"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bide seninki benimkinden farklı galiba yaa kan pıhtılaşması olarak off dr dilide öyle zor ki ne oldugunu anlayamıyom bazen:) ama bizim senle sorunumuz farklı galiba neyse yarın gidince bakalım ona göre başlarım hemen igneye sen kaç doz vuruluyosun 0.3 lük mü

inşlah gökçoşum inşlahh ewt az varmışş aama ben senden daha sabırsızım hemn yaptırdım testii hiç beklemeden iğnelere hemn başlamak için cok önemli biliyosun ama dr.unda bi bildiği var demekki canom progestanmı verdi aspirinle birlikte o dedğim kanama pıhtılaşma zamnı testini yaptırmı ona göre belirlenir iğnenin dozuu

canım benim genetikte olsun kanda olsun her ikisindede cıkıyor bu sorun gökçoşum farklı diil sende var bendede hiç araştırmadınmı protein s eksikliğide kan ile ilgili o senin hetero homozigot meseleside kanla ilgili bişe sen ben hemn başlamak istiyorum dedinmi dr. canım dr.lara kalsa iğne en son caree ben cok ısrar ettim illada iğne olacak dedim kesin olsun içim rahat etsin dedimm ölelikle verdi işin gerçeği dr.lar bu iğneden korkuyorlar canom iç kanama olurr yada herhangi bi düşükte yda kanamada kanı durduramayız die sorumlukluk almak istemiyor sen isticeksinn işimiz gerçekten zor ve riskli allah yardımcımız olsun canımm

canm progesteron verdi follibol bide asprin verdi kanama pıhtılaşma zamanını söylemedi artık dedigim gibi yarın yeni bi dr a daha görünce m oda aynı şeyi söylerse beklerim söylemezse artık igneye başlarım bende canım

evet zeynocum yaa dr lar pekde önemsemiyo ki igne yi verip kendini riske atmak istemez zaten ama hayırlısı bakalım olmazsa bende kendim isterim zorla alırımmmmmm demi:) saol canım bilgin için allah razı olsun inş rabbim yardımcımız olur hayırlısı ile

bulantım öle cok diil arada çalkalıyor dr.um bundan sonra başlar artık demiştiii aman bebişimiz sağlılklı olsunda hergün bulansınnn inan hiç off deemem o kadar istiyorumkiiiiii anlatamam hergün iğne yiyyorum öle yakıyo gökçoşumm yinede olsun sonunda bebiş varsa herşeye değer benceee

dıgru zeynnom saglıklı olsunlar bulantı olsun önemli deil ne iim belirti aradım kendimde benim hafif bi sanki çok yemişimde midem sıkışmış gibi oluyo haricindebişeyok

canım benim dr.um banada söylemişti iğnemi yoksa aspirin progeteron folic plusmu die ben iğmeyi seçtim çünkü direk kana karışıyor aspirin emilir mi emilmezmi nekadarı vucuttta kalır ne kadarı dışarı atılır bilemediğimizden iğne en kesin çözüm dozunu ayarlamak için dr.un hiç bi teste gerek duymazssa sen iste böle böle bi test varmış de canım benim onlar okadar yoğunki unutabiliyorlar bazenn sen hatırlatt

benimde sol kasığım cok sancıyor bazenn sendede oluyormu gökçoşum cok korkuyorum ben dr.uma söyledim sen bol bol su iç dedi yeterince ilaç kullanıyoruz bide onun için ilaç almayalım dediii

tatlu hamişşşler napıyosunuz bakalım içinizi ferah tutun allahın izniyle bebişlerinizin kalp atışlarınıda duyacaksınız inşallahhhhh

riçimmmm ay içim bi tuhaf oldu rüyanı okuyunca hayır olsun inşallah canım hepimiz sıraya gireririz birer birer müjdeleri veririz....

Son düzenleme:
benimde sol kasığım cok sancıyor bazenn sendede oluyormu gökçoşum cok korkuyorum ben dr.uma söyledim sen bol bol su iç dedi yeterince ilaç kullanıyoruz bide onun için ilaç almayalım dediii
canım benimde sol kasıgım çok agrı yapıyo arada bide yemek yedikten sonra sanki çok yemişimde bibulantı veriyo aslında gegirti oluryaondan yapıyo canım bende bol bol su içiyom bide geceleri süt içiyom canım agır işde yapma fazla sende bol bol dinlen demişti dr um
neden 2 dr.a gözükosunki gökçosumm he ikiside farlı şeyler söylerse kafan karışmazmı canımm
ya 2.ye gzüküoom cnım ilk dr um tüp bebek uzmannı ve benim kendi haliyle olunca sanki çok önemsemedi ilgi göstermedi gibi geldi bize fazla uyarılarda bulunmadı canım özeliklede kan pıhıtısı için gidicem igne vercek mi die ondan canım:)
tatlu hamişşşler napıyosunuz bakalım içinizi ferah tutun allahın izniyle bebişlerinizin kalp atışlarınıda duyacaksınız inşallahhhhh

amin bitanem sagolasın dua et olurmu canım yaaa kalp atışınıda duyayım sonrada saglıkla kucaklayım rabbim sizede hayırlısı ile saglıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşşşşşşşşş canım sen nasılsın datlum ya benim osmaniyeden kaynana geldi yogunum artık ama hala söylemedim hamile oldugumusempatiksalakcinni

kaynanatör geldi demek hadi bakalım kolay gelsin sana çok kalacak mı ?valla canım sen bilirsin istersen kalpatışlarını duyduktan sonra söyle ben olsam dayanamaz hemen söylerdimmm bide naz yapardım dr um uzan yat kendini yorma dedi der her işi ona yaptırırdımkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

canım benimm bol sıkıntı yapıyoruz kendimize daha önceki kötü tecrübelerimizdenolsa gerek.bursucumm ağzından bal damlıyor vallahh inşlah canom inşlahhhh güzel hbrler alırızzz bidaha bidaha aynı acıları yaşamak istemiyorummmm

allah allah hakkımızda hayırlısı canommm yaa gaz ypıyor sende anlaşılann olsun yapsınn yeterki bebeişimiz iyi olsunn .bende hiç ihmal etmiyorum sütü sevmediğim halde burnumu sıkıp içiyorum bide ananas suyu içiyorumm bak adını duyunca bide midem bulandı.bebeğin rahime tutunmasını sağlıyormuşşş.allahım gücüne gitmesin ama cok kötüü kokuyorrrrrrrrrrrr zorla içiyorum sırf faydası olsun dieeeee offff daha neleri bıraktım onun içinnnn...
ewt canım o zamn ilgilenmeyebilir ama dr seçimi doğru yap en tecrübelisi olsun en bilgilisi olsunn bizim bu illetten öle her dr.çakmıyorr.hatta çevrende varsa riskli gebelikler uzmanına git benim ikamet ettiğim şehirde bulunmuyor malaeseff yoksa ona giderdimm canımmbilmiyorumkismile

canım benim banada dr.um yat dinlen dedi koçişte öleyse annemlere gidelim bi süre orada yatar hiç bir işe bakmaz dedi bende öle olmyacağı bile bile gittim normalde her işni kendi yaparr bak biliyorda benim drumumu yatıp dinlenmem gerektiğini ben geldim die hiç bir işe bakmaz oldu bende baktım benden bekliyor gider kendi evimde yatarım dedimm hiç diilse yaptığım kadarını yapar gerini yatarım dedim geldiğimz gibi gitmemize hiç gönlü olmadı hatta cok ısrar etti ama napim zatii zor geliyor bebişim onuda riske atamam öle diilmi bersucumm sizinkiler nasıl bilemem ama benim kaynanam ben oblara gittiğimde yada onlar bize geldiğinde hiç bir işe bakmazzzzalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…