"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

özür dilerim richim görmedim biraz gerginim bugünlerde.kimsemde yok konuşacak size patlıyorum artık kusura bakmayın.bu arada slm bersucum makbercim.ya olaylar üstüste geldi.kist diş birde yarın annem gidiyooo of işte

oy oyyy kiyamamki sana exsüm yaaaa nasil kizayim ben size geziyon diye bacim yorma kendini kisss yat dinlen bolca uykular kacacak yakinda simdi dinlen bolca tabi gezmen güzel ama yorulmamak sartiyla okkk

masalcım geçmiş olsun tatlım ya biilirim 20lik acısını bende çektirdiydim gömülüydü zaten ağzımı açamamıştım o gün (( annen içinde çok zor olsa gerek ama hayat işte mecburi ayrılıklar

selam canim kist icin üzülme lütfen ben hamile oldugumu duydugumda kistim vardi keseyi görememistim valla daha kötü bi durumda yani üzülme canim caninida sikma inss dagilir kontrol ol bi sekilde hallolur inss moral cok önemli herseyde zellikle bebek istiyosan okk

makbercim doğru söylüyorsun mecburi ayrılıklar.sen nasılsın derine diyorumki makbuş az kaldı gezerken yolda doğuracak diyeee:)

oy oyyy kiyamamki sana exsüm yaaaa nasil kizayim ben size geziyon diye bacim yorma kendini kisss yat dinlen bolca uykular kacacak yakinda simdi dinlen bolca tabi gezmen güzel ama yorulmamak sartiyla okkk
canım benimm merak etme gezdiğim kadarda uyuyorum kaydirigubbakcemile3yorulmuyorum yani valla aslına bakarsan başka türlü zamanda geçmiyor perşembe gidicem bebişimi görmeye bide 3lü testin sonucu çıkıcak inşallah bunda da güzel şeyler söyler doktor

kis makbusss yigenimizede baakkkk oyyyy yesin teyzesi onu yaaa büyümüs kissss allahim yaaa birde kucagimizda görelim sag saglim ne olur rabbiiiimmmmm

tabiki iyi diyecek allahin izniyle cok iyi benim melegim baciimm hayirlisi bakalim bende bayagi korkmustum ama tertemiz cikti inss sizde atlacaksiniz bacim......iyi dinlen yorulma önemli olan bu bacum icine ne doguyo makbus kizmi erkekmi

kızlar kalmayı çok isterdim ama kociş gidelim diyo esneyip duruyo yorgun biraz(

hepinizi çok öptüm..olsun bu kadarınada şükür...faturaları toplu ödüyecez kısmetse..dün kirayı verdik yetişemedik bu ay çogu şeye..neysee netim açılınca bol bol kaynatırız..çok öptüm tekrar.ebroşum gökçem görüşemedik ama neyse...hoşçakalınnopuyorumnanaktan

makbercim doğru söylüyorsun mecburi ayrılıklar.sen nasılsın derine diyorumki makbuş az kaldı gezerken yolda doğuracak diyeee:)
ndaha iyiyim canım sizleri gördükçede çok iyi oluyorum.valla haklısın bu gidişlen yolda tutucak sancılar kaydirigubbakcemile3
makbuşcummm canım senin bi dahaki dr kontrolün ne zaman
kız mı erkek mi ne zaman öğrenicez
canım bu hafta perşembe dedi doktor tabi sonuçlar çıkmış olursa
evet bersum gelmedi delüler(

makbuş beni görmezsin sanırsam:dilcikar:
nan nasıl görmem delüüü yazdım sana ama sen görmedin demekbilmiyorumkismile
kis makbusss yigenimizede baakkkk oyyyy yesin teyzesi onu yaaa büyümüs kissss allahim yaaa birde kucagimizda görelim sag saglim ne olur rabbiiiimmmmm
aminnn bitanesiii zaman çabuk geçiyor büyüyorlar artık Rabbim sağlık sıhat versin darısı tüm kızların başına

ig derinim allahim rahatlik versin bacim hayirlis herseyin ne fazla ne az hepimizde rizkimizi yer gideriz bu yalan dünyadan takma kafani bacim allah isini rast getirsin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…