"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlar nhb derinim canım özledim seni yyaaaa.ebrarcım eşine çok geçmiş olsun.bu arada 20lik dişimi çektirdim 6 tane dikiş attılar bugün izinliydim.yarında annem gidiyor canım sıkkın yaaaa

yaa offf kıslar yaa bekledim gelmediniz.
ebroşum,riçim,gökçem,makbuş,bersum hepinizi öpüyorum kıslar.

masalcım bu arada sende de kit oluşmuş ya sıkma canını.klomen yapıyo işte.bende doktora dedim zaten çok klomen kullanmayı istemiyorum kist yapar diye dedim.inş bu sefer iyi sonuçlar alırsın canım.

günümmm sende ugramışsın canım benim çok özledim seni inan ki((ama iyiysen problem yok.en yakın zamanda bebiş haberiyle aramıza dönmen dilegimle kuşum...

senam senin de tüp bebek tedavin hayırlı ugurlu olsun canım benim...tahlil inşallah pozitif çıkar ne günü yapılcak bilmiyorum ama bu defa tutmuş olsun inş ya rabbim.:Saruboceq:

makbuşum bugün aradıgında telimde bi sorun vardı yine.sesin geldi ama sen duyamadın beni kapandı((boshayallersmile

valla kızlar yazmadıgım olduysa affedin...alıntı yapmadıgım için unutmuş olabilirim.bilmiyorumkismile

nurrr seni de çok öpüyorum canım..iyisin inşallah.Şeniz

slm kızlar nhb derinim canım özledim seni yyaaaa.ebrarcım eşine çok geçmiş olsun.bu arada 20lik dişimi çektirdim 6 tane dikiş attılar bugün izinliydim.yarında annem gidiyor canım sıkkın yaaaa

canım iyilik ne olsun...seni sormalı dicem ama dişini çektirmişsin çok geçmiş olsun yaa..diş olayı fena..demek bide dikiş atıldı akannehirşimdi iyi misin bari?

evet canım kist oluştu içi su dolu dedi.amannn bir yandan diyorum erkenmi davrandım klomen için hatta önümüzdeki ay başka yöntem deneyeceğim diyoooo çatlatma iğneside vurabiliriz dedi.kafam karıştıı.ya derincim bir an önce dön aramıza yaaa.richim sen neler yapıyorsun?makber yine durduğu yerde duramıyor kesin yiğenimizi yolda doğurur:)

şimdi daha iyiyim ağrı kesiciler sağolsun:)neyse hamilelik öncesi çıkarttık aradan işte.sen neler yapıyorsun rahatın nasıl

valla sen bilirsin canım..yani klomeni denemiş oldun..bence daha fazla denem..çatlama ignesini vurul bu ay bence.bakalım belkide işe yarar ilk denemede belli mi olur.

evet makbuş gezip duruyo yollarda dogurcekkaydirigubbakcemile3

slm canlarim nasilsiniz
giremedim yine ama firsat yakaladim hemen daldim araniza ne var ne yok bakalim yeni hamis yok galiba hayirlisi inss alicaz haberleri gökcem umut oldu hepimizede canlarim

slm canlarim nasilsiniz
giremedim yine ama firsat yakaladim hemen daldim araniza ne var ne yok bakalim yeni hamis yok galiba hayirlisi inss alicaz haberleri gökcem umut oldu hepimizede canlarim

canımmmŞenizhoşgeldin nasılsın aglamacım?
gökçemden sonra yeni hamiş yok..ama inş olacak çok umudum var yaaaa.:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız masalcıgım gecmıs olsun cnm kurtulmussun kıstıde kafaya takma adetle bırlıkte sökülür gıder gecen sene bı kez bendede olmustu ılac kullanmadan reglla gıttı cnm

ya doktorda tedirgin olduğumu anlayınca istersen denemeye biliriz dedi bu senin çocuğun olmuyo değil dedi sadece çok istediğin için erken başladık dedi hiçbir doktor ilk 3 ayda bunu yapmaz dedi sen benim için farklısın dedi.bu ay klomen vermeyecek başka hap verecekmiş.bu arada bir aarkadaşım çocuğu olmayacak eşinin hiç spermi yok.o muhakkak yap diyooo neyse bakalım.ağlamacım richim hoşgeldiniz kızlar

hb derinim iyyim bacim nasil olayim sizleri gördüm daha iyi oldum aksamdi baktim kimsecikler yoktu girmedim bende simdi seni yakaladim en azindan kaydirigubbakcemile3
inss derinim benim daha cok umudum rabbim diledikten sonra sira sende inss yumurtlamayi yakaldin nasil olsa gerisi gelir bacim

bersum cok güzel gördüm cnm ya hayır olsun ınsallah bende uyandıgımda bı tuhaf oldum sevıncten bı oda dolusu bebk gördüm bıde senı cok sırınlerdı ama:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…