"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

Arkadaşlar merhaba,Dr.istediği testleri yaptırdım ve sonuçlarımı aldım.

FSH 6,6

PROLAKTıN 88,50

TSH 1.64

Bu sonuçlar ne demek bilen varmı? Prolaktin normal değerlerden çok yüksek,bu sonuçlarla bebek sahibi olamayacakmıyım.

valla hayır olsun ben de rüyamda habire meyve yiyodum özelliklede cennet hurması denen meyveden anlamına baktım güzeldi inşallah hayırlara vesie olurrr riçim senin rüyanda hayır olsun canım

bersum biz alıştık galiba pekde korku olmuyo .tüpdede göbekten yapıyosunyaa.inşallah siz ogünlere kalmadan hamiş olursunuzda...

ebrarım cnm sende ıcını ferah tut sende esler hep aynı zorla gıderler doktora ıyuı cıkıcak ınsallah sonuclar

canım geçmiş olsun prolaktin baya yüksek ama ilaçla normale döner merak etme tatlım.niye bebiş sahibi olamıycaksın ki.allahın izniyle olursun...opuyorumnanaktan

bersumm hadi hayırlısı bacım çok güzel birrüyaa .inşallah minişine yoralım öyle olsun tatlım...
bende bugece gelin gördüm rüyamda ama ben değildim :umursamaz:

gulaycıgım korkma cnm prolaktın cok kolay düşüyor cnm ılaclarla ıcını ferah tut
evet yüksek ama cokta degıl 500lerde olanlar bıle var bıde stresle cok alakalı bu hormon stres yapma
sakın hamılede kalabılırsın tabı ılaclar cok etkılı takma kafana

kızlar hepımız toptan hamıs kalıcaz kesın baksanaıza rüyalaraopuyorumnanaktan
masallah

ohohohh maşallah topic kalabalık ne güzel..
herkese iyi günler kızlar nasılsınız keyifler yerindedir umarım...
ben bu günlerde giremiyom annemlerin umreye gitme durumları var işte kayıt hazırlığı falan onla gidip geliyom ne var ne yok ne zaman girmesem bi hamile var inş bu sıralardada bi hamile çıkar aramızdan hepinizi öptüm allaha emanet olun...

nurum hoşgeldin canım az önce inan aklımdan geçtin.nerde bu hatuş diyodumm.
ohh annenler demek umreye gidiyo allah kabul etsin.valla bende düşünüyorum inşallah nasip olur...

ewt canım ama çalkalıyo sadece sürekli olduğundan cok rahatsız ediyo aama bunada şükürr bebeğm yeterki iyi olsun herşeye razıyım.bazılarında bulanır bazılarında bulanmaz canım mesela ben diğer ikisinde hiç bilmemiştimm hamile olup olmadığımın bile farkında diildim hayırlısı buda böle olacka anlaşılan.iğnelerede başlamışsın cano hadi hayırlısı inşlah iyi gelir dediğim testi yaptırdınmı

zeynom hoşgeldin canım naber?

hoşbuldum ebrarım saol iyilik sağlık ne olsun sen neler yapıosun canommm

richcim geçmiş olsun datlumm iltihapta olbilir dikkate alsan iyi olurrr canooo inşlahh önemli bişe diildirr

tek tesellim o richimm sabrediyorum artıkkk

ett prolaktin yüksek cıkmış yani halk dilinde süt hormonu canoo sürekli inip cıkan bişe dr. ilaç vermediimi tedirgin olma bendede yükselmişti bi arada sıkıntı ve stresten oluyormuş genelde duygusal insanlarda rastlanıyormuşş ama hayıt tohumu ve parlodel kullanarak indirmeyi başardım önemli bişe diil bak ben hamileyimm sonuçtaa hamile kalmazsın die bişe yok sadece yüksek olduğu sürece hamiş kalamıyosunn

evet ebrosum kılıdı vurup kapatırız sonratopıgı:roflol:
nurum hoşgeldın cnm ay negüzel ınsallah bızlerede nasıp olur haca gıtmek:Saruboceq:

zeynom saol canom bende iyiyim çok şükür .
sabret bitanem inşallah 3 ayın sonunda biter bu sıkıntılar...

ooo topic dolmuş maşallahhh ama benmim cıkmam gerekiyo yaa evde her yer her yerde kociş saolsun heryeri dağıtmış sabahleyin toplamıcam işteeeeee gelince kendi toplasınnnn

zeynom sagol cnm aslında ben hıc düşünmedım ıltıhabı olabılır gercektende bakalım gecmezse gıdıcem yrn doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…