"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hosgeldın haskar aramıza sagol cnm ıı dıleklerın ıcın umarım allahım senınde keske dedıgın herseyı kabul eder

kızlar az önce düştüm eşimde geldi yemek yedik şimdik o gitti siz yoksunuz ..
bersu iyi fikir emme benimkide ağır yemekler ister hiç azğzını açtırmayayım arda zaten yapıyorum...
zeyno anlamış allah şifanızı versin inş bebeleriniz düşmez ve sağlıkla doğarlar..
sizin geleceğiniz yok ben gezinem bariii...

selam hanımlar .moralim çok bozuk malesef eşimin ciğerde problem göründü şimdi tekrar tahliller yapılacak lütfen dua edin sabahtan beri ağlıyorum inşallah kötü bişey çıkmaz .mafoldumbenmafoldumben

makbercim döndüm artık benide listeye eklersin dimi a.s.

5 mart ama bende pko olduğum için nisan 5 e de yazabilirsin :roflol:
canım ne demek eklerim tabi sen eskilerindensin topicin :))
ay kıyamam sana bitanem böbrek sancısı olsa kum yada taş inan bana 1 dakika duramazsın inşallah bişeyin yoktur en kötü ihtimal idrar yollarında iltahap vardır belki bol bol dinlen
bilmem mi o duyguları bitanem bana bu kadar yakınken günde kaç defa konuşuyoruz telde bir bilsen yinede her dakika yanımda istiyorum biraz ana kuzusuyumdur ben hala alışamadım onsuzluğa (
canım hoşgeldin aramıza 6 yıldan sonra 3 aydır deniyomuşsun nasıl korundun bilmiyorum ama yumoşların kendine gelmesi gerçekten biraz zaman istiyor ki bu bünyeden bünyeyed farkediyor zaten..inşallah fazla bekletmez meleğin seni
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.umarım herkes meleğine kavuşur biran önce
selam canım sende hoşgeldin aminn inşallah sen ve isteyen herkes biran önce kavuşur meleklerine..

kızlar ancak girebildim çok iş yapamasam bile çok yorgun hissediyorum belim çok ağrıyor şimdide sıcak bir duş alıp yatıcam hepinize iyi geceler..sabah görüşmek dileğiyle

selam hanımlar .moralim çok bozuk malesef eşimin ciğerde problem göründü şimdi tekrar tahliller yapılacak lütfen dua edin sabahtan beri ağlıyorum inşallah kötü bişey çıkmaz .mafoldumbenmafoldumben
bitanem büyük geçmiş olsun ağlama üzülme yaa herşeyin çaresi var inşallah büyütülcek bişey değildir..dualarımda olucaksınız canım:teselli:

nurcum sormuşsun tatlım ama durum anlattığım gibi allahım nerde hasta varsa şifa versin içinde eşimede.lütfen duanda bizi unutma..
kızlar tek bişey diycem inanın çocuk diye kendinizi yıpratmayın şuandan itibaren cidden bebek olayını sildim kafamdan .eşim iyi olsun benim yanımda olsun yeter.gerçekten insan hastalık kapısını çalınca hiçbirşeyi umursamıyo .

makberim inşallah canım off nedüşünceğimi bilmiyorum.çok zor rabbim kötü hastalıklarla imtihan etmesin..

ebrarım cıktınmı cnm cok gecmıs olsun hemen kötü düşünme cnm allah sıfa versın üzme kendını tedavıyle halledılebılıcek bısıydır tıp cok ılerledı güçlü ol cnm benım

canım ebrarcım birtanem çok geçmiş olsun kuzum yaaa.inşallah birşey çıkmayacak gör bak canım.üzme sen kendini ağlama daha tanı koyulmuş birşey yok.ona moral olman lazım canımcım

günaydın güzeller dün o kadar yorulmama rağmen erken kalktım yarın bebişimi görmeye gidicem ya heyecan yaptı heralde :))) dua edin canlarım sonuçlar güzel çıksın

a.s.bende yeniyim benide benide aranıza alın lütfen kaydirigubbakcemile3a.s.haziran son haftası inş bende bebeğimi kucağıma alıcam düşündükçe rüya gibi geliyor. Allahım bütün hamilelere yardım etsin opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr,makbercim inşallah güzel çıkar sonuçların
ebrarcım geçmiş olsun cnm inşallah bişi yoktur ve hemen iyileşir eşin cnmmm..

ay ebrarım ya üzülme RABBİM şifasını vercek bak gör en kısa zamanda hiç olmadığı kadar sağlıklı olacak, ve ikinizde sağlıklı huzurlu bi ömür süreceksiniz benim eşimde ilk evlendiğimizde çok hastalık çekti oda zaturre oldu miğdeden rahatsızdı endoskopiler falan anlatamam hastanelerden eve gelemiyorduk ama herşey imtihan bunu sende biiliyorsun dua etki erkenden hastaneye gitmişsiniz ve öğrenmişsiniz..
dediğin doğru sağlık herşeyden önemli büyüklerin duası üzerine olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…