allahım bize bebiş ver.....
amin canım benim saol darısı iteeyen herkesin başınaaa inşşşya kizlar gökce hamileymis daha yeni gördüm bir haberde vermiyorsunuzfisfisfis cok mutlu oldum rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir insallah:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::1hug:hihoyyyt
ne güzel kızlar hepiniz yazılmışsınız hamileler tablosuna ben 5 yıldır yazılmadım yazılamıycamda galiba duaedin bacılarım :Saruboceq:
nebilim valla gökçecim artık umudum kalmadı bügün 5 yılda bitecek
ama hala bir şey yok bir kıpırtı yok
Ben sana türküler,ninniler yazdım.
Hasreti içime,yakarak kazdım.
Umut Dünya’sında,hayale daldım.
Ne olur hasreti,bitir bebeğim.
Minik ellerini,uzat elime.
Kavuştur vuslata,su serp gönlüme.
Beni ayrı koyma,yavrum seninle.
Ne olur hasreti,bitir bebeğim.
senamm sağol bitanem iyiyim çok şükür bebişte seni çok öpüyor :)) tüp bebeğe başladın demek hadi hayırlısı olsun canım inşallah meleğin kardeşini yollıcak sanaŞenizmakbuşum canım benim....inşallah sen de iyisin bebişimizi de çok opüyorum beni de mart ayına yaz canım...ben de tüp bebeğe başladım...tahlil tarihim belli değil ama martta olacak ....herkesi opt..
tatlım sen neden moralsizsin yaaa üzülme lütfen hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah..merhaba kızlar.makbuş beni de listeye ekle.offffffffffffff.her ay aynı.25 şubat adet tarihim.herkese selam.ama çok moralsizim.nereye kadar böyle devam edecek.bebeksiz.....
kımmıs ıstemeyen askmeskcıgım olurmu cnm bız senı cok sevıyoruz bak bız üzülürüz sonraŞeniz makbusum eklemıs senı sen gözden kacrmıssın buarada rabbım bebişlerımızı yollucak ınsallah herkes hamıs kalıncada topıgı kapatırız artıksırnaşık şeyay ne güzel olurdelikafaduldenyaaaaa beni istemiyomusunuz bilmiyorumkismile:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :a015: :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?