"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ayy gökcem anlatma gelip boğacam senin kaynanayı .uyuz beee allahım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelirde engüzel cevabı rabbim verir..
ahh bu kayganalar benim rahmetlide neler derdi kaydirigubbakcemile3

gökçemm yolla o kaynananı yolım ben onu bi güzel uzmanlaştım artık bu konuda kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçmak zorundayım özledim sizle sohbeti ama kalamıycam malesef benimki çagırıp duruyo kib öpüyorum hepinizi iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

makbuşum aman iyi olda biraz öyle geldi bana.yaa bende bakıyodum değişti benimki maç izliyo ..
bersum evet yaa cumartesi öyle değil pazar günü çok gıcık oluyom..

gökcem güle güle cano inşallah yarın hayırlı haberler alırsın .allahım yüzünü güldürsün inşallah..öpüyorum seni bende özledim seni ........

ay gökcem senın o kaynanaın varya ne ınsanlar varya ne bozulur emınım hamıleyım desen

gökçem ne kadar kalacak kaygana tam can sıkıntısı seninki çekilmez valla

ayy gökcem anlatma gelip boğacam senin kaynanayı .uyuz beee allahım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelirde engüzel cevabı rabbim verir..
ahh bu kayganalar benim rahmetlide neler derdi kaydirigubbakcemile3

gökçemm yolla o kaynananı yolım ben onu bi güzel uzmanlaştım artık bu konuda kaydirigubbakcemile3

valla kızlar ben yapamıyom da sizler bi yapsanız ne güzel olurdusöyle saçlarından tutup bacaklarını ayırsanızzzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile off aklıma lafları geldikçe gıcık oluyom haa bide anneme diyoki bizim sülalede böyle şey hiç olmadı annemde dediki bende 7 tane cocuk getirdm dünyaya ikisi öldü ama 5 i sag diyince sustu kaldılülülülülülü neyse sizide gıcık etmeden canınızı sıkmadan gidim ben hadi aeo öptm hepinizi :1hug:

iyi geceler gökçemm dikkat et kendine sinir yapma hiç kimselere kendini bebişini düşün emi öpüyorum kocaman seni canım...

iyiyim ebroşum bi sorun yok çok şükür..sağol düşünceli arkadaşım

kızlar ben kacıyorum artık kendınıze dıkkat edın cok öptüm hepınızı allaha emanet olun

ayyy delü karı valla tam yolmalık geliyom cano bekle sen hamişsin yorma kendini ben hallediyimmmalsanaalsanasmileaklinialirimsmile
selam söyle kayganayaaaaaaaaasempatiksalakcinni

gökçem bu benimkindende boş boğaz çıktı:))o da bana sürekli senin çocuğun yok nasılsa sen daha iyi bakarsın kızlara yazık anneleri çalışıyor diyip duruyordu en ufak bişeyde de senden çocuk doğurmanı isteyen yok derdi ee şimdi tek kelime konuşmuyorum kafam rahat içim huzurlu

richim sendemi??neyse sanada iyi geceler tatlış öptüm senide..
makbuşum nedimek yaa düşüncez tabi birbirimizi...

makbuş sabredince herşey oluyo şükürler olsun..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

kızlar sizlere bişey söylicem hoş tam belli değil ama bu konuda dualarınızı isticem..
kayınpederim düm selimle ev bakmaya gitmiş..şimdi kamyonda küçük oğlu çalşıyor maşallah iyide maaş alıyorlar demişki ben yine borca giriyim yoksa bu çocuk çalışmaz..daire alıcakmış selimde şakayla karışık eğer beğenirsem ben oraya geçerim mustafada evlenince aşağıya taşınır demiş babasıda tamam demiş..yani eğer daire alırsa biz oraya geçicez..ne olur dua edin yaa inşallah olur ne kadar rahatlarım tahmin edersiniz

benim kaynanada derdi benim oğlumun oluyo ama senin rahimde sorun var tutamıyo bebeği .off bende çok isterdim sağlıkla bebişim olsunda yüzleine vurayım bulafları ama olmadı işte...
neyse daha çok kişi var söylediklerinden utanacak...

valla ben kaynanamı öpüp başıma koyayaım sizin anlattıklarınıza göre benimki görümcemin bebeğine bişeyler örmüş onları gösteriyodu senin bebişin olsun daha güzellerini sana örcem bak neler alcam torunuma diyo sağolsun artık bende torun isstiyom demekten başka hiç bi baskı yapmıyo çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…