"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bersum beyaz gıymıstın cnm benım gökcem haberı verdıkten sonra sen gelıyorsun bız bı odanın ıcındeyız bırsürü bebk var erkek kız tombık tombıkler onlarda beyaz gıymısler sen gırıyorsun ıcerı kızlar bende hamıleyım dıyosun öyle sevıncten aglıyoruz cnm

bersum cok güzel gördüm cnm ya hayır olsun ınsallah bende uyandıgımda bı tuhaf oldum sevıncten bı oda dolusu bebk gördüm bıde senı cok sırınlerdı ama:asigim:

ayyy inşallah canım bende ümitliyim mart ayı benim ayım olacak bebişim doğum günü hediyesi olarak gelecek bana.....hepimiz sıraya girip listeyiii upuzun yapıcaz allahın izniyle

sselammmm canolarrrrr
selammmmm hoşgeldin caınmm oh bee iyiki geldiniz..gerçi birazdan gidicem ama olsunkaydirigubbakcemile3
canım doktor dogru demiş üç ayda bu aşamalara geçmezler normalde..hayırlısı inşallah canım ya.
derın sen yıne saklanıyomusun kızklava::roflol:
hee kıs kaydirigubbakcemile3saklanmamın tek sebebi söylemiştim daha öncede..evdeyken açıyorum açık bırakıyorum rahat rahat..müsait oldugumda da bakıyorum gelen giden varmı diye...öbür türlü sürekli açık bırakamıyom..hep burada oldugum sanılır diye.

sagol kuşum inşallah yaaa.bakalım ovulasyonu yakaladım sanırım..ama sadece iki gün yaaa((

hg makbusuuuuuuummmm exsüüüümmmmm valla kiziyodum sana ama geri vaz gectim dayanamadim ayol kizmaya zaten özledim hepinizideeeee

masalım yazdım ya sana:asigim:
aglamacıgım sen nasılsın cnm bız aynıyız ıste bıldıgın gıbı

derinim inss olucak bacim inss rabbim yardimcimiz olsun hepimizinde o dilesin yeterki inss birgün sende verecen bu müthis haberi bacim bak görecen yaaa........

ricim cok güzel rüya görmüsün rabbim hayirlara cikartsin inss canim inss geliyo melekleriniz az kaldi

bersum senındemı dogum günün martta cnm benımde ay ınsallah doğum günü hedıyen olur cnm

aaaaa riçim harika bir rüya inşalahhh gerçek olacaktır yaaaaaa:Saruboceq:

makbuşum bidenemmm hoşgeldin canımmmaklinialirimsmile

derinişkommmm mart ayıııı hepimizin ayı olur inşallahhh canım benim çok pozitifsin artık bende senin gibi pozitif olmaya karar verdimmmm karamsar oldumda ne oldu sankiiii di mi ama

nasil olayim ricim valla aranizda daha iyyim ama fazla giremiyorum leptop zararli olur diyolar korkuyoz acikcasi yasak var yanii

iyi bacim iyi olunda gerisi bos canimmm

makbusmu geldı hanı nerde ben nıye görmüyorum:1hug:sendemı saklanıyosun kız:asigim:
hoşgeldın fıstık

hg makbusuuuuuuummmm exsüüüümmmmm valla kiziyodum sana ama geri vaz gectim dayanamadim ayol kizmaya zaten özledim hepinizideeeee
hoşbuldum exüm ya neden kızıyodun bana söyle hele

hoşbuldum yavrım:jeyyar:

inss derinim ben hamis kalmadan önce hep kizim oluyodu veya bi kiz cocugunu kucagima veriyolardi en sonuncu gördügümdeyse cok tuhaf genc bi kizin gögüslerini görmüstüm rüya tabirine baktim en yakin zamanda hamile kalacaksin yaziyodu

zaten o zaman hamismisim yani malum oluyo yaaa inss haberlerionizi bekliyorum valla

derinişkommmm mart ayıııı hepimizin ayı olur inşallahhh canım benim çok pozitifsin artık bende senin gibi pozitif olmaya karar verdimmmm karamsar oldumda ne oldu sankiiii di mi ama

Şenizcanım benim..evet kramsar olduk da ne oldu...aslında bu pozitiflik herzaman içimizde olan duygular canım..sadece biz bunu bastırıyorduk ümitlenmemek adına göyaaa...herzaman böyle ollaım hayatım gelsin bebişlerrrrr:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…