valla bacım bilemiyorumkii karışığım bu durumda ama bugn ilk defa kızım diye çıktı ağzımdan hayırlısı artıktabiki iyi diyecek allahin izniyle cok iyi benim melegim baciimm hayirlisi bakalim bende bayagi korkmustum ama tertemiz cikti inss sizde atlacaksiniz bacim......iyi dinlen yorulma önemli olan bu bacum icine ne doguyo makbus kizmi erkekmi
gidiyonmu delümmm iyi madem yarın ararım seni öptüm kocaman iyi geceler..boş durmak yok çalışmaya devamaklinialirimsmile:jeyyar:kızlar kalmayı çok isterdim ama kociş gidelim diyo esneyip duruyo yorgun biraz(
hepinizi çok öptüm..olsun bu kadarınada şükür...faturaları toplu ödüyecez kısmetse..dün kirayı verdik yetişemedik bu ay çogu şeye..neysee netim açılınca bol bol kaynatırız..çok öptüm tekrar.ebroşum gökçem görüşemedik ama neyse...hoşçakalınnopuyorumnanaktan
ay kıyamam sana eğer vajinal bölgedeyse mantar bende de var doktor fitil ve krem verdi valla fitil çok iyi geldi ayıptır söylemesi ama resmen iltahap aktı hep kremde kaşıntı için çok iyi geliyor istersen adını yazıyım özeldenhaklisin makbusum benim gittigim dr bi geline ilk cocuguymus 8. ayina kadar hep kiz demis son bi ayda oglan demis cok garip yaa ordakiler biliyo ama burdakiler pek anlamiyo bacim yaa göremiyorum ama kiz diyo lafa bak drumdan memnun degilim ama iste pek ilgilenmiyo........
son bi haftadir bacaklarim agriyo felaket bi sekilde galiba mantarda olustu söylüyorum normal diyo hep bebekten diyo normal diyo manyak garuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?