"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben kacak cay ıcebılıyorum kızlar ya türk cayı ıcemıyorum cok kötü yanı
bersum ebrosum ınsallah ya hakkımıza hayırlısı kızlar gökcem hsgeldın cnm benım nasılsın

Son düzenleyen: Moderatör:
richim bende onu içemiyorum yaa .kokuyo çok .nebiliyim bizim kendi çayımız var ona çok alıştım...

gökçemmm inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin kendine sürekli seni takip edecek güvenebileceğin güleryüzlü bi dr bulursun inşallah

makbuş benim için gidicez yani bebek için hani bende kan pıhtılaşması varya dr gidiyim dyom diger dr ilgilenmedi gibi geldi belki bu dr igneye başlatır o yüzden canım
ebroşum sagol canım yarın gideriz inş senin kociş nasıl oldu iyidir inş kayganayaa da sölemedim daha o diger gelinin bebegine örgü örmekle meşgul neyse bbugünde diyoki eşime eger sen namaz kılsan dua etsen seninde bebegin olurdu başla namaza olsun felan eşimde hiç ses çıkarmadı garibim yaa onada üzüldüm demekki ne kadar bizi zavallı görüyolar keçi boynuzu almış gelmiş karışık otlar almışgelmiş için diyo

ben kacak cay ıcebılıyorum kızlar ya türk cayı ıcemıyorum cok kötü yanı
bersum ebrosum ınsallah ya hakkımıza hayırlısı kızlar gökcem hsgeldın cnm benım nasılsın
riçim bende evlenmeden önce kaçak çay içerdim ama evlenince normal bakkal çayı içmeye başladım şimdi annemlere gidince tuhaf geliyor çay tadı açık içiyorum

amin bersum inşş canım yaa valla bazı dr lara artık güven kalmadı yaa tüp bebege gittigimde acaip ilgiliydi şunu yapma böyle davran felan die ama şimdi kendiliginden olunca iki saniyede odadan çıktı k o yüzden arıyoz dr inş iyi birini buluruz
yaf richim kaçak çay agır geliyo ben türk çayı ile kaçagı birleştiririm anca öle içilir yoksam digeri agrı oluyo

gökcem saol datlum iyi çok şükür...
baksen demekki ot filan getirmiş zaten engıcık olduğum şey insanların acıması öğütler vermesi ay haddinnemi düşmüş.neyse şükürler olsun gerek kalmadı sağlıkla bidünyaya gelse minişimiz...

senin kaynanatör de fena ha aslında eşin böyle diyince suratına çarpı verseymiş gelinin hamileeee diye nasılda şaşardı

richim bersum sizde tedaviy başlıyomuşsuuz kızlar inş rabbim tez zamanda gönderir miniklerini amin...
derinimde gelmiş bugün netleri yapıldımı onun yaaa fıstıkım senide özledim haa
aglamacım sende iyisin canım kib öptm görüşürüz inşşş

yaf cano çok gıcık oldum da dedim hani büyük konuşmayım hamilelik devam etsin allah ın izni ile sonra oda mors olurrrrr inş saglıkla büyür rabbim nasip eder kucagımıza almayı amin inşşşş
senin kaynanatör de fena ha aslında eşin böyle diyince suratına çarpı verseymiş gelinin hamileeee diye nasılda şaşardı

yaf benim kaynana saf görünen sinsilerden aboooooovvv .. ya canım söylemek istedide hani kalp atışını duymadık yaa ondan birden söyleyemiyo bende isterdim desin yüzüne karşı haa bide diyoki ben geldim belki ayagım ugurlu gelir hamile kalır: snir karuuuuu yaaa

yok tatlım sessiz değilim arada yetenek sizsiniz türkiyeye bakıyorumda:)) hemde uyku bastırmaya başladı heralde

ay gökcem senın o kaynanaın varya ne ınsanlar varya ne bozulur emınım hamıleyım desen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…