günaydın kızalr nasılsınız
ben dünden buyana cok kötüyüm sag kasıgım agrıyo kımıldadıkca nefes aldıkca anlamadım gıttı tasmı var kummu kıstmı ıyıce strese gırdım of kurtulamadım su doktora gıtmekten
sagol ebroşum yaa yok şimdilik bi sıkıntım yok bakalım sadece haftayıı heyecanla korkuyla bekliyoz sonu hayır olsun diyerek
kızlar hooşgeldiniz zeyno rich naberr
richim evet canım dünküler iyi çıktı bugünde hayırlısıyla iyi çıksa rahat bir nefes alıcam.yaa benimki çok rahat zaten benim zormla gitti doktora .insan korkuyo .
günaydın kızalr nasılsınız
ben dünden buyana cok kötüyüm sag kasıgım agrıyo kımıldadıkca nefes aldıkca anlamadım gıttı tasmı var kummu kıstmı ıyıce strese gırdım of kurtulamadım su doktora gıtmekten
mrbb canım hoşgeldin tekrardan ya sag kasıgın agrıyomuş ama cano sen bu ay ilaç aldınmı kist durduk yere nadir olarak olur ben çok klomen kullandım iki ay bişe yapmadı 3 üncü ay yaptıkist inş kötü bişey yoktur yada yumurtlama dönemindemisin canım ondanda agrıyodur
he canoo başladım igneye ama varya bi tane vurdum orası bile küçük bi mor olmuşmafoldumben bitirene kadar artık heryerim mosmor olur galibakaydirigubbakcemile3kız senide korkutuyom ben sende hamiş kalınca igneyapıcan sositososito ama korkma göbekten acımıyo hiç sadece yeri morarıyo sempatiksalakcinni
saol richim çok şükür boş gebelik yada dış gebelik çıkmadı inş bebegin kalp atşınıda duyarsak hayırlısı ile igneler progesteronlar aspriler guatr hapları vitamin hapı önemli gelmiyo gözüme:)
bersum hoşgeldin bitanemmm .nasılsın?
richim inşallah hayırlara vesile olur canım.rüyanda güzel.aslında pek tabir edememde.bibaksaydın gümüş neymiş?derin olsa yorumlardı delüü karu..