"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

riçimm eğer sevdiğin sevildiğin bir ortamdaysa evin o zaman evde olmak güzeldir biliyorsun ben hala kovulduğum yerde oturuyorum..neyse kaçtım ben görüşürüz kızlar

yaaa ben hala inanamıyorum rüyaaaa gibi çooook güzel bi haber acayip mutlu oldum canım arkadaşım koca tarafından biricik hemşerim allahımmm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşımmm...içini ferah tut HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK bunu aklından çıkarmaaa kaynanatör gelmeden müthiş bi haber aldın ya acayip sevindim ya kendini yorma kocişe naz yap artık senden kahvaltı mahvaltı istemesin senin dinlenmen lazımmmm ..... allahım ol dedi mi nasılda oluyor işte tüp aşılama tedavi derkennn vallahi bizlerede umut oldun inşallah peşin sıra bizde gelicez rabbim yazdıysaaa tabiii
halayı gece çekecektim seni bekleyemedim ama şimdi çekicem halayıııı:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: çok mutluyum çokkkk

ne güzel haberler var böyle allah tamamına erdirsin ve darısı hepinizin başına kızlar
ohh ohh :teytey::teytey:

allahım bize bebiş ver.....

canım bitanem benim inş rabbim tamamına ermeyi nasip eder hemşerim sayılıyon sende koca tarafndan:) inş rabbm sanada tez zamanda gönderir yaz gelmeden göbeginde minigin olur inş benim kaynaya da süpriz oldu aslında ben ona söylemek istemiyorum diger eltimin hamileligini gizledirler bende yemin ettim demem die ama kociş söyler galiba:) evet canım rabbim olderse herşeyoluyo inş sonuna kadar güzel gider dua et bana olurmu bende sizlere dua ediyorum:1hug::1hug:

ne güzel haberler var böyle allah tamamına erdirsin ve darısı hepinizin başına kızlar
ohh ohh :teytey::teytey:

saol canım amin hayırlısı ile kucagımızada almak nasip olur:Saruboceq:

hmmm kimsecikler yok ama sevinç halen sürüyor dimi inşallah bu sevinç bitmeden başka müjdelerde düşecek topiğimize dimi kızlar...

yok canım ya ilk sayfada olduğunu tgörmedim sağol canım _?sen nasılsın bu arada ağrınmı var?
ne demek tatlımmm inşallah senide bidahaki ay hamiş bölümüne yazarım..bende iyiyim canım sağol bu aralar fazla hareket ediyor bebiş ondan oluyor acık ağrılar :))
oyy maşallah senin bebişin epey büyümüş saglıkla kucakla inşallah

aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn
sorma gökçem baksana 1buçuk haftada önden gidiyor maşallahh..seninkide bianda büyücek bak gör opuyorumnanaktan

ayy inş makbuşum yaa hayırlısı ile kalp atışını bi duysak daha rahat edicem ama çokk var daha
maşallah yegenimiz ileri gidiyo demekki iyi besliyon annesi maşallah:)
nuruncum inş bu sevinci sende ve tüm arkadaşlarımda en kısa zamanda yaşarsınız aminnn

gökçe öylemi dersin ya ne bileyim bana çok uzak gibi geliyor sanki hiç anne olamadan ölecem gibi düşünüyorum..
bu arada bende ne oluyor bilmiyorum birden kulaklarım uğulduyor başım dönüyor kalbim sıkışıyor hah diyorum şimdi öleceğim düşünmekten galiba çünkü tansiyonum düzgün başka şeyde yok.
kadının biri bu gün anneme diyorki bebek varmı annemde daha yok dedi kestirdi ama kadın devam ediyor onlarmı istemiyor yoksa başka sebebimi var ??? yani olsa ne olur drmenmı vercen ağzıma geldi ama sustum..
valla evde kalınca kuruyorum, dışarıya çıkınca beni sinir ediyorlar..
neyse ya seval hiç uğradımı derin nerde netimi yok benmi yanlış okudum??

gökçemmmmmmm burdan da yazayım canım........çok gözün aydın...allah bir nefeset doğurmayı da nasip etsin ...

makbuşum canım benim....inşallah sen de iyisin bebişimizi de çok opüyorum beni de mart ayına yaz canım...ben de tüp bebeğe başladım...tahlil tarihim belli değil ama martta olacak ....herkesi opt..

merhaba kızlar.makbuş beni de listeye ekle.offffffffffffff.her ay aynı.25 şubat adet tarihim.herkese selam.ama çok moralsizim.nereye kadar böyle devam edecek.bebeksiz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…