makbercim döndüm artık benide listeye eklersin dimi a.s.
canım ne demek eklerim tabi sen eskilerindensin topicin :))5 mart ama bende pko olduğum için nisan 5 e de yazabilirsin :roflol:
ay kıyamam sana bitanem böbrek sancısı olsa kum yada taş inan bana 1 dakika duramazsın inşallah bişeyin yoktur en kötü ihtimal idrar yollarında iltahap vardır belki bol bol dinlenmakbusum sanrım kum yada tas sancısı cnm sabahı edebılırsem gıdıcem agrı kesıcı bıttı evde :gitme:
sanada kolay gelsın cnm fazla yorma kendını
ebrarım bende arapca bılmıyorum ama gökcenın dedıgı gıbı okurum banada uyar yanı
nurum sagol cnm bakalım hayırlısı artık
bilmem mi o duyguları bitanem bana bu kadar yakınken günde kaç defa konuşuyoruz telde bir bilsen yinede her dakika yanımda istiyorum biraz ana kuzusuyumdur ben hala alışamadım onsuzluğamakberimm inşlahh tatlım.yok üzülmüyorum artık alıştım sayılr ama bazen okadar ihtiyacım oluyoki anneme burda olsa cıkıp gitsem evimize yada o benim yanıma gelse sarılıp omuzunda ağlasam sanki sıkıntılarımı unutacakmış gibi oluyorum ama napim tlfnla konuşmakla yetinebiliyorum ancak ama bunada şükür dimi cano en azından tlfonun ucunda olduğunu biliyorum.
canım hoşgeldin aramıza 6 yıldan sonra 3 aydır deniyomuşsun nasıl korundun bilmiyorum ama yumoşların kendine gelmesi gerçekten biraz zaman istiyor ki bu bünyeden bünyeyed farkediyor zaten..inşallah fazla bekletmez meleğin seniArkadaşlar hepinize merhaba,
Ben uzun süredir hepinizin yazılarını heyecanla okuyorum ve nihayet bende üye olmaya karar verdim sonunda.Kısaca kendimden bahsedeyim.29 yaşındayım,altı yıldır evliyim.son üç aya kadar altı yıldır bebek düşüncemiz yoktu ve altı yıl boyunca korunduk,borç harç bitmek bilmedi işte.nihayetinde üç ay evvel bebek yapmaya karar verdik,adet günlerim çok düzenli hiç sapmazüç aydır ovülasyon testi yapıyorum 14-15-16.günler pozitif çıkıyor.yumurta takibine giriyorum yumurtalarım 25 mm ye kadar büyüyor,hormonlarım normal.fakat üç aydır hamile kalamadım.
Bu arada belirteyi bir sağlık kurulşunda baş hemşireyim:) kadın oğum uzmanıyla tüm gün beraberiz.kendisi bana acele etme herşeyiniz normal vücudunun altı yıldan sonra gebeliğe hazırlanması bir yılı bulur diyor ve hiç bir şeye gerek görmüyor ama ben yinede üç aydır amile kalamayınca biraz paik yaptım sanki.
Burada sizlerle paylaşmak istedim.Artık bende varım aranızda...
selam canım sende hoşgeldin aminn inşallah sen ve isteyen herkes biran önce kavuşur meleklerine..slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.umarım herkes meleğine kavuşur biran önce
bitanem büyük geçmiş olsun ağlama üzülme yaa herşeyin çaresi var inşallah büyütülcek bişey değildir..dualarımda olucaksınız canım:teselli:selam hanımlar .moralim çok bozuk malesef eşimin ciğerde problem göründü şimdi tekrar tahliller yapılacak lütfen dua edin sabahtan beri ağlıyorum inşallah kötü bişey çıkmaz .mafoldumbenmafoldumben
nurcum sormuşsun tatlım ama durum anlattığım gibi allahım nerde hasta varsa şifa versin içinde eşimede.lütfen duanda bizi unutma..
kızlar tek bişey diycem inanın çocuk diye kendinizi yıpratmayın şuandan itibaren cidden bebek olayını sildim kafamdan .eşim iyi olsun benim yanımda olsun yeter.gerçekten insan hastalık kapısını çalınca hiçbirşeyi umursamıyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?