
makbuşum seninde az kladı 5 ay çabucak geçiyo
bu topikte sadcee hamiş listesi olucak inşşşşşş

nurum ve ri,chim sizde h-kendinize iyi bakın kızlar
bu arada ebroş ve makbuş bi ara msnde de görüşürüz inş eski günlerde ki gibi

inşallah semoşumm sende dikkat et kendinede bebişlerede öpüyorum sizi..
bende kaçıyım canım sıkkın uzanıcam biraz gelirim yine

sagol ebrosum ınsallah
makbusum evde olmakta ıyıdır bazen kendıne dıkkat et yeter
semacıgım görüşürüz cnm allaha emanet ol
gökcem sende dıkkat et kendıne cnm eskısınden daha cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…