"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bersummm afiyet olsun canım .bende inanılmaz çaycıyım yaa çok içiyorum aslında çoğu zararda .

riçim doğrusu ben ovulasyon testlerine pek güvenmiyorum bence yumurta takibi yaptır dr yumurta çatlayacağı zaman sana söyler sende presedle denersin canım inşallah hiç birine gerek kalmaz da doğal yoldan gelir meleğin

bersumm biliyonmu bende sevmezdim çayı şimdi kahvaltda falan 2 fincan içiyorum yararı olsa neysede :)))

hakikaten makbuşum senle konuşmuştuk çay mevzusunu ne oldu bize hayret doğrusu çok abartmazsak bişey olmaz haatta yararıda varmış

bersum sana katılıyorum bende güvenmiyorum pek .bide neler çıktı yaa artık nedeniyeceğimizi şaşırdık.aslında ben bıraktım tamamen ciddi anlamda söylüyorum.buraya girmemin sebebi sizlersiniz yoksa bebek filan düşünmüyom artık .kızmayın bana ama öyle aslında listede olmakda hoşuma gitmiyo makbuşum sil desem kızarmısın bana ?yani benim için okadar anlamsızki zaten düzensiz adetim bide hamişlikde çok uzak.nebiliyim belki anlarsınız beni çok yorgunum ...............

valla kalp sağlığı için çok iyiymiş siyah çay.bide kızlar ben çayın her aşamasını gördüm yapılırken acayip yaa .hiç kolay olmuyo .kendim çayda topladım varya nezor yaaaa

ebroşum canım haklısın bazen insan kendini çok yorgun hissediyo bu bir dönem ama geçicek bunu böyle düşün sürekli bebekten konuşunca insan geriliyoo haklısın ama unutma herşey çok güzel olacakkkkk ve biz yanındayız

hahahaaaaa hoşbulduk güzeller iyiyim yaaa kociş dr u kafaya taktı yarın yeni bi dr a gidice o yüzden erken uyu diyo bende kaçamak yaptım geldim
ebroş makbuş bersum richim sizden naber

bersum benimki geçti aslında yani bu takma filan değil uzun zamandır böyleyim zaman geçtikce insan daha çok alışıyo .oyüzden yani .saol bitanem zaten sizler olmasanız neişim var burda.

yok bersum kaynanatör e söylemedim daha bebişi koci ş yarın söyler belki çünkü ben eltimi hamileliligini gizledikleri için yemin etmiştim eger hamile olursam üç ay söylemem die:) sen napıyon datlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…