sağol bitanemm merak etme dikkat ediyorum zatenŞenizslm kızlar gızemcıgım hayırlı olsun cnm cok şükür kavussun minişine allah tamamını erdırsın arkadasım dur senın ıcınde bı halay cekelım masallah topıgımıze hamıs patlmaası yasanıyo
:dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ya bersum buarada senı rüyamda gördüm hamıleymıssın gökcemden sonra müjdeyı verıyosun hayırdır ınsallah yakındır cnm müjde vermen:Saruboceq:
gez makbusum ya gün senın dıkkat ett kendıne yetera.s.
ay bitanem Allah razı olsun senden ne güzel yazmışsın öylee valla çok nazlı minişim demek içinden kız diye geçiyor bende bu ana kadar düşünmedim hiç ama bu sabah kocişe kızımızda aynı bana benzer inşallah dedim kaydirigubbakcemile3 inşallah bu hafta gösterirde kendini ona göre yavaş yavaş alışverişini yaparım..ohh maşallahh size makberimm allahım sonuna kadar sorunsuz sıkıntısız ilerletsin inşlahhhh.demek miniğimiz arkasını dönmüş annesinee ooo cok nazlıyız hem gelmekte ısrar etttik hemde kendimizi göstermiyoruzzz annesi senin bu nazlı kızımızla işin var kız dedim çünkümmmm valla içimden hep kız diye geçiyo makberimm yinede hayırlısı neyse o olsun canımm:ecrin_bebek:
kızz makberim senin bebişş cok hızlı gelişio demekki ilerden gidiyorr ohh maşallah maşalahh
ayy yaa listeyede girmişim makberim saol canımm inşlah en kısa zamnda bu liste dolup dolup taşarrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:
aşkmeşkim napıyosun canım?
ayyy canım benim kusura bakma baktım kimse yok çıktım canım ya ne olsun işte oturuyom evde tek başıma kociş işte gece gelcek sıkıldım valla...inşallah bu ay birlikte veririz bebiş haberlerini benimde tarihim 13 mart...öpüyorum seni......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?