ağlamacım nasılsın tatlımmm bebiş nasılll ismi hazır mı
bersum cok güzel gördüm cnm ya hayır olsun ınsallah bende uyandıgımda bı tuhaf oldum sevıncten bı oda dolusu bebk gördüm bıde senı cok sırınlerdı ama:asigim:
selammmmm hoşgeldin caınmm oh bee iyiki geldiniz..gerçi birazdan gidicem ama olsunkaydirigubbakcemile3sselammmm canolarrrrr
canım doktor dogru demiş üç ayda bu aşamalara geçmezler normalde..hayırlısı inşallah canım ya.ya doktorda tedirgin olduğumu anlayınca istersen denemeye biliriz dedi bu senin çocuğun olmuyo değil dedi sadece çok istediğin için erken başladık dedi hiçbir doktor ilk 3 ayda bunu yapmaz dedi sen benim için farklısın dedi.bu ay klomen vermeyecek başka hap verecekmiş.bu arada bir aarkadaşım çocuğu olmayacak eşinin hiç spermi yok.o muhakkak yap diyooo neyse bakalım.ağlamacım richim hoşgeldiniz kızlar
hee kıs kaydirigubbakcemile3saklanmamın tek sebebi söylemiştim daha öncede..evdeyken açıyorum açık bırakıyorum rahat rahat..müsait oldugumda da bakıyorum gelen giden varmı diye...öbür türlü sürekli açık bırakamıyom..hep burada oldugum sanılır diye.derın sen yıne saklanıyomusun kızklava::roflol:
hb derinim iyyim bacim nasil olayim sizleri gördüm daha iyi oldum aksamdi baktim kimsecikler yoktu girmedim bende simdi seni yakaladim en azindan kaydirigubbakcemile3
inss derinim benim daha cok umudum rabbim diledikten sonra sira sende inss yumurtlamayi yakaldin nasil olsa gerisi gelir bacim
hoşbuldum exüm ya neden kızıyodun bana söyle helehg makbusuuuuuuummmm exsüüüümmmmm valla kiziyodum sana ama geri vaz gectim dayanamadim ayol kizmaya zaten özledim hepinizideeeee
hoşbuldum yavrım:jeyyar:aaaaa riçim harika bir rüya inşalahhh gerçek olacaktır yaaaaaa:Saruboceq:
makbuşum bidenemmm hoşgeldin canımmmaklinialirimsmile
aaaaa riçim harika bir rüya inşalahhh gerçek olacaktır yaaaaaa:Saruboceq:
makbuşum bidenemmm hoşgeldin canımmmaklinialirimsmile
derinişkommmm mart ayıııı hepimizin ayı olur inşallahhh canım benim çok pozitifsin artık bende senin gibi pozitif olmaya karar verdimmmm karamsar oldumda ne oldu sankiiii di mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?