"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aaay makbuşum inşallah canım ne kadar güzel olur şimdiki evinize olabildiğince uzak annene yakın bi ev alırlar inşallah evinde huzurla oturursun

evet ebroşum Allah utandırsın hepsni ne diyimkii insan kendi evladına bakmaz direk seni suçlar zaten aman boşver ben inanıyorum tez zamanda gelicek meleğin sana

ayyy makbuşum çok iyi olur yaa inşallah canım .valla herşey yoluna gircek inşallah canım .sabır herderdin ilacıymış.inşallah rabbim gönlüne göre verir cano..

sağol bersumm bitane bulduk annemlerin evinin karşı yolunda hem sıfır daire hemde fyat olarak uygun yarın gidip bakıcaklar

inşallah makbuşum inşallah canommmm..
bersum evet seninki anlayışlı maşallah yaa .sonuçta elimizden bişey gelmiyo biz istermiyiz bukadar sorun yaşıyalım.ama kader inşallah dualarımızla değişicek kaderimiz..

kızzlar bu sefer bende çıkıyorummmm sabah okul var maaleseffffff hepinizi çok öptümmmmmm iyi geceler yine böyle toplanmak dileğiyleee

ayyy valla bende çok sevindim senin adına artık biraz huzur gerekti size.minişde olacağı için .allahım inşallah olur hayırlısıyla..

evet bende kaçıyım artık toplu kalkış yapalım hatta yarın erken kalkarım hoş selim gittikten sonra yatıyorum yine ama :))) neyse hepinizi kocaman öptük Allaha emanet olun..Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi sizlere nasip etsin inşallahhhh

ayyy valla bende çok sevindim senin adına artık biraz huzur gerekti size.minişde olacağı için .allahım inşallah olur hayırlısıyla..
sağol bitanemm Allah razı olsun senden Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahh:Saruboceq:
hadi kaçtım ben öptüm tekrarŞeniz

slm güzeller gününüüz güzel geçsin inşşş
bende dr dan geldim akn ve idrar testi verdik ha ultrasondan baktı kalp atışı için erken dedi ama yol kesesi varmış bebegin çok şükür boş veya dış gebelik deil dedi:) göbekten igneye başlıcam dedi haftaya tekrar çagrdı bide tahlil sonuçlarını bugün alıp gel dedi ona göre dozu ayarlıyıcak yaf dr doc prf dr aldı 120 tl yi bizide 4 saat beklettti ve ben sinir oldum remen 9 da gittim saat 12 de geldi uyusss sevmedim hiç yaa
makbuşum sende eve bakıyomuşsun galiba hadi inş güzel bi yer bulurda ayrı durursunuz inii canım

Sizelere de herşeyin hayırlısı nı versin Yaradanım , hepiniz endinize iyi bakın kızlar.Öptüm dualarım hepiniz için.

tebrik ederim canım yaaa valla çok sevindim :teytey: :teytey:
bende bayadır topiği bulamıyordum valla :kedi: özlemişim sizi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…