mızmızz hayırdır tatlım bişeymi oldu?
sağol bitanemm merak etme dikkat ediyorum zatenŞeniz
ay bitanem Allah razı olsun senden ne güzel yazmışsın öylee valla çok nazlı minişim demek içinden kız diye geçiyor bende bu ana kadar düşünmedim hiç ama bu sabah kocişe kızımızda aynı bana benzer inşallah dedim kaydirigubbakcemile3 inşallah bu hafta gösterirde kendini ona göre yavaş yavaş alışverişini yaparım..
liste içinde teşekkür etmene gerek yok bitanesi ee hamiş listemiz değilmi sende olucan tabiŞeniz
neyse kıslar gittinz sizz(bende kaçayım artıkın öptüm hepinizi..beni merak etmeyin iyiyim ben...baş agrılarımı ve mide bulantılarımı saymazsak tabi.
hee bide normal adete 3 gün var ama biliyosunu 15 gün ileri yazdırdım ben:)o yüzden heyecan yapmıyorum...presed inş işe yaramıştır kıslar ya martta müjde verebilirim inş..
çok öptüm tekrar.görüşürüz .
makbuş benim için gidicez yani bebek için hani bende kan pıhtılaşması varya dr gidiyim dyom diger dr ilgilenmedi gibi geldi belki bu dr igneye başlatır o yüzden canım
ebroşum sagol canım yarın gideriz inş senin kociş nasıl oldu iyidir inş kayganayaa da sölemedim daha o diger gelinin bebegine örgü örmekle meşgulneyse bbugünde diyoki eşime eger sen namaz kılsan dua etsen seninde bebegin olurdu başla namaza olsun felan eşimde hiç ses çıkarmadı garibim yaa onada üzüldüm demekki ne kadar bizi zavallı görüyolar keçi boynuzu almış gelmiş karışık otlar almışgelmiş için diyo
günaydın güzeller..delü masal yerimi kapmış naniknanikneyse sabah baya erken kalktım kahvaltı falan derken şimdi temizliğe başlıyoruz akşama gelebilirim ancak öptüm sizi
masalcım çok saol canım allah razı olsun.günaydın kızlar hepinize yeni birgün yeni bir umut olsun hepimize.ben nöbeti bitirmek üzereyim ama akşama tekrar geleceğimebrarcım canım eşin için çok geçmiş olsun güzelimmm..makbercimmm inşallah tez zamanda o cadının yanında taşınırsın dualarım seninle.
gökçecim taze hamiş kaynana adı altında yaşamaya çalışan insanların lütfen ama lütfen laflarına kulaklarını tıka 1-2 hafta sonra güzel cevabı vereceksin onlara.bersum richim derinim ağlamacım hepinizi çok öpüyorum kızlar.ohhhh bugün açılışı makbuşdan önca yaptım GÜNAYDINNNNN çatlaaaaaaaaaaa makbuş:)
zeynom saol bitanem çok şükür şimdilik bişey çıkmadı şu tomografide çıksa hayırlı sonuçladahada rahatlıycam.bide doktorda dedi belfıtığı olabilir diye.artıkonada sonra gidicez.ebrarım cok geçmiş olsun canomm yaaa hastaneyede gitmişsiniz şükür bişi cıkmamış ani hereketlerindenmi oluyor acaba tatlışkom allah korusun bu bel fıtığıdır kireçlemedir hepsi kontrolsüz hereketlerden dolayı oluyormuş aman dikkat etsin helde beline
offf bu hastane işini hiç söyleme canommm yaa allahım o hastane kapısından içeri bidaha doğumunda girersinn inşlah bende hiç sevmiyorum ruhum bunalıyor halimize binlerce kez şükürler olsun neleri var allah yardımları olsun onlarında
bide canolar ya benim hiç halimm yokk midem sürekli bulantı halinde istifra etsem belki rahatlarım ama oda olmuyorr napıcam hiç bilemiyorum yemek namına hiç bişi yiyemez oldum böyle giderse kilo almak yerine verecem heraldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?