"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bersum valla bilmiyoruz işte bel fıtığı olduğunu sanmıyorum .sırtında sorun hayırlısı inşallah canım.
valla iyi olur canım bende dışardaydım yeni geldim eve misafirim gelicek yemek yapmam gerek.bide yatılı sempatiksalakcinni
neyse seni çok öpüyorum görüşmek üzere canım..

oyy seval gelmiş kıss nerelerdesin ya valla merak ettim ve özledim hakkınızda hayırlısı bide eşin eve net bağlatsa ne güzel olur hadin arayı uzatma gelmeye çalış....

kızlarrr mrb ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
ebroşum inş eşin şimdi daha iyidir canım geçmiş olsun tekrardan
makbuşum hayır olsun canım inşş rüyan ama bende çok stresliyim yaa inş bebegin kalp atışı duyuulur rahat ederimozaman şimdi hücreler bozuk die braz korkuyom bebek varmı yokmu die dua et banacanım

Kızlar unutmuş olabilirsiniz beni ama ben burdayım sizi bulmak zor olmadı.Fakat uzun zamandır evde yatıyordum.Beni hatırlayan arkidişler selam hepinize:)))

Kızlar ben hepinizi hatırlıyorum:) Bebişi olan yada mutlu haberi olan varmı?Oldu ise kesin ben kaçırmışımdır.Hani biriniz bebeiş yeleği örgüsü yapıyordunuz:)kim bebeiş haberi verirse ona göndericem diyordunuz .İnanın hepinizi tek tek hatırlıyorum ama yorumlardan isismleri karıştırıyorum.Ben nadir giriyordum çünkü..Svegiler benden size şekerler :)

Size bende haber vereyim uzuzn sıkıntılarımdan sonra çok şükür bende anne adayı oldum.Darısı hepiiz başına.3 Aylık hamileyim arkadaşlar.Bir mucizeye tanık olduk eşimle.Allah tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin.Haberini vereyim dedim:)Dualarınız eksik etmeyin sağlıklı bebeğim , sağlıklı hamileliğim için.Sizlerin kalbi karşılık beklemez iyi kalpli kızlar hepinizi öpüyorum.Sevgilerimle....

canım benim bu kadar stres yapma ne olur sürekli dinlen bol bol dua et emin ol hepimizin dualarındasın..ayrıca bu aralar rüyamda ne gördümse çıktı inşallah buda çıkar:Saruboceq:Şeniz
Kızlar unutmuş olabilirsiniz beni ama ben burdayım sizi bulmak zor olmadı.Fakat uzun zamandır evde yatıyordum.Beni hatırlayan arkidişler selam hepinize:)))

gizemcim tam anlamıyla olmasada hatırlıyorum seni maşallah hamiş kaldın demek Rabbim sorunsuz sağlıklı bi süreç geçirtsin inşallahh..senin adına çok sevindim

hmm kimse yok gizem kardeşim hayırlı olsun ayy darısı bana inşallah çok istiyom artık ya

ay sayfa hiç ilerlememiş bile off neyse bugün de baya gezdim kızıyonuz ama :kedi:fazla yürümedim gerçi arabayla dolaştık..neyse fazla kalamıcam baya uykum var herkeslere iyi geceler kocaman öpüldünüz

slm kızlar gızemcıgım hayırlı olsun cnm cok şükür kavussun minişine allah tamamını erdırsın arkadasım dur senın ıcınde bı halay cekelım masallah topıgımıze hamıs patlmaası yasanıyo
:dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ya bersum buarada senı rüyamda gördüm hamıleymıssın gökcemden sonra müjdeyı verıyosun hayırdır ınsallah yakındır cnm müjde vermen:Saruboceq:
gez makbusum ya gün senın dıkkat ett kendıne yetera.s.

kızlarrr geldiiiimmm test yaptımmm bugun daha belırgındı galıbaaa hamıleyımm presed ıse yaradı yarın sabah doktora gıdıyorumm dua edın bana yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canımmmm gözün aydınnnnnhihoyyythihoyyyt:CüvCüv:

ohh maşallahh size makberimm allahım sonuna kadar sorunsuz sıkıntısız ilerletsin inşlahhhh.demek miniğimiz arkasını dönmüş annesinee ooo cok nazlıyız hem gelmekte ısrar etttik hemde kendimizi göstermiyoruzzz annesi senin bu nazlı kızımızla işin var kız dedim çünkümmmm valla içimden hep kız diye geçiyo makberimm yinede hayırlısı neyse o olsun canımm:ecrin_bebek:

ayrıca benim cetvelde 16+4 görünüyor ama doktor 18+1 dedi biraz ona şaşırdım hoş kendide uydurmadı heralde ultrasonda çıkıyor ne bilim anlamadım bende

kızz makberim senin bebişş cok hızlı gelişio demekki ilerden gidiyorr ohh maşallah maşalahh

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rabbime çokkkkkkkkk şükürrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm

gökcoşummmmmmmmmm cok sevindimmmmmmmmm canımmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::sm_cool::içelim::CüvCüv: ohh ohhhh allahım mutluluğumuzu daim etsinnnn

ohh ohh canom kan değerinde güzel cıkmış maşşalah kız seninle aynı andamı hamiş kalmışız ne son salt kaçtı canım benimde 5.5 cıkmıştı 15 gün sonrada kalp atımları için çağırdı inşlah ikimizde güzel hbrleri alırız :CüvCüv::ecrin_bebek:

ayy yaa listeyede girmişim makberim saol canımm inşlah en kısa zamnda bu liste dolup dolup taşarrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:

hmmm kimsecikler yok ama sevinç halen sürüyor dimi inşallah bu sevinç bitmeden başka müjdelerde düşecek topiğimize dimi kızlar...

inşlahh canommm inşlahhh ardı arkası kesilmezz inşlahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

hmm kimse yok gizem kardeşim hayırlı olsun ayy darısı bana inşallah çok istiyom artık ya

canımm benimmmm inşhhh sende hayırlısıyla hamiş kalıcaksın öle cok uzak görünüyo fln deme banada cok uzak görünüyodu inşhh sıkıntı ve stresi hemen bırak kim ne konuşursa konuşun onlar kendi dertlerine yansın canım kulaklarını tıka ben inanırmısın şu son ay öle yaptım ve sonuç ortada halade dışarı cıkmıyorum bu seferde gözleri değer diyee otur evinde canommm boşver insanlara güç yetmezzz :mymeka:
hep duamdasın ve dualarımdasınızzzz:Saruboceq::Saruboceq:güzel günler cok yakın allahın izniyle

slm güzellerrrrrrrrrrrrrr nabersiniz bugün kaynanatör geldi sabah itibarile artık daha az giririm galiba offff neyse herkes iyi inş
ebroşum dünden beri ugramamışsın eşin inş düzelmiştir canım benim kib öptm
semoş delü hamiş allta görünyon kız gel üste konuşakkkkkkkkk

zeynom kullanıcı panelden de sordum burdan da sorayım sana dr ne zaman sana igne başlatıyo hemen başlattı mı sende sadece heterozigt mu var bende sadece heterozigot var canım ben şimdi asprinle başladım da

gökçoşum aramızda 3 gün varr benimde 12 ocaktı nezamn döllendiğinide düşünürsek hamen hemn a7nı zamnlara denk geliyorr bende 4 ünde gidecem kalp atışlarını duymayaaa allahım inşlah ikimizde güzel hbrleri veririzzz:Saruboceq:

canım benim ben iğnelere hemn başladım folic plus ve eleviti aynı anda kullanıyorum ben hetorumuyum homomuyum bilmiyorum benim genetik testlerim yapılmadı sadece kan değerime bakılmış oradada protein s eksikliği cıkmış bide ilk hamileliğimi öğrenir öğrenmez kanama pıhtılaşma zamanı die bi test var ondan yaptırmıştım o daha iyi belirliyor kaçlık iğne kullanacağını sendede o sorun varsa sende yaptır hemen canommmm

zeynom benim kan pıhıtısı gnetik test yapıldı proten s ile c normal degerlerde canım genetik testtte heterozigot çıktı ama dr u kalp atışından sonra dedi igneye başlayalım bende ondan tedirgin oldum biraz yarın tekrar dr a gidicem bakalımyeni dr ne diycek kız aramızdada az varmış senle haaaaa inş rabimbizleri tamamına erdirir hayırlısı ile canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…