"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

zeynom çok güzel düşünmüşsün bende biteklifde bulunucaktım arkadaşlar .herhafta birimiz için tefriciye okusak .pıhtılaşmada yapılmıştı zeynom hatırlıyosan.şimdi başlasakda çok iyi olur .tabi sizler nedüşünürsünüz bilemem..

evet bersum ama kısa yaa zaten birmüddet sonra ezberliyosun .kim nekadar okuyabilirse.tabi hamişlerdende destek bekliyoruz .onlarında doğumu için okuruz..

ewt canomm hatırlamammı yapalım tebiii allahın izniyle herşey hallolur yeterki bizler dua edip isteyelim rabbimin gönlü boldurrr bizlerede verir inşalhhhh

benim öğretmenlik atamam olmadan önce annem yakın akrabalar okumuştu çok şüküe dualarımız kabul olmuştu valla ben varımmmm çok güzel fikir ebroşum bu konuyu konuşalım

ebroşşşşşşşşşşşşşşşş gidemiyozz kızzzzzzzzzz ama bu sefer cıktımmmm allaha emanetsiznizzzzzz cadılarrrrr

tamam datluşlar bu konuyu konuşalım inşallah .hadi öptüm hepinizi .inşallah bizim içinde bu vesiledir.hadi görüşürüz...

ama şimdi kaçmalıyımmmm geçmişi okuyan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyoruzzzzz hepinizi öptüm hamişler kendinizi fazla yormayımmm yeğenlerimize iyi bakınnnn

teşekkür ederim canım ya içime su serptin.ilaç kullanmadan hamiş kalmam münkün değil dimi?

gülay senin sesin çıkmıyo .konuşsana tatlım..
sen nezamandır istiyosun bebiş?

canım takıldım nete prolaktini araştırıyodum ay oldu evleneli hiç korunmadık şimdiye kadar
ama olmadı bende dr.gittim ve testleri istedi işte sonuç ( şimdi ilaçla falan yine beklememiz gerekiyor ve ben çok üzüldüm bu sonuca.

yeni aldım sonuçları yarın gitmeyi düşünüyorum,umarım uzun bi tedavi değildir.senin ne kadar sürdü hamiş kalman?

gulaycıgım ılac kullanıyosun ama cok degıl haftada bır tane ıkı günde bır tane falan etkılı yanı
bıde testı verırken stres yapman bıle etkılıyo testı onun ıcın kafan takma ben cok rastgeldım burda prolaktın engel degıl yanı stres yapma yeter cnm

fakat bu değer yüksekse bebek sahibi olmak mümkün değilmiş,yani nette böyle yazıyodu önce düşürmek için ilaç kullanmak gerekiyomuş,bu tedavi ne kadar sürecek onu merak ediyorum.

tek benmı kaldım ne:mymeka:
ya bende cıvcıvımı cok özledım kesın dogurdu bıle cıvcıv bızı unuttu:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…