sağol bitanemm Allah razı olsun senden Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahh:Saruboceq:ayyy valla bende çok sevindim senin adına artık biraz huzur gerekti size.minişde olacağı için .allahım inşallah olur hayırlısıyla..
canım benim bu kadar stres yapma ne olur sürekli dinlen bol bol dua et emin ol hepimizin dualarındasın..ayrıca bu aralar rüyamda ne gördümse çıktı inşallah buda çıkar:Saruboceq:Şeniz
gizemcim tam anlamıyla olmasada hatırlıyorum seni maşallah hamiş kaldın demek Rabbim sorunsuz sağlıklı bi süreç geçirtsin inşallahh..senin adına çok sevindim
slm güzeller gününüüz güzel geçsin inşşş
bende dr dan geldim akn ve idrar testi verdik ha ultrasondan baktı kalp atışı için erken dedi ama yol kesesi varmış bebegin çok şükür boş veya dış gebelik deil dedi:) göbekten igneye başlıcam dedi haftaya tekrar çagrdı bide tahlil sonuçlarını bugün alıp gel dedi ona göre dozu ayarlıyıcak yaf dr doc prf dr aldı 120 tl yi bizide 4 saat beklettti ve ben sinir oldum remen 9 da gittim saat 12 de geldi uyusss sevmedim hiç yaa
makbuşum sende eve bakıyomuşsun galiba hadi inş güzel bi yer bulurda ayrı durursunuz inii canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?