"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

valla hiç sorma bersucum söledim ama ne fayda huylu huyundan vazgeçermiii bi gün fena halde kalbini kırmaktan korkuyorum bide benden beklemiyorr yaa iyice yüz buldu vallaahhh

ne yapcan yaşlıııı idare etcennn ama yakın olmak zor olsa gerek benim kaynanamla aramda 650km varrrr ondan mı nedense maaşallah diyeyim aramız çok iyi

ohh ohh ne güzel bersummm allah aranızı bozmasın keşkem bende olsm anneme yakın olsam ne bencilim demiiiiisositososito

zeynocugum yorma kendını cnm benım bende yatıyorum kımıldamadan sancıdan

oyyy kıyamam canoooo hala sancıyomuuu ozamn iltihap fln diildirr idrar yollarında kum flnmı vardıı yada allah korusun apandist fln olmasınnnn

Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben uzun süredir hepinizin yazılarını heyecanla okuyorum ve nihayet bende üye olmaya karar verdim sonunda.Kısaca kendimden bahsedeyim.29 yaşındayım,altı yıldır evliyim.son üç aya kadar altı yıldır bebek düşüncemiz yoktu ve altı yıl boyunca korunduk,borç harç bitmek bilmedi işte.nihayetinde üç ay evvel bebek yapmaya karar verdik,adet günlerim çok düzenli hiç sapmazüç aydır ovülasyon testi yapıyorum 14-15-16.günler pozitif çıkıyor.yumurta takibine giriyorum yumurtalarım 25 mm ye kadar büyüyor,hormonlarım normal.fakat üç aydır hamile kalamadım.
Bu arada belirteyi bir sağlık kurulşunda baş hemşireyim:) kadın oğum uzmanıyla tüm gün beraberiz.kendisi bana acele etme herşeyiniz normal vücudunun altı yıldan sonra gebeliğe hazırlanması bir yılı bulur diyor ve hiç bir şeye gerek görmüyor ama ben yinede üç aydır amile kalamayınca biraz paik yaptım sanki.
Burada sizlerle paylaşmak istedim.Artık bende varım aranızda...

hoşgeldin canım aramıza acele etme daha 3 aydır deniyormuşsunuz allah izniyle problemde yokmuş olur inşallah.... benim 19.ayımmm ve hala bekliyorum rabbim ol deyince olurr

bencede canım acele etme herşey cok normal görünüyorr allahın takdiri o nezamn vermek isterse ozamn verir sen bütün tetkiklerini yaptırmışsın şimdi sıra beklemede hakkında hayırlısı

bersuu teşekkür ederim canım hoşbulduk..
Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.İnsan bir yerde acaba diyor işte ister istemez.Biliyorum herşeyin vakti zamanı var mutlaka bizizm bilemediğimiz hayırlar ve şerler...İnşallah sende en kısa zamanda tadarsın annelik duygusunu canım..

öncelkle hosgeldın cnm benımopuyorumnanaktan hersey normal görünüyo 3 ay cok kısa bır süre bıraz sabretmen gerek bencede acele etme 6 yıl ara vermıssın nıhayetınde spermlerın vucuduna alısması lazım vucudun kendını hazırlaması lazım ama bır yılı bulmaz ınsallah stres yapma stres cok etkılıyo görev halıne getrme bısıylerı ıcını rahat tut umarım bıran önce kavusursun melegıne:lepi:

richberry,zeynom hoşbulduk teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Aslına bakarsanız bu ay çok umutlanmıştım.Ovülasyon testi ve ovülasyon takibini lk bu ay yaptırdım ve günlerimi hiç kaçırmadım çalışmalar için ama bugün sabah regl olunca kötü hissettim ve işyerinde tüm gün yattım can sıkıntısından.Doktorum da bana kızdı.Cahil cahil davranma birde bu işin içindesin biz başkalarına tesselli veriyoruz sein yaptığına bak diye

cok sanslısın doktorun dogru söylemıs bence stres yapma üzülme bızde yasadık onları ınankı sadece zamanı gecıktırır stres yapmak üzme canını yakında verırsın ınsallah güzel haberlerı

nurunaynım sormuştu cvp veremedimm
canım kısaca bizlerin kanında pıhtılaşma olduğu için bebeğe kan rahat gidemiyor beslenemiyor ve ölüyorlar yada hiç canlamıyorlar.sonuç düşükle sonuçlanıyor yapılan bazı tstler sonucunda ortaya cıkıyor kesin sonuc olmasada kan sulandırıcı iğneler yapılıyor hergün.bazıları kucağına alırken bazıları iğnelere rağmende düşürüyorr.yani bundan sonrası rabbime kalmış bizim bedenimiz dünyaya gelecek bir can varsa ne şekilde olursa olsun gelirrr iğneleri vurulup dua etmekten başka çaremiz yok hakkımızda hayırlısı neyse o olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…