"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ahh richim inşallah bitanem yaa .nasip olur bizede ..
zeynom evet benimde işler duruyo hep .birazdan kaçıcam bende...

evet zeynom belım ayaklarım hep agrıyo bıktım hastanelerden bakalım hayır olsun cnm

lılyumunmu üyelıgı sılınmı allah allah hamıs kaldıgı ıcın kendımı sıldı acababilmiyorumkismile

valla kızlar muhabbet güzelde benimde çıkmam gerek .işim çok bide dışarı çıkıcam .sonra görüşürüz olurmu.aslında aklım burda kalıcak ama mecbur.akşama toplaşalım olurmu?

inşallah kızlar allah nerde varsa nasip etsin tüm isteyenlere bizlerde..
ebrar valla kalp kalbe karşıdır ya benimde hep aklıma sen geliyon niyekine ???
zeyno sen nasılsın bebek nasıl bak hamileler akıllı akıllı oturun evinizde bebelerinizide kendinizide yormayın emi bak onlar allahın emanetleri inşalla en kısa zamanda bizlerinde bebekleri olur....

ay hamile smile yapmıştım çıkmamış (
hakikaten lilyum hiç gözükmedi kan testini tekrarlayacakıtı inşallah değeri katlanmıştırrr
esmada uğramadı ne zamandırrr eltisinin hamiş olduğundan haberi yok daha

saol richimm valla işler beni bekliyorr yatmamda gerkiyor ama evin halini bi görsenizzzzz mafoldumben mecburen kalkmak zorundayım
canom daha öncedende varmıydı yoksa sadece bugünmü ağrıdı yaa iltihapsa sorun hemn çözülür belki hamiş kalmanıda o önlüyodurr dr kontrolün ne zamndı en son ondan sonra soğuk suyla fln uğraştınmı canooo

nurum valla demekki kalp kalbe karşı .benimde aklımdan geçiyosun hep .rabbim bizlerede nasip etsin anneciğine söyle dua etsin bizim için..
bersum inşallah yükselmiştir değeri .hayırlısı inşallah..

bersum sanada kolay gelsin yaramazlarla .
hanımlar bende kaçar görüşürüz olurmu öptümmm çok...

ayyy sizleride bulmuşken bırakmakta istemiyom ama cıkmak zorundayımm canolar hepinizi öpüyorumm güzel hbrler alın inşlah bugünn

richim,nurum,zeynom,bersum,gökcem hepinizi öpüyorum .allaha emanetsiniz..
ebroş kaçar
bunu her yapışımda civcivim geliyo aklıma ama obizi unuttu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…