"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tabiki iyi diyecek allahin izniyle cok iyi benim melegim baciimm hayirlisi bakalim bende bayagi korkmustum ama tertemiz cikti inss sizde atlacaksiniz bacim......iyi dinlen yorulma önemli olan bu bacum icine ne doguyo makbus kizmi erkekmi
valla bacım bilemiyorumkii karışığım bu durumda ama bugn ilk defa kızım diye çıktı ağzımdan hayırlısı artık
gidiyonmu delümmm iyi madem yarın ararım seni öptüm kocaman iyi geceler..boş durmak yok çalışmaya devamaklinialirimsmile:jeyyar:

kisss ricccccc neye yazmassin bakiimm sennn özledim yaaa delü garuuuuuuuu napiyon nasilsin anlat bakalim azciiikkk ayyy özlenmemisiz anlasilan heeeee

makbusum o zaman kizmi olcik ne seninki bana kiz gibi geliyo hatta gökceminki oglan gibi tuahf ama kendiminki hep diyordum kizz kizz diye kesin degil ama dr göremiyorum galiba kiz diyo hayirlisi bakalim yaa herseyde var bi hayir

kizlar seval gün nasil butter gelmiyo galiba nehir yok civciv aklima geldikce cok merak ediyorum kizlari yaa nerdeler nasillar

ya aslında ne kadar inanmalı bilemiyorum ki exüm çok örnek var böyle kız deyipte erkek doğuran olmadı ayrıntılı ultrason isticem doktordan belkim kesin görünür :)))

derinim iyi geceler.benim kocişde portakal sıkıyor bana:)birzdan başlar kalk bilg başından diyeee.gerçi o da yarın annemle iş için adanaya gidecek 1 hafta yokkk

bersum erkencisin sen ama okul var değilmi off tamam tatlım iyi geceler tatlı rüyalar inşallah Rabbim rüyanda bebişini görmeyi nasip eder

haklisin makbusum benim gittigim dr bi geline ilk cocuguymus 8. ayina kadar hep kiz demis son bi ayda oglan demis cok garip yaa ordakiler biliyo ama burdakiler pek anlamiyo bacim yaa göremiyorum ama kiz diyo lafa bak drumdan memnun degilim ama iste pek ilgilenmiyo........

son bi haftadir bacaklarim agriyo felaket bi sekilde galiba mantarda olustu söylüyorum normal diyo hep bebekten diyo normal diyo manyak garuuuu

selam hanımlar ohh maşallah herkesler burda..
bende uyumuşum az önce kalktım ama sarhoş gibiyim..

masalcim güle güle gitsinler canim ben kacinci defa yolluyorum valla benimde allahtan baska kimsem yok esim cok gider uzak ülkelere gider takma kafana yazdim ama görmedin galiba rahat ol inss regil olunca kistin yok olur bebeginde gelir en yakin zamanda inss ok

ay kıyamam sana eğer vajinal bölgedeyse mantar bende de var doktor fitil ve krem verdi valla fitil çok iyi geldi ayıptır söylemesi ama resmen iltahap aktı hep kremde kaşıntı için çok iyi geliyor istersen adını yazıyım özelden

derinim gitmiş ,bersumda gidiyo off kaçırdım sizi iyi geceler tatlışlar...
ağlamacım ,makbuşum,masalcım nasılsınız hanımlar?

masalcım geçmiş olsun canım diş olayını halletmişsin .buarada allah kavuştursun bitanem .naparsın hayatta ayrılıklar oluyo rabbim yaman ayrılıklar vermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…