"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın kızalr nasılsınız
ben dünden buyana cok kötüyüm sag kasıgım agrıyo kımıldadıkca nefes aldıkca anlamadım gıttı tasmı var kummu kıstmı ıyıce strese gırdım of kurtulamadım su doktora gıtmekten

gökcem iğneye başlamışsın hadi hayırlısı minişine şifa olur inşallah .siz vurulunda tecrübe kazanın bana destek olursunuz tatlışlar..

sagol ebroşum yaa yok şimdilik bi sıkıntım yok bakalım sadece haftayıı heyecanla korkuyla bekliyoz sonu hayır olsun diyerek
kızlar hooşgeldiniz zeyno rich naberr

richim geçmiş olsun canım yaa hayırdır inşallah.üşüttünmüki adetine nekadar vardı canım?önemli değildir inşallah

ebrarım sonuclarımı beklıyosun ınsallah hayırlı sonucalr alırsınız cnm
zeynom cnm normaldır bence eee bebiş için deger ıcını rahat tut
gökcem doktora gıtmıssınız dün cnm cok şükür hersey normalmıs cok sevındım cnm benımopuyorumnanaktan

korkmak yok gökcem aklına iyi şeyler getir rabbimin izniyle duyucaksın pıt pıtları...
allahım hiçkimseyi senide korkutmasın..

ebrarım dah cok var cnm bgn 14.günüm esım bütün nedenı su ıcmeme baglıyo su ıcerken mıdem bulanıyo neyapcam bılmıyorum

richim evet canım dünküler iyi çıktı bugünde hayırlısıyla iyi çıksa rahat bir nefes alıcam.yaa benimki çok rahat zaten benim zormla gitti doktora .insan korkuyo .

mrbb canım hoşgeldin tekrardan ya sag kasıgın agrıyomuş ama cano sen bu ay ilaç aldınmı kist durduk yere nadir olarak olur ben çok klomen kullandım iki ay bişe yapmadı 3 üncü ay yaptıkist inş kötü bişey yoktur yada yumurtlama dönemindemisin canım ondanda agrıyodur
gökcem iğneye başlamışsın hadi hayırlısı minişine şifa olur inşallah .siz vurulunda tecrübe kazanın bana destek olursunuz tatlışlar..

he canoo başladım igneye ama varya bi tane vurdum orası bile küçük bi mor olmuşmafoldumben bitirene kadar artık heryerim mosmor olur galibakaydirigubbakcemile3kız senide korkutuyom ben sende hamiş kalınca igneyapıcan sositososito ama korkma göbekten acımıyo hiç sadece yeri morarıyo sempatiksalakcinni

richim bencede bol su iç yaa .bide belkide yumurtlama belirtisi .olabiliyo ağrı canım endişelenme geçmezse gidersin..

saol richim çok şükür boş gebelik yada dış gebelik çıkmadı inş bebegin kalp atşınıda duyarsak hayırlısı ile igneler progesteronlar aspriler guatr hapları vitamin hapı önemli gelmiyo gözüme:)

gökcem anlat canom olsun yaa korkunun ecele faydası yok hamiş kalırsam vurcam .hemde 9 ay .off allahım yardımcımız olsun.dermansız dert vermesin.napalım bebiş için katlanıcaz canom..

selam güzeller kendime yiyecek bişeyler hazırlayıp hemen geliyorum siznle sohbet ede ede yerim yemeğimiiii canlarııım iyisiniz inşallah

sagolun kızlar ınsallah önemlı bısıy degıldır gecmezse yrn gıderım artık
bıde üyamda süreklı gümüş kolye yüzük görüyorum bu kac oldu esım tepsı tepsı tatlı yıyo umarım hayırlara vesıledır

bersum hoşgeldin bitanemmm .nasılsın?
richim inşallah hayırlara vesile olur canım.rüyanda güzel.aslında pek tabir edememde.bibaksaydın gümüş neymiş?derin olsa yorumlardı delüü karu..

gökçemmm göbekten iğneyi kendin mi yapıyon abowwww ben korkarım kendime iğne batıramam ki allah kolaylık versin canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…