"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

senam sagol canım teşekkür ederim rabbim kucaklamayı da nasip eder inşş sende hayırlısı ile tedavinle minigine kavuşursun inş canımm

ya kizlar gökce hamileymis daha yeni gördüm bir haberde vermiyorsunuzfisfisfis cok mutlu oldum rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir insallah:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::1hug:hihoyyyt

ya kizlar gökce hamileymis daha yeni gördüm bir haberde vermiyorsunuzfisfisfis cok mutlu oldum rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir insallah:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::1hug:hihoyyyt
amin canım benim saol darısı iteeyen herkesin başınaaa inşşş
ne güzel kızlar hepiniz yazılmışsınız hamileler tablosuna ben 5 yıldır yazılmadım yazılamıycamda galiba duaedin bacılarım :Saruboceq:

canım hiç ümtsiz düşünme rabbim büyük innş sende tez zamanda bebeginle olursun amin.

nebilim valla gökçecim artık umudum kalmadı bügün 5 yılda bitecek
ama hala bir şey yok bir kıpırtı yok
Ben sana türküler,ninniler yazdım.
Hasreti içime,yakarak kazdım.
Umut Dünya’sında,hayale daldım.
Ne olur hasreti,bitir bebeğim.

Minik ellerini,uzat elime.
Kavuştur vuslata,su serp gönlüme.
Beni ayrı koyma,yavrum seninle.
Ne olur hasreti,bitir bebeğim.

gökçeeeemmmm kıssssssssssssss haberini ğrendiğimden beri aklıma geldikçe salak salak sırıtıyom valla çok sevindim canommmmm

canım yaaa kıyamam benn:1hug: bak semafatih arkadaşımızda tam 5 inci yılında tüp bebekle geldi inş saglıkla kucaklar sanada rabbim nasip eyler inşş bende hamile kaldım ama sonumuz ne olur bilinmez rabbim hayırlısı ile kucagımıza almak nasip etsin inşş üzülme canım benim dua et bende dua ediyorum sana inş tez zamanda gelir minigin:Saruboceq:

ayy bersum sagol datlum yaaa inan bende hala şoktayım rabbim burdak i tüm arkadaşlarıma isteyen herkese yaşatsın inş bu duyguyuu sen nasılsın?

makbuşum canım benim....inşallah sen de iyisin bebişimizi de çok opüyorum beni de mart ayına yaz canım...ben de tüp bebeğe başladım...tahlil tarihim belli değil ama martta olacak ....herkesi opt..
senamm sağol bitanem iyiyim çok şükür bebişte seni çok öpüyor :)) tüp bebeğe başladın demek hadi hayırlısı olsun canım inşallah meleğin kardeşini yollıcak sanaŞeniz
merhaba kızlar.makbuş beni de listeye ekle.offffffffffffff.her ay aynı.25 şubat adet tarihim.herkese selam.ama çok moralsizim.nereye kadar böyle devam edecek.bebeksiz.....
tatlım sen neden moralsizsin yaaa üzülme lütfen hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah..

semam ve gökçem sizlerde gelmişsiniz..derinimin hepinize çok selamı vardı gündüz kardeşine gitmiş geçmişi okumuş ama yazmaya vakti kalmamış hepinizi kocaman öpüyordu..
bende bugün yine fazla yoruldum heralde nerdeyse yol yarıladık hala alışamadım hamiş olduğuma :)))neyse hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler

iyiyim gökçem ne olsunnn çok mutluyum adına inşallah kalp atışlarını duyup sağlıklı bir hamilelik geçirir minişini sağlıcakla kucağına alır o mis gibi kokusunu doyasıya içine çekersin canım benim

sende hoşgeldin makbuş neyse kimse yok yaa gitmiş herkes başka yerlere bende gidiyim ablamlar var bi bakıyım dedim sizlere yarın görüşürüz
makbuş derinedeslm söyle özledik onuda yaaa neyse inş açtırırda konuşuruz onlada :)
hadi gökcedoşşş kaçarrrrrrrrrrrrrrr

amin bersum aminnn inşşş kan pıhtısı varya bende onda biraz telaşlıyım bide hücre bozuk bende inş miinigim de saglıklıdır hayırlısı ile kucaıma almak nasip olur inş seninde hamiş haberini tez vakitte alırız canım gerçekten diyorum bu hisleri sizleri çok seviyorum umarım rabbim hepinizin yüzüünü güldürür canım
çok kalamıycam yarın konuşuruz inş canım kib öptm

SLM KIZLAR NHB SİNİZ GÖKÇECİM YENİ CİCİ ANNEMİZ NASILMIŞ BAKALIM gerçi bu vakitte hepiniz uyuyorsunuzdur ben nöbetçi olunca bu vakitte yazabiliyorum .kızlar bu arada kist varkende hamile kalınabilirmi?bu arada bir arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim hazırım diyodu ama telaşlanmış şimdi.aklına gelen bütün soruları sıralıyor bana.neyse böyle yazıyorum ama bana cevap verecek sohbet edecek kimse yok.bu arada yarın lokal anestezi ile 20lik dişim çekilecek.dua edin bana lütfen

selam hanımlar hepinizi kaçırmışım .
masalcım geçmiş olsun tatlım diş olayı fenadır bende çok tırsıyorum..buarada kistlede hamile kalan var yani olabiliyo ama benim doktorum kist varken tedaviye başlamıyo büyüme riski olur diye..

benimde canım sıkkın biraz eşim bugün bişey kaldırırken sırtına ağrı girmiş nefesimi kesti diyo .randevu aldık pazartesi doktora gidicez.biraz canım sıkıldı inşallah önemli bişey değildir.gerçi bu ikinci oluşu daha öncede olmuştu çok umursamamıştık ama artık doktora gitmek gerek.neyse evde değildim annemlerden yeni geldik .kimseler yok malesef.
boshayallersmile

derinim yokluğun çok belli inşallah enkısa zamanda açtırırsınız datlum.öpüyorum seni..
makbuşum bendende selam söyle derinişkoma..

gökcemm takvimin çok güzel olmuş tam dediğim gibi .güle güle kullan canom.takvimde son haftalara geldiğin günleride görürüz inşallah..

yaaaaa beni istemiyomusunuz bilmiyorumkismile:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :a015: :a015:
kımmıs ıstemeyen askmeskcıgım olurmu cnm bız senı cok sevıyoruz bak bız üzülürüz sonraŞeniz makbusum eklemıs senı sen gözden kacrmıssın buarada rabbım bebişlerımızı yollucak ınsallah herkes hamıs kalıncada topıgı kapatırız artıksırnaşık şeyay ne güzel olurdelikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…