canım benimde sol kasıgım çok agrı yapıyo arada bide yemek yedikten sonra sanki çok yemişimde bibulantı veriyo aslında gegirti oluryaondan yapıyo canım bende bol bol su içiyom bide geceleri süt içiyom canım agır işde yapma fazla sende bol bol dinlen demişti dr umbenimde sol kasığım cok sancıyor bazenn sendede oluyormu gökçoşum cok korkuyorum ben dr.uma söyledim sen bol bol su iç dedi yeterince ilaç kullanıyoruz bide onun için ilaç almayalım dediii
ya 2.ye gzüküoom cnım ilk dr um tüp bebek uzmannı ve benim kendi haliyle olunca sanki çok önemsemedi ilgi göstermedi gibi geldi bize fazla uyarılarda bulunmadı canım özeliklede kan pıhıtısı için gidicem igne vercek mi die ondan canım:)neden 2 dr.a gözükosunki gökçosumm he ikiside farlı şeyler söylerse kafan karışmazmı canımm
tatlu hamişşşler napıyosunuz bakalım içinizi ferah tutun allahın izniyle bebişlerinizin kalp atışlarınıda duyacaksınız inşallahhhhh
tatlu hamişşşler napıyosunuz bakalım içinizi ferah tutun allahın izniyle bebişlerinizin kalp atışlarınıda duyacaksınız inşallahhhhh
canım benimde sol kasıgım çok agrı yapıyo arada bide yemek yedikten sonra sanki çok yemişimde bibulantı veriyo aslında gegirti oluryaondan yapıyo canım bende bol bol su içiyom bide geceleri süt içiyom canım agır işde yapma fazla sende bol bol dinlen demişti dr um
ya 2.ye gzüküoom cnım ilk dr um tüp bebek uzmannı ve benim kendi haliyle olunca sanki çok önemsemedi ilgi göstermedi gibi geldi bize fazla uyarılarda bulunmadı canım özeliklede kan pıhıtısı için gidicem igne vercek mi die ondan canım:)
amin bitanem sagolasın dua et olurmu canım yaaa kalp atışınıda duyayım sonrada saglıkla kucaklayım rabbim sizede hayırlısı ile saglıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşşşşşşşşş canım sen nasılsın datlum ya benim osmaniyeden kaynana geldi yogunum artık ama hala söylemedim hamile oldugumusempatiksalakcinni
kaynanatör geldi demek hadi bakalım kolay gelsin sana çok kalacak mı ?valla canım sen bilirsin istersen kalpatışlarını duyduktan sonra söyle ben olsam dayanamaz hemen söylerdimmm bide naz yapardım dr um uzan yat kendini yorma dedi der her işi ona yaptırırdımkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?