canım benim bu kadar stres yapma ne olur sürekli dinlen bol bol dua et emin ol hepimizin dualarındasın..ayrıca bu aralar rüyamda ne gördümse çıktı inşallah buda çıkar:Saruboceq:Şenizkızlarrr mrb ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
ebroşum inş eşin şimdi daha iyidir canım geçmiş olsun tekrardan
makbuşum hayır olsun canım inşş rüyan ama bende çok stresliyim yaa inş bebegin kalp atışı duyuulur rahat ederimozaman şimdi hücreler bozuk die braz korkuyom bebek varmı yokmu diedua et banacanım
Kızlar unutmuş olabilirsiniz beni ama ben burdayım sizi bulmak zor olmadı.Fakat uzun zamandır evde yatıyordum.Beni hatırlayan arkidişler selam hepinize:)))
Kızlar ben hepinizi hatırlıyorum:) Bebişi olan yada mutlu haberi olan varmı?Oldu ise kesin ben kaçırmışımdır.Hani biriniz bebeiş yeleği örgüsü yapıyordunuz:)kim bebeiş haberi verirse ona göndericem diyordunuz .İnanın hepinizi tek tek hatırlıyorum ama yorumlardan isismleri karıştırıyorum.Ben nadir giriyordum çünkü..Svegiler benden size şekerler :)
gizemcim tam anlamıyla olmasada hatırlıyorum seni maşallah hamiş kaldın demek Rabbim sorunsuz sağlıklı bi süreç geçirtsin inşallahh..senin adına çok sevindimSize bende haber vereyim uzuzn sıkıntılarımdan sonra çok şükür bende anne adayı oldum.Darısı hepiiz başına.3 Aylık hamileyim arkadaşlar.Bir mucizeye tanık olduk eşimle.Allah tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin.Haberini vereyim dedim:)Dualarınız eksik etmeyin sağlıklı bebeğim , sağlıklı hamileliğim için.Sizlerin kalbi karşılık beklemez iyi kalpli kızlar hepinizi öpüyorum.Sevgilerimle....
kızlarrr geldiiiimmm test yaptımmm bugun daha belırgındı galıbaaa hamıleyımm presed ıse yaradı yarın sabah doktora gıdıyorumm dua edın bana yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sıra geldi banaaa ya doktorun saatleri değiştiği için herkes bugüne hücum etmiş baya sıra bekledim pekte ilgilenemedi zaten..neyse girince tansiyonuma baktı normal kiloma baktı bu ay hiç kilo almamışım o yüzden acık kızdı :)) sonra ultrasonda baktı ama selime gösterdi sadece kendi odasında olmadığı için tek bi ekran vardı banada sadece ekranı dondurup gösterdi poposu dönük yane cinsiyetini göstermedi..gitmişken 3lü test için kan verdim haftaya perşembe hem sonucu alıp doktara göstericem hemde gösterirse cinsiyetini öğrenicez.hee ayrıca malesef idrar yollarında mantar oluşmuş onun içinde fitil ve krem verdi inşallah fayda eder.şimdilik kaçmam lazım sonra gelirim yine
ayrıca benim cetvelde 16+4 görünüyor ama doktor 18+1 dedi biraz ona şaşırdım hoş kendide uydurmadı heralde ultrasonda çıkıyor ne bilim anlamadım bende
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rabbime çokkkkkkkkk şükürrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
canlarım degerim 9304 müş 5.5 günlük müşşşş keseyide gördüm çok şükür on beş gün sonra gel kap atışları için dedi dr dua edin bana nolurrrr dr eger üç ay içinde düşmezse saglıklı düşerse saglıksz dedi duanıza ihtiyacım varrrrrrrrr
HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم
ŞUBAT AYI LİSTEMİZZZ......
richberry...............8 şubat
aysen_34...............13 şubat
zorxx......................16 şubat
zehsel.....................?
bersuuu..................?
özçeliksena............?
sevalemre..............?
ceylan83................?
ebrar_53.................?
tüliny......................?
gundogmadan......?
MART AYI LİSTEMİZZZ......
nurunayn...............10 mart
Derinsu...................11 mart
HAMİŞLERİMİZZZ....
GokceRana23........
Lilyum....................
Zeyno.....................
nazarboncugum....
MAKBER..................
rapunzel_82............
betty0.....................
semafatih...............
sevilim...................
aglama...................
ummahan_d............
butterflydsd...........
caneylom..............
cssa........................
halidedip...............
eylul......................
ynlz........................
hmmm kimsecikler yok ama sevinç halen sürüyor dimi inşallah bu sevinç bitmeden başka müjdelerde düşecek topiğimize dimi kızlar...
hmm kimse yok gizem kardeşim hayırlı olsun ayy darısı bana inşallah çok istiyom artık ya
Size bende haber vereyim uzuzn sıkıntılarımdan sonra çok şükür bende anne adayı oldum.Darısı hepiiz başına.3 Aylık hamileyim arkadaşlar.Bir mucizeye tanık olduk eşimle.Allah tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin.Haberini vereyim dedim:)Dualarınız eksik etmeyin sağlıklı bebeğim , sağlıklı hamileliğim için.Sizlerin kalbi karşılık beklemez iyi kalpli kızlar hepinizi öpüyorum.Sevgilerimle....[/QUOT
canım hatırlarım sseni yaa sık gelmiyodun ya ondan unutumuşum biraz hamileymişsin çok sevindim canı m inş rabbim tamamına erdirir seni canım arada ugra burayada kib öptm
canım benim bu kadar stres yapma ne olur sürekli dinlen bol bol dua et emin ol hepimizin dualarındasın..ayrıca bu aralar rüyamda ne gördümse çıktı inşallah buda çıkar:Saruboceq:Şeniz
ya canım çok takmıyorum ama napıyım insan dşününce kafaya takılıyo hayırlısı ile duysak kalp atışlarını inşş rüyanda inş çıkar canım aminnnn sen napıyon bakimm
canımmmm gözün aydınnnnnhihoyyythihoyyyt:CüvCüv:
ohh maşallahh size makberimm allahım sonuna kadar sorunsuz sıkıntısız ilerletsin inşlahhhh.demek miniğimiz arkasını dönmüş annesinee ooo cok nazlıyız hem gelmekte ısrar etttik hemde kendimizi göstermiyoruzzz annesi senin bu nazlı kızımızla işin var kız dedim çünkümmmm valla içimden hep kız diye geçiyo makberimm yinede hayırlısı neyse o olsun canımm:ecrin_bebek:
kızz makberim senin bebişş cok hızlı gelişio demekki ilerden gidiyorr ohh maşallah maşalahh
gökcoşummmmmmmmmm cok sevindimmmmmmmmm canımmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::sm_cool::içelim::CüvCüv: ohh ohhhh allahım mutluluğumuzu daim etsinnnn
ohh ohh canom kan değerinde güzel cıkmış maşşalah kız seninle aynı andamı hamiş kalmışız ne son salt kaçtı canım benimde 5.5 cıkmıştı 15 gün sonrada kalp atımları için çağırdı inşlah ikimizde güzel hbrleri alırız :CüvCüv::ecrin_bebek:
canım benim çok sagol evet degerim de yüksek çıktı çok şükür satım 9 ocaktı benim canımm ayın 4 nde kısmet olursa kalp atışını duymaya gideriz inş hayırlı haberler alırız canım:) inşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?