özür dilerim richim görmedim biraz gerginim bugünlerde.kimsemde yok konuşacak size patlıyorum artık kusura bakmayın.bu arada slm bersucum makbercim.ya olaylar üstüste geldi.kist diş birde yarın annem gidiyooo of işte
canım benimm merak etme gezdiğim kadarda uyuyorum kaydirigubbakcemile3yorulmuyorum yani valla aslına bakarsan başka türlü zamanda geçmiyor perşembe gidicem bebişimi görmeye bide 3lü testin sonucu çıkıcak inşallah bunda da güzel şeyler söyler doktoroy oyyy kiyamamki sana exsüm yaaaa nasil kizayim ben size geziyon diye bacim yorma kendini kisss yat dinlen bolca uykular kacacak yakinda simdi dinlen bolca tabi gezmen güzel ama yorulmamak sartiyla okkk
canım benimm merak etme gezdiğim kadarda uyuyorum kaydirigubbakcemile3yorulmuyorum yani valla aslına bakarsan başka türlü zamanda geçmiyor perşembe gidicem bebişimi görmeye bide 3lü testin sonucu çıkıcak inşallah bunda da güzel şeyler söyler doktor
ndaha iyiyim canım sizleri gördükçede çok iyi oluyorum.valla haklısın bu gidişlen yolda tutucak sancılar kaydirigubbakcemile3makbercim doğru söylüyorsun mecburi ayrılıklar.sen nasılsın derine diyorumki makbuş az kaldı gezerken yolda doğuracak diyeee:)
canım bu hafta perşembe dedi doktor tabi sonuçlar çıkmış olursamakbuşcummm canım senin bi dahaki dr kontrolün ne zaman
kız mı erkek mi ne zaman öğrenicez
nan nasıl görmem delüüü yazdım sana ama sen görmedin demekbilmiyorumkismileevet bersum gelmedi delüler(
makbuş beni görmezsin sanırsam:dilcikar:
aminnn bitanesiii zaman çabuk geçiyor büyüyorlar artık Rabbim sağlık sıhat versin darısı tüm kızların başınakis makbusss yigenimizede baakkkk oyyyy yesin teyzesi onu yaaa büyümüs kissss allahim yaaa birde kucagimizda görelim sag saglim ne olur rabbiiiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?