"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bıde gulay ben hayıt tohumumu otumu ne onu duymustum faydası oluyormus
hayıt tohumunu okudum bende az önce bu sitede,onuda kullanmaya başlıcam en kısa zamanda.
umarım çok uzun sürmez bu süreç çünkü benim hiç tahammülüm kalmadı bi an önce hamiş kalmak ve bebişimi kucağıma almak istiyorum,

cnm doktor parlodel dopergın yada dostıneks dıye ılaclardan bıtanesını verıyor sana bu ılaclar dedıgım gıbı cok kullanılmıyo etkılı oldukları ıcın yanı hemen düşürüyo doktor muhtemelen 3 ay kullan dıcek sana ama bu 3 ay ıcınde coktan düşmüş olur ve ınsallah hamıs kalırsın yanı ılac kullanırkende kalabılırsın ılaclar düşürüyo hemen çünkü

nezamandır ıstıyosun gülaycıgım sıkıntı yapma en büyük düşmanı stres bu hormonun ve gebe kalamamanın

nurum sesın cıkmıyor nersedın kız sendemı kactın
makbus nerde yıne gezmelerdemı acaba :1hug:

bıde gulay ben hayıt tohumumu otumu ne onu duymustum faydası oluyormus
hayıt tohumunu okudum bende az önce bu sitede,onuda kullanmaya başlıcam en kısa zamanda.
umarım çok uzun sürmez bu süreç çünkü benim hiç tahammülüm kalmadı bi an önce hamiş kalmak ve bebişimi kucağıma almak istiyorum,

nezamandır ıstıyosun gülaycıgım sıkıntı yapma en büyük düşmanı stres bu hormonun ve gebe kalamamanın

4 aydır balım ya,ama ben çok stres yaptım ilk ay hamile kalamadım diye tamam bende kesin bi sorun var dedim,rahat olmaya çaılıyorum ama olmuyo,bide normalde reglim çok düzenliydi benim 27 günde bi olurdum bu ay bi gariplik oldu ve 37 gün sonra oldum.
acaba bi sorunmu var diye reglinin 3.günü yaptırdım testi ve sonucu aldım.

........................................

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm yardımcı olabılıcegım bısıy olursa herzaman ederım
kib umarım bır an önce kavusursun melegıne ben sımdılık kacıyorum görüşmek üzereopuyorumnanaktan

ay bitanemm amin Rabbim kabul etsin dualarını..inşallah dediğin gibi ev işide olur..sende üzülme ne olur Allah büyük belkide anneciğinle yan yana oturursun bi gün..opuyorumnanaktan
riçim geçmiş olsun yaa neden böyle oldun sen inşallah böbrek sancısı değildir
canım çok güzel fikir bencede ne zaman harekete geçirirseniz haberim olsun yeter
nurum sesın cıkmıyor nersedın kız sendemı kactın
makbus nerde yıne gezmelerdemı acaba :1hug:
tatlım sabah yazmıştım yengemle annem bende temizlik yapıyoruz

kızlar bi bakmak için geldim daha bitmedi işler akşam halim kalırsa görüşürüz

hmm kimseler yok richi yeni farkettim azönce daldım sohbetin içine geçmiş olsun fıstıkım üşütmede olabilir sen bi idrar testi ver olmazsa baj smirde ver hiç sakıncası olmaz bak ben çok üşütmüştüm hep hasrtaydım aniden eteş oluyordu üşüyordum hep halsizdim bi baktık iltihap varmış by muayene ile gözükmüyor smirde çıkıyor ama merak etme fitille geçiyor kuzum bi yaptır ve dr danış isterse allah şifanı versin...

ebrarcım eşin nasıl oldu umarım iyidir...

kızlar netten düştüm öglen kusura bakmayın yeni geldi kaçırdım sizi
bersum göbekten kendim yapıyom datlum aradaada koldan ve bacaktan yapıcam galiba çünkü ilaç az yakıyo bide morartıyo yaa ondan canım inşş güzel rüyalar görmüşsünüz gelicek inş minikleriniz bende bu ay kendi gögsümü görmüştüm bide bi yerde duvar vardı yıkılıyo gibi olmuştu bende o duvarı tuttum karşıdan bi cocuk geldi artık hamileligem i delalet bilmiyom
ebroşum ben kur an dan okumayı bilmiyom tefriciye ama türkçe arapcası varya ondan okurum inş sizlere yeterki diyin canım
zeynom dedigin testi yapmadı sadece genetik testimi okudu sonra kan ve idrar testleri yaptılar başka bişeye bakmadı canım

makbusum sanrım kum yada tas sancısı cnm sabahı edebılırsem gıdıcem agrı kesıcı bıttı evde :gitme:
sanada kolay gelsın cnm fazla yorma kendını
ebrarım bende arapca bılmıyorum ama gökcenın dedıgı gıbı okurum banada uyar yanı
nurum sagol cnm bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…