slm güzeller gününüüz güzel geçsin inşşş
bende dr dan geldim akn ve idrar testi verdik ha ultrasondan baktı kalp atışı için erken dedi ama yol kesesi varmış bebegin çok şükür boş veya dış gebelik deil dedi:) göbekten igneye başlıcam dedi haftaya tekrar çagrdı bide tahlil sonuçlarını bugün alıp gel dedi ona göre dozu ayarlıyıcak yaf dr doc prf dr aldı 120 tl yi bizide 4 saat beklettti ve ben sinir oldum remen 9 da gittim saat 12 de geldi uyusss sevmedim hiç yaa
makbuşum sende eve bakıyomuşsun galiba hadi inş güzel bi yer bulurda ayrı durursunuz inii canım
kızlar sizlere bişey söylicem hoş tam belli değil ama bu konuda dualarınızı isticem..
kayınpederim düm selimle ev bakmaya gitmiş..şimdi kamyonda küçük oğlu çalşıyor maşallah iyide maaş alıyorlar demişki ben yine borca giriyim yoksa bu çocuk çalışmaz..daire alıcakmış selimde şakayla karışık eğer beğenirsem ben oraya geçerim mustafada evlenince aşağıya taşınır demiş babasıda tamam demiş..yani eğer daire alırsa biz oraya geçicez..ne olur dua edin yaa inşallah olur ne kadar rahatlarım tahmin edersiniz
ay canım mrb yaa gerçekten uzun zaman oldu sen gelmiyeli herşey yolundadır inş çok sagol canım inş rabim tüm isteyenlere nasip eder bbu duyguyu canım sen nasılsıntebrik ederim canım yaaa valla çok sevindim :teytey: :teytey:
bende bayadır topiği bulamıyordum valla :kedi: özlemişim sizi opuyorumnanaktan
saol datlum hayırlısı ile kalp atışını duyarsam daha rahatlarım inş bugünde göbekten igneye başladım azcık canım yandı ama napimm katlanıcaz artık sen nasılsın canım moralin nasılgökçe hadi hayırlı olsun şekercim çok sevindim bi bakmışın doğmuş bile allah sağlık versin...
canım ne güzel herşey yolundayış inşallah dahada güzel olacak duaları seninle ii bak kendine...
slm güzeller gününüüz güzel geçsin inşşş
bende dr dan geldim akn ve idrar testi verdik ha ultrasondan baktı kalp atışı için erken dedi ama yol kesesi varmış bebegin çok şükür boş veya dış gebelik deil dedi:) göbekten igneye başlıcam dedi haftaya tekrar çagrdı bide tahlil sonuçlarını bugün alıp gel dedi ona göre dozu ayarlıyıcak yaf dr doc prf dr aldı 120 tl yi bizide 4 saat beklettti ve ben sinir oldum remen 9 da gittim saat 12 de geldi uyusss sevmedim hiç yaa
makbuşum sende eve bakıyomuşsun galiba hadi inş güzel bi yer bulurda ayrı durursunuz inii canım
gelelim bana .bugün hep hastanelerdeydik bi sırt ağrısı için baya uğraştık.kalp grafisi ,akciğer filmi tomografi ultrason yapılmadık şey kalmadı .çok şükür bişey çıkmadı ama tomografi sonucu yarın çıkıcak.bide beyincerrahiye yolladı belfıtığı olabilir diye kocişde gitmek istemedi.ama benim korkum hep kalptendi ondada şükürler olsun bişey yok.yarın tomografiyide alıp rahatlarız inşallah.buarada inanın hastaneye gidince insan haline sonsuz şükrediyo .allahım kimseye dert verip derman aratmasın.başımda acayip ağrıyo şimdi biraz uzanmayı düşünüyorum zaten ezelde var .bitince buralarda olurum.görüşürüz.
gökcem açıksın ama kalamıycam başım çok ağrıyo biraz yatıyım sonra konuşuruz canom...
gelelim bana .bugün hep hastanelerdeydik bi sırt ağrısı için baya uğraştık.kalp grafisi ,akciğer filmi tomografi ultrason yapılmadık şey kalmadı .çok şükür bişey çıkmadı ama tomografi sonucu yarın çıkıcak.bide beyincerrahiye yolladı belfıtığı olabilir diye kocişde gitmek istemedi.ama benim korkum hep kalptendi ondada şükürler olsun bişey yok.yarın tomografiyide alıp rahatlarız inşallah.buarada inanın hastaneye gidince insan haline sonsuz şükrediyo .allahım kimseye dert verip derman aratmasın.başımda acayip ağrıyo şimdi biraz uzanmayı düşünüyorum zaten ezelde var .bitince buralarda olurum.görüşürüz.
gökcem açıksın ama kalamıycam başım çok ağrıyo biraz yatıyım sonra konuşuruz canom...
canımçok sagol çok şükür şimdilik yolunda inş kalbinide duyarsak daha da iyi olucak inşş sen napıyon canım
canom iyi olmana sevindim ama doktora bende çok kızdım hem dünyanın parasını almaış hemde bekletmiş tam sopalık bunlarslm güzeller gününüüz güzel geçsin inşşş
amin canım benim sende kendine çok iyi bakopuyorumnanaktanSizelere de herşeyin hayırlısı nı versin Yaradanım , hepiniz endinize iyi bakın kızlar.Öptüm dualarım hepiniz için.
Allah razı olsun bitanem inşallah olur inan dediğin gibi çok bile dayandım Allah görüyor opuyorumnanaktanmakbuşum canım inşallah hayırlısı ile evi alırsınız siz oturursunuz bence sen çok bile dayandın aynı binada oturaya .ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN dualarım seninle canım allah gönlüne göre yeni bir ev yersin bebişinle kocişinle mutlu mesut ol... AMİNNNN
tahmin ediyorum özeller böyle yaptığına gerisini düşün artık..bende iyiyim canım yarın yengem gelicek ağır bi temizliğe girişicez başka kimsenin faydası yok bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?