"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım yaa sıkılma hayırlısı olsun inşallah gelmez senin kırmızılar.allahım büyük tatlım.sen incir kürü yapıyodun galiba..

günaydın kızlar hepinize yeni birgün yeni bir umut olsun hepimize.ben nöbeti bitirmek üzereyim ama akşama tekrar geleceğim ebrarcım canım eşin için çok geçmiş olsun güzelimmm..makbercimmm inşallah tez zamanda o cadının yanında taşınırsın dualarım seninle.
gökçecim taze hamiş kaynana adı altında yaşamaya çalışan insanların lütfen ama lütfen laflarına kulaklarını tıka 1-2 hafta sonra güzel cevabı vereceksin onlara.bersum richim derinim ağlamacım hepinizi çok öpüyorum kızlar.ohhhh bugün açılışı makbuşdan önca yaptım GÜNAYDINNNNN çatlaaaaaaaaaaa makbuş:)

günaydın güzeller..delü masal yerimi kapmış naniknanikneyse sabah baya erken kalktım kahvaltı falan derken şimdi temizliğe başlıyoruz akşama gelebilirim ancak öptüm sizi

allah sendende razı olsun tatlım ben sadece içimden geçeni yazdım makberim rabbimden önce hayırlısını diliyorum hepimiz için.demek sende kızımız dedinnn inşlah sana benzeyen tatlımı tatlı topakmı topak bide geceleri annesini uyutmayan bi kızın olurrrrrrkaydirigubbakcemile3
bide ev meselen inşlahh olur canomm ya bende kaynanama cok yakın oturuyorumm ya seni cok iyi anlıyorumm bende ne kadar isterdim ondan uzaklaşmak ama ilk işim bebişim olursa inşlahh hemn başka bi yere taşınmak olurrr kirada olsa razıyım ben senin kadr şanslı diilim malesef canomm annem bu şehirde oturmuyoorrr yoksa bende hemn yanından yönünden ev bakardım anneminsenağlamasenağlama

canomm hayırdır mide bulantıların flnn inşlahhhhhh hamişsindirrr:CüvCüvpuyorumnanaktan

canımm benimm ne zavallısı asıl onlar zavallı.aslında saklamak en iyisi gökçoşum göya bende saklıcaktım bitek kaynanama söyleyeyim dedim evimiz yakın ya hastaneye gidip gelirken görürr bide cok alıngan küser müser die söledik oda soğolsun cümle aleme yaymış bide üstüne basa basa kimselere söyleme demiştim şu 3 ay bi geçsin düşer müşer allah göstermesin bide milletin vah vahlarını hiç çekmeyeyim dedim ama iş işten geçtiii artık bilmeyen hiç kimse yok mahalle mavından beri herkesin hbri var öle boşboğaz bi kaynanam var benimm sen kimselere söylemem canommm nazar mazar değer allah göstermesin ben cok korkarım öle işlerden

günaydın güzeller..delü masal yerimi kapmış naniknanikneyse sabah baya erken kalktım kahvaltı falan derken şimdi temizliğe başlıyoruz akşama gelebilirim ancak öptüm sizi

kly gelsin makberimmmm kendini fzla yormaaaa opuyorumnanaktan

ohhh maşallah hatuşlar geceleri mahabbetin dibine vurmuşsunuzz keşke bende olabilsem diyorum ama biz birbirmize geceleri neti yasakladk zaten bütün gün çalışıyor birbirimizin yüzünü zor görüyoruz beraber oturalımda iki muhabbet edelim diyoruz ama ıhhhh kociş tv ye bi daldımı muhabbetine hiç doyum olmuyooo bu gece yasağı ortadan kaldırmak için hır çıkarmayı düşünüyorum alsanaalsanasmileoo benim çeneme dayanamazzz guclubacismile

ebrarım cok geçmiş olsun canomm yaaa hastaneyede gitmişsiniz şükür bişi cıkmamış ani hereketlerindenmi oluyor acaba tatlışkom allah korusun bu bel fıtığıdır kireçlemedir hepsi kontrolsüz hereketlerden dolayı oluyormuş aman dikkat etsin helde beline
offf bu hastane işini hiç söyleme canommm yaa allahım o hastane kapısından içeri bidaha doğumunda girersinn inşlah bende hiç sevmiyorum ruhum bunalıyor halimize binlerce kez şükürler olsun neleri var allah yardımları olsun onlarında

bi rüya meselesi vardı ama kim gördü pek hatırlayamadımm şimdii rabbim hayırlara vesile etsin inşlahhh:Saruboceq:

bide canolar ya benim hiç halimm yokk midem sürekli bulantı halinde istifra etsem belki rahatlarım ama oda olmuyorr napıcam hiç bilemiyorum yemek namına hiç bişi yiyemez oldum böyle giderse kilo almak yerine verecem heraldee

slm güzellerrr
zeynom miden bulanıyo mu bende şuan bişey yok sadece çok yemek yemiş gib i hissediyorum dr a sordum oda normal dedi illa belirti gerekmiyo dedi bide igneye başladım canım ama adam 0.4 lük verdi bide aspirin e devam et dedi

masalcım çok saol canım allah razı olsun.
sen nasıl oldun canım?dişin daha iyidir inşallah.öptümm fıstığımmm..
zeynom saol bitanem çok şükür şimdilik bişey çıkmadı şu tomografide çıksa hayırlı sonuçladahada rahatlıycam.bide doktorda dedi belfıtığı olabilir diye.artıkonada sonra gidicez.
valla dün eşimede dedim bizim imtihanımız bu galiba hastanelerle çok haşırneşiriz .kayınvaldem ölmeden okadar çok giderdikki .bukadarla kalır inşallah.rabbim hiçbirimizi düşürmesin.güzel şeylerle gidelim inşallah..

canım kıyamam yaa olsun bulantı iyidir biraz sabır tatlım.sen nasıl bekledin bu bebişi hepsine razıyız yani.inşallah daha kötü olmadan atlatırsın.bol bol su iç tatlım.zaten şuan senden bişey almıyo bebiş..hadi öptüm seni bitanem..

derinim sende topikte tebrik etmişsin canom bugün geçmişe baktım yeni gördüm sagol datlum rabbim seninde yüzünü tez zamanda güldürsün tüm isteyenlerinde inşşş

saol gökcemm bidenem hoşbuldum.
eşim iyi çok şükür bugünki sonuçta çıksa daha iyi olucaz canom..
sen naaptın minişim nasıl?üzmüyo demi seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…