ebrarım cok gecmıs olsun cnm allah sıfa versın ınsallah önemlı bısıy degıldır ıcını ferah tut fıstıgım:1hug:
masalcıgım ghecmıs olsun cnm benım umarım ıyı gecer diş cekme olayı buarada kıst varkende hamıle kalınabılır cnm benım bıldıgım kadarıyla hatta bebek olunca kıst küçülüp gıder dıye bısıyler duymustum rabbım kısmet ettıyse oda olur cnm ınsallaha.s.
senacıgım tedavın hayırlı olsun cnm hadı bakalım marttada sen costurursun ınsallah topıgı dualrımız sennleopuyorumnanaktan
ıntegralcıgım sende morelsızmıssın bazen bızdede oluyo duygu patlamaları bosver şükredelım halımıze cevremıze bakarsak şükredılıcek okadr cok neden varkı bebklerımızde gelıcek ınsallah allahın ıznıyle bızımkıler bıraz nazlı cıktı ıcını ferah tut sen olurmukaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
semacıgım senıde umutsuz gördüm hıc umutsuz olma rabbım nelere kadır cok yakındır ınsallah burdan güzel haberlerı vermen:Saruboceq:a.s.
bersum sende gelmıssın cnm özledım senıde umarım ıyısındır görüyosun dımı gökcemı masallah umut oldu bızlere rabbım tamamını erdırsın ınsallah sırayla gıderız arkasından:asigim:
nurcugum sende canını sıkma alıstık öyle densızlere bacım yasamayan bılmez ancak konusurlar cokta tınnnnn:umursamaz:keyfıne bak sen saglıgımız yerınde cok şükür annede olucaksın ınsallah daha yasın kac olamıcam dıyosun
klava:kib
makbusum yolu yarıladın bacım ha masallah tekmeler gelmeye baslayınca anlarsın hamıs kaldıgını cnm benım dıkkat et kendıne