"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sağol bitanemm merak etme dikkat ediyorum zatenŞeniz
ay bitanem Allah razı olsun senden ne güzel yazmışsın öylee valla çok nazlı minişim demek içinden kız diye geçiyor bende bu ana kadar düşünmedim hiç ama bu sabah kocişe kızımızda aynı bana benzer inşallah dedim kaydirigubbakcemile3 inşallah bu hafta gösterirde kendini ona göre yavaş yavaş alışverişini yaparım..
liste içinde teşekkür etmene gerek yok bitanesi ee hamiş listemiz değilmi sende olucan tabiŞeniz

selam hanımlar ben geldim gerçi kimsecikler yok.
benim misafirler gitti ama baya yoruldum.misafirlerimin içinde 10 aylık birkız vardı miniş çok tatlıydı .hep onunla oynadım bebek sesi çok iyi geliyo insana..boshayallersmile

eşin nasıl oldu cano ağrısı sızısı var mı?tekrardan geçmiş olsun dr a yarın gidiceksiniz di mi aman ihmal etmeyin

canım eşim iyi çok şükür ama yarın gidicez bakalım nediycek.ona kalsa ihmal edicekde ben dinlemiyorum..
sen napıyosun tatlım?tatilde bitti...

bersum gittin galiba neyse bende çıkıyorum uykum geldi bugece çok geç yattım sabahda erken uyandım azcık kestiriyim.hadi öptüm canım..

ben geldüm delülerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aklinialirimsmile

hemenn halaya geçiyom hooppppppppp:teytey::teytey::teytey:
gökçemmm datluşumm canım benim..geç de olsa tebrik edebildim..annemdeyim şuanda...canım arkadasım Allahım tamamına erdirsin sagıcakla gelsin minigin inşallah...çok ama çok aşırı sevindim inanki
ŞenizAllahım tüm isteyen arkadaslarıma versin inşallah....:dance::dance:

kıslar netim kapalı hala malesefebroşum aşkummm canımsın yaa bende özledim seni offf(( u arada kocişine geçmiş olsun canım nesi var bilmiyom ama inş düzelir bian önce.

bende işten anneme geldim maç izliyo kocişler abim falan..bzide annemle oturuyoruz öyle.
lapobun da şarj bitiyo yaa bi bakınayım nerelerde takıyım gelirim inş yine.

Son düzenleme:
hee iyi ediyon kuşum..ne o keyifsiz gibisin canım benim?
senin takip noldu kız kaçırdımmı acep tam okuyamaım geçmişi..adet olmadın inş?

neyse kıslar gittinz sizz(bende kaçayım artıkın öptüm hepinizi..beni merak etmeyin iyiyim ben...baş agrılarımı ve mide bulantılarımı saymazsak tabi.
hee bide normal adete 3 gün var ama biliyosunu 15 gün ileri yazdırdım ben:)o yüzden heyecan yapmıyorum...presed inş işe yaramıştır kıslar ya martta müjde verebilirim inş..
çok öptüm tekrar.görüşürüz .

aşkmeşkim napıyosun canım?

ayyy canım benim kusura bakma baktım kimse yok çıktım canım ya ne olsun işte oturuyom evde tek başıma kociş işte gece gelcek sıkıldım valla...inşallah bu ay birlikte veririz bebiş haberlerini benimde tarihim 13 mart...öpüyorum seni......

ben gene geldimkaydirigubbakcemile3
aşkmeşkcim inşallah canım yaaa...valla umudum var tatlım yine bu ay..geçen ay da böyleydim olmadı ama yinede umudum var yani...

asuşşş napıyosun canım moralin düzeldi mi biraz..ben çıkmadan yazarsın inş ya merak ediyodum seni naptın diye(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…