makbusum verdi kullandim iki defa aldim ama gecmiyo aksine sanki dahada cogaldi gibi kremde fitilde iyi olmuyoki sanki bendende akiyo ayni ama ertesi gün fena halde kasinti kopariyorum resmen yaaaa
makbuşum hoşbuldum canım .ya dün çok geç yattım sabahda erken kalkınca uykum geldi aslında hiç uyanmaya niyetim yokduda eşim geldi mecbur kalktım yemek filan verdim..bugün gece bekçisiyimmkaydirigubbakcemile3
ağlamacım saol canım hoşbuldum beniyiyim tatlış sen ve yiğen nasıl?
kaşıntı berbat zaten canım benim yara olup kapuk tuttu o kadar fena ama bu krem gerçekten çok iyi geliyor eskidenden kullanmıştım ben bunu adını yazıyorum özelden burda isim vermek yasak bulabilirsen al bunu
ağlamacım çok almamışsın bence gayet normal ama son aylarda daha çok alınıyormuş bundan sonra dikkat edersin.aman alsan neolurki verirsin yeterki miniş iyi olsun..
bersummmmmmm hoşgeldin valla iyi yaptın canım yaa .akşamda kaçırdım seni .zaten sonra biyattım yeni kalktım aman uyku düzensizliği berbat.sen neler yaptın bitanem?
tabiki ebrarim haklisin ama oda bi türlü nefes darligi falan kiloda zararli ömrüm boyunca ilk defa oluyo yani cok zayifken birden alinca bana yaradi hamislik tabi bebegede var kilo ama hayirlisi nefes darligi olmasindan korkuyorum allah yardimcimiz olsun ne deyim