hayıt tohumunu okudum bende az önce bu sitede,onuda kullanmaya başlıcam en kısa zamanda.bıde gulay ben hayıt tohumumu otumu ne onu duymustum faydası oluyormus
hayıt tohumunu okudum bende az önce bu sitede,onuda kullanmaya başlıcam en kısa zamanda.bıde gulay ben hayıt tohumumu otumu ne onu duymustum faydası oluyormus
nezamandır ıstıyosun gülaycıgım sıkıntı yapma en büyük düşmanı stres bu hormonun ve gebe kalamamanın
ay bitanemm amin Rabbim kabul etsin dualarını..inşallah dediğin gibi ev işide olur..sende üzülme ne olur Allah büyük belkide anneciğinle yan yana oturursun bi gün..opuyorumnanaktanallah sendende razı olsun tatlım ben sadece içimden geçeni yazdım makberim rabbimden önce hayırlısını diliyorum hepimiz için.demek sende kızımız dedinnn inşlah sana benzeyen tatlımı tatlı topakmı topak bide geceleri annesini uyutmayan bi kızın olurrrrrrkaydirigubbakcemile3
bide ev meselen inşlahh olur canomm ya bende kaynanama cok yakın oturuyorumm ya seni cok iyi anlıyorumm bende ne kadar isterdim ondan uzaklaşmak ama ilk işim bebişim olursa inşlahh hemn başka bi yere taşınmak olurrr kirada olsa razıyım ben senin kadr şanslı diilim malesef canomm annem bu şehirde oturmuyoorrr yoksa bende hemn yanından yönünden ev bakardım anneminsenağlamasenağlama
canomm hayırdır mide bulantıların flnn inşlahhhhhh hamişsindirrr:CüvCüvpuyorumnanaktan
canımm benimm ne zavallısı asıl onlar zavallı.aslında saklamak en iyisi gökçoşum göya bende saklıcaktım bitek kaynanama söyleyeyim dedim evimiz yakın ya hastaneye gidip gelirken görürr bide cok alıngan küser müser die söledik oda soğolsun cümle aleme yaymış bide üstüne basa basa kimselere söyleme demiştim şu 3 ay bi geçsin düşer müşer allah göstermesin bide milletin vah vahlarını hiç çekmeyeyim dedim ama iş işten geçtiii artık bilmeyen hiç kimse yok mahalle mavından beri herkesin hbri var öle boşboğaz bi kaynanam var benimm sen kimselere söylemem canommm nazar mazar değer allah göstermesin ben cok korkarım öle işlerden
kly gelsin makberimmmm kendini fzla yormaaaa opuyorumnanaktan
riçim geçmiş olsun yaa neden böyle oldun sen inşallah böbrek sancısı değildirgünaydın kızalr nasılsınız
ben dünden buyana cok kötüyüm sag kasıgım agrıyo kımıldadıkca nefes aldıkca anlamadım gıttı tasmı var kummu kıstmı ıyıce strese gırdım of kurtulamadım su doktora gıtmekten
canım çok güzel fikir bencede ne zaman harekete geçirirseniz haberim olsun yeterzeynom çok güzel düşünmüşsün bende biteklifde bulunucaktım arkadaşlar .herhafta birimiz için tefriciye okusak .pıhtılaşmada yapılmıştı zeynom hatırlıyosan.şimdi başlasakda çok iyi olur .tabi sizler nedüşünürsünüz bilemem..
tatlım sabah yazmıştım yengemle annem bende temizlik yapıyoruznurum sesın cıkmıyor nersedın kız sendemı kactın
makbus nerde yıne gezmelerdemı acaba :1hug:
ıtuanacıgım hoşgeldın nerelrdesın sen özledık vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?