"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebrarım cok gecmıs olsun cnm allah sıfa versın ınsallah önemlı bısıy degıldır ıcını ferah tut fıstıgım:1hug:
masalcıgım ghecmıs olsun cnm benım umarım ıyı gecer diş cekme olayı buarada kıst varkende hamıle kalınabılır cnm benım bıldıgım kadarıyla hatta bebek olunca kıst küçülüp gıder dıye bısıyler duymustum rabbım kısmet ettıyse oda olur cnm ınsallaha.s.
senacıgım tedavın hayırlı olsun cnm hadı bakalım marttada sen costurursun ınsallah topıgı dualrımız sennleopuyorumnanaktan
ıntegralcıgım sende morelsızmıssın bazen bızdede oluyo duygu patlamaları bosver şükredelım halımıze cevremıze bakarsak şükredılıcek okadr cok neden varkı bebklerımızde gelıcek ınsallah allahın ıznıyle bızımkıler bıraz nazlı cıktı ıcını ferah tut sen olurmukaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
semacıgım senıde umutsuz gördüm hıc umutsuz olma rabbım nelere kadır cok yakındır ınsallah burdan güzel haberlerı vermen:Saruboceq:a.s.
bersum sende gelmıssın cnm özledım senıde umarım ıyısındır görüyosun dımı gökcemı masallah umut oldu bızlere rabbım tamamını erdırsın ınsallah sırayla gıderız arkasından:asigim:
nurcugum sende canını sıkma alıstık öyle densızlere bacım yasamayan bılmez ancak konusurlar cokta tınnnnn:umursamaz:keyfıne bak sen saglıgımız yerınde cok şükür annede olucaksın ınsallah daha yasın kac olamıcam dıyosunklava:kib
makbusum yolu yarıladın bacım ha masallah tekmeler gelmeye baslayınca anlarsın hamıs kaldıgını cnm benım dıkkat et kendıne

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın demeyı unuttum kızlar bgn erkncıyım günaydınnnn gününüz güzel gecsınopuyorumnanaktan

günaydııın hayırlı haftasonları harkese umarım hepiniz iyisinizdir allaha emanet olun...

günaydın hatunlarrrr gününüz güzel gecsin nşşşşşşşşş
ebroşum çok geçmiş olsun kociş rahatsızlanmı inş mühim bişey degildir takvimi bıraktım begendigine sevindim ama deneme yaptım silcem rabbim ilerlemsini görmeyi nasip ederse tekrar yaparım canım sende iyisin inş
masalcım sagol canım iyiyim bu aralar kalabalık annemler ablam geldi yarında kaynana geliyo yogun gecicek günler sanada geçmiş olsun canım 20 lik çektirdim çok zordu inş senin öyle olmaz canım benim
nurucum rchim erkecisiniz bugün maşallah güzellerrr

ebrar ya ben atlamışım geçmiş olsun eşine umarım iyi olmuştur şu an ve talaşlanma önemli değildir allah şifa versin..
gökçe sen nasılsın ben hep erken kalkarımda iş falan olunca geç açıyorum kimse yok ben gezineyim bari

selam güzeller hepinize güzel hafta sonları diliyorum..
gökçem ve ebroşum a.s iletirim selamlarınızı derine.
riçimm valla hafiften hissettiriyo bile hareketlerini büyüdü maşallah :))

bu arada gökçem rüyamda seninle topicte yazıştığımızı gördüm bebeğinin kalp atışını duyduğunu yazmıştın büyümüş bile diyordun..inşallah gerçektede duyucan..
neyse bi selam vermek için geldim acık işlerim var sonrada muhtemelen gezmeye gideriz..öpüyorum sizi kocaman

ebrarım geçmiş olsun birtanem...richberry sağol canım benim inşallah sana da....

kızlar sevilim betty ya da ceylandan haberiniz var mı yaaaaaa......noldu bunlara yaaaaaaa.........bilmiyorumkismile

kızlar merhba nasılsınız ben sizi çok özledim hepinizi dükknaı kapatım bazı nedenlerden dolayı
sizleri anlatamayacağım kadar çok özledim

kızlar merhba nasılsınız ben sizi çok özledim hepinizi dükknaı kapatım bazı nedenlerden dolayı
sizleri anlatamayacağım kadar çok özledim
ay inanmıyorum sevalim gelmişşş bitanem bizlerde seni çok özledik yaa daha sık gel olurmu hasret giderelimŞeniz

sevalcim canım benim hayırlısı olsun...umarım herşey güzel olur senin için..

sevalım gelmıs cnm sen ıyı olda yeter bıze cok özledık senı unutma bızı kendıne cok dıkkat et a.s.:1hug:

selam hanımlar güzel birhaftasonu diliyorum hepinize..
nurum,gökcem,richim ve senam hepinize teşekkürler inşallah önemli bi sorun değildir dünden beri taktım kafaya .allahım kimseyi kötü hastalıklarla imtihan etmesin.
sevalim gelmiş sevindim canım haber aldığımıza.merak ediyorduk seni.şimdi evinin hanımı oldun demek .hadi hayırlısı .böyle haber ver merakta bırakma..

senam buarada tüpe başlamışsın hayırlısı olsun tatlım.inşallah rabbim yüzünü güldürür..tedavin hayırlı sonuçlanır...

hanımlar ben kaçar .yemek yapıcam görüşürüz sonra..
bersumm naber tatlım?kusura bakma çıkıyorum sonra görüşürüz canım..

canım çık sen işlerini hallet bende yemek yapıcam gezmeye gitmişim yeni geldim bi bakayım dedim sonra görüşürüz tatlımmmm çok öptümmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…