"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökçe hadi hayırlı olsun şekercim çok sevindim bi bakmışın doğmuş bile allah sağlık versin...

canım ne güzel herşey yolundayış inşallah dahada güzel olacak duaları seninle ii bak kendine...

makbuşum canım inşallah hayırlısı ile evi alırsınız siz oturursunuz bence sen çok bile dayandın aynı binada oturaya .ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN dualarım seninle canım allah gönlüne göre yeni bir ev yersin bebişinle kocişinle mutlu mesut ol... AMİNNNN

tebrik ederim canım yaaa valla çok sevindim :teytey: :teytey:
bende bayadır topiği bulamıyordum valla :kedi: özlemişim sizi opuyorumnanaktan
ay canım mrb yaa gerçekten uzun zaman oldu sen gelmiyeli herşey yolundadır inş çok sagol canım inş rabim tüm isteyenlere nasip eder bbu duyguyu canım sen nasılsın
gökçe hadi hayırlı olsun şekercim çok sevindim bi bakmışın doğmuş bile allah sağlık versin...
saol datlum hayırlısı ile kalp atışını duyarsam daha rahatlarım inş bugünde göbekten igneye başladım azcık canım yandı ama napimm katlanıcaz artık sen nasılsın canım moralin nasıl
canım ne güzel herşey yolundayış inşallah dahada güzel olacak duaları seninle ii bak kendine...

canımçok sagol çok şükür şimdilik yolunda inş kalbinide duyarsak daha da iyi olucak inşş sen napıyon canım

ohhh çok şükür bidenem herşey yolundaymış .demek iğneye başlıycaksın hadi hayırlısı datlum .rabbim kalp atışını duymayıda nasip etsin..
baya para vermişsiniz doktora bide bekletti demek uyuz bee alsanaalsanasmile
neyse bebiş ve sen iyi olunda gerisi sorun değil canom..

gelelim bana .bugün hep hastanelerdeydik bi sırt ağrısı için baya uğraştık.kalp grafisi ,akciğer filmi tomografi ultrason yapılmadık şey kalmadı .çok şükür bişey çıkmadı ama tomografi sonucu yarın çıkıcak.bide beyincerrahiye yolladı belfıtığı olabilir diye kocişde gitmek istemedi.ama benim korkum hep kalptendi ondada şükürler olsun bişey yok.yarın tomografiyide alıp rahatlarız inşallah.buarada inanın hastaneye gidince insan haline sonsuz şükrediyo .allahım kimseye dert verip derman aratmasın.başımda acayip ağrıyo şimdi biraz uzanmayı düşünüyorum zaten ezelde var .bitince buralarda olurum.görüşürüz.
gökcem açıksın ama kalamıycam başım çok ağrıyo biraz yatıyım sonra konuşuruz canom...

canımçok sagol çok şükür şimdilik yolunda inş kalbinide duyarsak daha da iyi olucak inşş sen napıyon canım[/QUOTE]

bende yalnızım evde sıkılyom kociş akşamcı bu hafta öyle dolanıyom buralarda geceleride çalışıyom bebiş için :hulya: :hulya:

canım geçmiş olsun inşallah tomografide ii çıkar görüşürüz canım ....

canım çok sagol hayırlısı ile duyarım inş minigin kalp atışlarınıda
ya eşin inşş yarında hayırlı haberler alır canım hiçbişey çıkmaz canım dualarım seninle kocişinle demek geldinde gittin hee neyse başın agrıyosa bol bol dinlen emi tatlım kib öpüyorum seni:1hug:

canımçok sagol çok şükür şimdilik yolunda inş kalbinide duyarsak daha da iyi olucak inşş sen napıyon canım

bende yalnızım evde sıkılyom kociş akşamcı bu hafta öyle dolanıyom buralarda geceleride çalışıyom bebiş için :hulya: :hulya:[/QUOTE]

iyi yapıyondatlum bol bol çalış mümknse kafandan az atki vucudun kendini toparlasın inş rabbim çok bekletmeden gönderir :Saruboceq:

canom iyi olmana sevindim ama doktora bende çok kızdım hem dünyanın parasını almaış hemde bekletmiş tam sopalık bunlar klava:
Sizelere de herşeyin hayırlısı nı versin Yaradanım , hepiniz endinize iyi bakın kızlar.Öptüm dualarım hepiniz için.
amin canım benim sende kendine çok iyi bakopuyorumnanaktan
Allah razı olsun bitanem inşallah olur inan dediğin gibi çok bile dayandım Allah görüyor opuyorumnanaktan

yaf makbuş beklemek neyse de hani dersin devlet hastanesi işte gelen çok ama özel olarak gittik paray alırken bişey yok ama eşim nerdeysehemşireleri dövcekti yani o kadar aman neyse adam aklıma geldikçe gıcık oldum sen naıslsın canım

tahmin ediyorum özeller böyle yaptığına gerisini düşün artık..bende iyiyim canım yarın yengem gelicek ağır bi temizliğe girişicez başka kimsenin faydası yok bana :))

tahmin ediyorum özeller böyle yaptığına gerisini düşün artık..bende iyiyim canım yarın yengem gelicek ağır bi temizliğe girişicez başka kimsenin faydası yok bana :))

canım benim dikkat et yorma kendini temizlik yapcam diye zaten taşıncaksın allah söyletti valla bırak kalsın öyle...gel benim evi gör her yer koli valla taşıncam diye topladım ama taşınma işi mart sonuna kaldı((((((

yok tatlım yormam zaten yengem izinde vermez ben öyle ufak tefek işleri yaparım..taşınma lafınıda Allah söyletmiştir inşallah :)))

caniimmm cok gecmis olsun yaaa iyi yapmisin dr gidip herseyi ögrenmekle inss sonuclarinda temiz cikar bacim allah sifalar versin,,,,
bagzen bende korkuyorum kalpten bi kac sene önce tuhaf sancilarim vardi bi ay cekmistim ekg istemisti dr yaptirmadim gecen haftalarda yine basladi ne kadar korktum bebiste var simdi umarim dogumda basima bela acmazzz.... eyvahedigeldismile

gökcem baciii inss kalp atislarinida duyarsin cok sükürki bebegin seninle artik yavas yavas sirayla gelir hersey birde bakarsin kucaginda oy oyy yesinler onuuuu inss darisi diger arkadaslara yaaa

selam hanımlar ben geldim yine kimsecikler yok....
ağlamacım saol canım allah razı olsun.sende ihmal etme bence bi doktora görün derim tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…