MAKBUŞUM benide bu uğurlu listeye eklermisin adet tarihim 13 mart gelmez inş kırmızılar....
ay bitanem olurmu öyle şey ekledim tabi ilk sayfada güncelliyorum listeyi bakmadınmı:teselli:yaaaaa beni istemiyomusunuz bilmiyorumkismile:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :a015: :a015:
ay bitanem olurmu öyle şey ekledim tabi ilk sayfada güncelliyorum listeyi bakmadınmı:teselli:
HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم
ŞUBAT AYI LİSTEMİZZZ......
richberry...............8 şubat
aysen_34...............13 şubat
zorxx......................16 şubat
zehsel.....................?
bersuuu..................?
özçeliksena............?
sevalemre..............?
ceylan83................?
ebrar_53.................?
tüliny......................?
gundogmadan......?
MART AYI LİSTEMİZZZ......
nurunayn...............10 mart
Derinsu...................11 mart
askmesk.................13 mart
HAMİŞLERİMİZZZ....
GokceRana23........
Lilyum....................
Zeyno.....................
nazarboncugum....
MAKBER..................
rapunzel_82............
betty0.....................
semafatih...............
sevilim...................
aglama...................
ummahan_d............
butterflydsd...........
caneylom..............
cssa........................
halidedip...............
eylul......................
ynlz........................
canım bitanem benim inş rabbim tamamına ermeyi nasip eder hemşerim sayılıyon sende koca tarafndan:) inş rabbm sanada tez zamanda gönderir yaz gelmeden göbeginde minigin olur inş benim kaynaya da süpriz oldu aslında ben ona söylemek istemiyorum diger eltimin hamileligini gizledirler bende yemin ettim demem die ama kociş söyler galiba:) evet canım rabbim olderse herşeyoluyo inş sonuna kadar güzel gider dua et bana olurmu bende sizlere dua ediyorum:1hug::1hug:yaaa ben hala inanamıyorum rüyaaaa gibi çooook güzel bi haber acayip mutlu oldum canım arkadaşım koca tarafından biricik hemşerim allahımmm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşımmm...içini ferah tut HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK bunu aklından çıkarmaaa kaynanatör gelmeden müthiş bi haber aldın ya acayip sevindim ya kendini yorma kocişe naz yap artık senden kahvaltı mahvaltı istemesin senin dinlenmen lazımmmm ..... allahım ol dedi mi nasılda oluyor işte tüp aşılama tedavi derkennn vallahi bizlerede umut oldun inşallah peşin sıra bizde gelicez rabbim yazdıysaaa tabiii
halayı gece çekecektim seni bekleyemedim ama şimdi çekicem halayıııı:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: çok mutluyum çokkkk
ne güzel haberler var böyle allah tamamına erdirsin ve darısı hepinizin başına kızlar
ohh ohh :teytey::teytey:
oyy maşallah senin bebişin epey büyümüş saglıkla kucakla inşallahkızlar çizelgemi düzelttim benim bebiş önden gidiyor biraz :))
allahım bize bebiş ver.....
ne demek tatlımmm inşallah senide bidahaki ay hamiş bölümüne yazarım..bende iyiyim canım sağol bu aralar fazla hareket ediyor bebiş ondan oluyor acık ağrılar :))yok canım ya ilk sayfada olduğunu tgörmedim sağol canım _?sen nasılsın bu arada ağrınmı var?
sorma gökçem baksana 1buçuk haftada önden gidiyor maşallahh..seninkide bianda büyücek bak gör opuyorumnanaktanoyy maşallah senin bebişin epey büyümüş saglıkla kucakla inşallah
aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?