"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende su preesede bakıyorumda kızlar mantar falan olusturabılır dıyolar ama onla hamıs kalanda cok neyapsam karar veremedım

bersuum zaten ilk 4 ay hep kustum cok fenaydim kilo bile vermistim ama iki ayda basladim birden yüklendim ama dr cok normal hatta iyi diyo bebek yarim kiloymus 27 cm mis cok iyi diyo hayirlisi yaa sagolun kizlar rahatlattiniz valla

makbuşum sende çok iyi almışsın maşallah minişimiz büyüdü yesin teyzesi onu.ama bundan sonra daha çok alırsın heralde..
bersummm valla uyuyamam öyle tuhaflıklarım var gündüz biraz kestirsem tamam gece uyuyamam...
hanımlar ben çay vericem kocişe birazdan dönerim..

aman valla benim bünye müsait hamiş olursam 30 kilo almaya razıyım valla bebişim sağlıklı olsunda kilo verilir ne olacakkk

makbusum dr una sor bacim senin durumuna göre konusur zaten birde boyda önemli benim boyum 1.59 64 kiloyum suan su icsen yariyo hepsi kilo degil tabiki cocuk su falan derken hayirlisi aslinda takmamak lagzim bu kiloya insan piskolofik problem yasiyo

riçim valla denemekten zarar gelmez bence ben 2 ay klomen denicem olmadı aşılama artık sabırsızlanıyorum tabi hepsi allahın izniyle sende yumurta takibi yaptır bence ben çok pişman oldum neden daha önce yaptırmadım diye

kizlarrr bana müsada canlarim kaciyorum ben uykumuz geldi birazda sirtim agridiy yamuk yumuk oturmaktan hepinizide rabbime emanet ediyorum inss dualarda bulusalim canlarim rabim en yakin zamanda sizlerede bizlerede anne olmayi tattirsin inss hepinizide öptüm teyseler opuyorumnanaktan

ağlamacım iyi geceler canım allah emanet ol çok öptüm seni.minişe iyi bak tatlış...
richim valla bencede dene mantar herşekilde olabiliyo .benimde yumurtlama günüm belli olsa deniycemde daha negün yumurtluyom onu bile bilmiyom .valla çok karışığım.bıraktım .

bende su preesede bakıyorumda kızlar mantar falan olusturabılır dıyolar ama onla hamıs kalanda cok neyapsam karar veremedım
canım valla mantar yaptığını ilkkez duydum..biraz daha araştır o zaman ama bünyeden bünyeyede fark eder
ay bilmiyorum ebroşum yaa zaten ona yarasın bna değil :)))
tatlım doktor bişey demedi şu son 1 ay hiç kilo almamışım biraz kızdı yemekten çok su içiyorum ben birde hamile kaldığımdan beri ağzımın tadi acayip bozuk kuruyor ve garip bi tat var

bersum bende martta baslıyorum cnm artık doktor ne derse bende ısrar edıcem takıp ıcın ovülasyon testıde alıcam yıne bakalım hayırlısı artık bız elımızden gelenı yapalımda gerısı allahtan

iyi geceler exüm benim öpüyorum senide yiğenimide kendinize iyi bakın..ilacıda araştır tatlım ihmal etme

bersum inşallah klomenle sonuca ulaşırsın minişin gelirde çok uğraşmazsın tatlım.belkide başlamadan gelicek hiçbelli olmaz değilmi?

ok makbusum sagol canim yazdim ismini bakarim buna inss gecer yaaa......

ebrarim bersuum ricim allah rahatlik versin canlarim hepinizide öptük ig byee

ıyıgecelr aglamcıgım allah rahatlık versın cnm
kızlar vallah bı regl olum sıparıs vercem bende denıyelım herseyı bakalım neolcak umarım fayda görürüz

richim hadi hayırlısı bitanem inşallah herşey yolunda gider bitanem rabbim çok bekletmeden yollasın minşlerinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…