"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ıyıym cnm bıldgın gıbı ıste aynı tas aynı hamam
sen nerelerdeydın böyle

makberimm inşlahh tatlım.yok üzülmüyorum artık alıştım sayılr ama bazen okadar ihtiyacım oluyoki anneme burda olsa cıkıp gitsem evimize yada o benim yanıma gelse sarılıp omuzunda ağlasam sanki sıkıntılarımı unutacakmış gibi oluyorum ama napim tlfnla konuşmakla yetinebiliyorum ancak ama bunada şükür dimi cano en azından tlfonun ucunda olduğunu biliyorum.

gülaycım sen şimdiden böle sıkıntı edersen daha cok düşüceği yerine yükselir ilaçlarını kullan gerisini düşünme biraz ağır bi ialçtır benden söylemesii. en az 3 ay veriyorlar benimki ilk ayda düşmüştü ama hemen hamiş kalamadım tabi inşlah sen kalırsın bi tek sorun bu olsun bee gülycımm

iyiyim richcim saol bugün hbrsiz misafirlerim vardı mecburen koşturmak zorunda kaldımmm daha yeni bulaşıkları makinaya attım buraya koştum sen napiosun canooo

hoşbulduk kızlar napayım akşam yemeği telaşı işte hergün ne yapayım diye düşünüyom valla allah yokluğunu vermesin...

aminnn canommm.bende hergün koçişe soruyorumm pişir işte bişiler diyooorr delü ediyor beni bana biri bu gün sana ne pişirim canın ne istiyor die sorsa 20 çeşit yemek sıralarım vallahhh hiç anlamıyorum bu adamları yemek adı söylersem yardım etmiş olurum diemi söylemiyorlar acabaalsanaalsanasmile

kayınvalidem saolsun mahalledeki kadınları toplayıp gelmiş sanki bilmiyor benim durumumu.hiç hbr vermekte yok kapıda eşofmanla karşıladım insanlarıı acel tecel bişeler hazırladımm hiç hoşuma gitmesede ağırlamış oldum işteee misafirlerimi

zeynocum aynı dert bende de var bigün oturdum aklıma gelen ikimizinde sevdiği tüm yemekleri yazdım buzdolabına astım aklımıza gelmezse ordan seçiyommm aklıma geldikçe yeni yemekleride listeye ekliyorum sizede tavsiye ederim kolaylık oluyooooo:dance:

derinşkommmm nerdesin yawwww yokluğun çok belli daha fazla özletme kendini senin pozitifliğine hepimizin ihtiyacı varrrrrr....olumunekankayizsmile

güzel fikirrrr bersum vallah ama benim koçişin sevdiği yemekleri yazacak olsam bide onları yapacak olsam öğlende başlamam gerekir sulu börek,içli köfte,sarma dolma vs...öle alel ade yemek sevmez benim koca dana dişi tutarsa yer tutmazsa aç kalkarrr sinir eder beni anlıcannnnn:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…