"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbusum verdi kullandim iki defa aldim ama gecmiyo aksine sanki dahada cogaldi gibi kremde fitilde iyi olmuyoki sanki bendende akiyo ayni ama ertesi gün fena halde kasinti kopariyorum resmen yaaaa

ıyıgceler bersugum kendıne ıyı bak cnm
aglamcıgım olurmu cnm öyle sey ask olsunmafoldumbenesıme ıcıcek bısıyler hazırladım cnm yazmadım
ebrarım hosgeldın cnm benım

makbuşum hoşbuldum canım .ya dün çok geç yattım sabahda erken kalkınca uykum geldi aslında hiç uyanmaya niyetim yokduda eşim geldi mecbur kalktım yemek filan verdim..bugün gece bekçisiyimmkaydirigubbakcemile3
ağlamacım saol canım hoşbuldum beniyiyim tatlış sen ve yiğen nasıl?

kaşıntı berbat zaten canım benim yara olup kapuk tuttu o kadar fena ama bu krem gerçekten çok iyi geliyor eskidenden kullanmıştım ben bunu adını yazıyorum özelden burda isim vermek yasak bulabilirsen al bunu

ağlamacım çok zordur yaa allah yardımcın olsun koparsanda geçmiyo kaşıntı kuru tutmaya çalışıcaksın ve çamaşırlarını ütüleyip giy .

kizz delü garuu aglama kizzz özledim bacuuummm richiimm sen ilgilen kocisinle gerisi bosss......

ebrarim iyyiz bacim nasil olalim tam kaplumbaga olduk tombik komik bi hal aldim yaaa kizlaarr ben hamile kalmadan önce 55 kiloydum simdi 6. ayimizdayiz 64 oldum sizce asirimi gidiyorum

ağlamacım çok almamışsın bence gayet normal ama son aylarda daha çok alınıyormuş bundan sonra dikkat edersin.aman alsan neolurki verirsin yeterki miniş iyi olsun..

ok makbusum yaz bakalim olmazsa annecigime aldiriim o yollar napalim yaaa.....

ebrarim öyle yapiyorum zaten bacim dikkkat ediyorum dogumda cocuga geciyo falan diyolar birazda korktum agzi pamukcuk olurmus bebegin sitress iste hayirlisi bakalim

bersummmmmmm hoşgeldin valla iyi yaptın canım yaa .akşamda kaçırdım seni .zaten sonra biyattım yeni kalktım aman uyku düzensizliği berbat.sen neler yaptın bitanem?

ıyıym ebroşum aynı bacım ısteboshayallersmile
bende senı özledım aglamacıgım ama dıkkatedın hamısler kendınıze opuyorumnanaktan

tabiki ebrarim haklisin ama oda bi türlü nefes darligi falan kiloda zararli ömrüm boyunca ilk defa oluyo yani cok zayifken birden alinca bana yaradi hamislik tabi bebegede var kilo ama hayirlisi nefes darligi olmasindan korkuyorum allah yardimcimiz olsun ne deyim

ok bacim richim ediyoz zaten hersey bu cimcime icin ohhh rahat yer vuruyo tekmeleri valla kaydirigubbakcemile3 inss darisi sizlere bacim inss

kızlar bizde 18. haftamızdayız 4 kilo almışım ama nedense bana çok gibi geliyor yaa zaten kilo vardıda (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…