amin canım inşşdualarını esirgemeyin bende bende şükür namazı kıldım ve sizlerede dua ettim inşş sizlerde çok beklemeden hamiş olursnuz inşş bacımmmgökcem allah razı olsun cnm ınsallah kalp atıslarınıda duyarsın cnm ıcını ferah tut sen dualarımız senınlea.s.
geld datlum naberrr sen nasılsın?richim naber datlum?
nurum sen nasılsın?
semoşumda gelmiş naber canom?
gökcem taze hamişimizde burda ohh topic ful maşallah..
oyy oyyy datlu hamiş yaa sagol bitanem sende oynama fazla haa bebeklerin yorulur fıstıkımm sagol duanı eskik etme olurmu datlum :1hug: sen nasılsınamanin delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldenbir girdim 3 tane hamiş haberi aldım oleyyyyyyyyyyy beeeee
günümmm gökçem ve lilyumcumö hepininizi tebrik ederimmmrabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alın bebişleri ve bende bu hamiş halimle bu koca göbekle sırf sizin için halayy çekiyom bu kıyağımıdaunutmayın :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
haklısın tatlım yaa hayırlısı olsunda varsın çabuk geçsinçok sağol nurum rabbim en kısa zamanda sizlewre de nas,ip etsin inşş
günler su gibi geçiyo makbuşum bana da çok kısa geliyo valla bi bakıcaz seninde doğumun gelmişşş
ebroşum güle güle canım kolay gelsin sana öptüm çokhanımlar kusura bakmayın çıkmam gerek .eşim cumaya gitti gelince çıkıcaz .bende alışverişe gidicem .daha sonra görüşmek üzere.hepinizi çok öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?