günaydın kızlarrr,makbercim inşallah güzel çıkar sonuçların
ebrarcım geçmiş olsun cnm inşallah bişi yoktur ve hemen iyileşir eşin cnmmm..
zorcum sen nasılsın yiğenin nasıl oldu umarım iyilleşmiştir...
saol bitanem yaa allah razı olsun .zaten doktor önemli bişey değildir muhtemelen demiş ama yinede fayda var tahlil yapılmasında demiş.baklım hayırlısı inşallah..ebrarım cıktınmı cnm cok gecmıs olsun hemen kötü düşünme cnm allah sıfa versın üzme kendını tedavıyle halledılebılıcek bısıydır tıp cok ılerledı güçlü ol cnm benım
masalım saol canım yaa insan şimdi herşeyden korkar oldu inşallah önemli değildirde .canım ebrarcım birtanem çok geçmiş olsun kuzum yaaa.inşallah birşey çıkmayacak gör bak canım.üzme sen kendini ağlama daha tanı koyulmuş birşey yok.ona moral olman lazım canımcım
saol zorum allah razı olsun .zaten eşim iyi şimdi şükürler olsun ama işte bişeylerin çıkması moralimizi bozdu umarım herşey yoluna girer..günaydın kızlarrr,makbercim inşallah güzel çıkar sonuçların
ebrarcım geçmiş olsun cnm inşallah bişi yoktur ve hemen iyileşir eşin cnmmm..
nurum allah razı olsun bitanem .inşallah herşey iyi olucak .dua dan başka yapıcak bişey yok.herşey bizim için.ay ebrarım ya üzülme RABBİM şifasını vercek bak gör en kısa zamanda hiç olmadığı kadar sağlıklı olacak, ve ikinizde sağlıklı huzurlu bi ömür süreceksiniz benim eşimde ilk evlendiğimizde çok hastalık çekti oda zaturre oldu miğdeden rahatsızdı endoskopiler falan anlatamam hastanelerden eve gelemiyorduk ama herşey imtihan bunu sende biiliyorsun dua etki erkenden hastaneye gitmişsiniz ve öğrenmişsiniz..
dediğin doğru sağlık herşeyden önemli büyüklerin duası üzerine olsun canım...
canım çok saol evet herşeyin başı sağlık.ama kıymet bilmiyoruz boş şeylere takılıp kalıyoruz.daha kan vermedik işleri yoğun enkısa zamanda gidip vericez inşallah..ebroşummm canım üzülme ne olurrrr önemli bişeyi yoktur inşallahhh allah şifa versin tatlım dünyadaki en önemli şey sağlıkk işte bunu bilsekte bazen kıymetini bilemiyoruzz ne zaman alacaksınız sonuçları ???
çok şükür cnm iyi bir sorun çıkmadı ondan yazdım ebrara onada ciğer dediler kalp dediler şükür bişi çıkmadı ve inanıyorum ebrarında öyle olucak..sen napıosun nurcummm?
canım ne demek eklerim tabi sen eskilerindensin topicin :))
ay kıyamam sana bitanem böbrek sancısı olsa kum yada taş inan bana 1 dakika duramazsın inşallah bişeyin yoktur en kötü ihtimal idrar yollarında iltahap vardır belki bol bol dinlen
bilmem mi o duyguları bitanem bana bu kadar yakınken günde kaç defa konuşuyoruz telde bir bilsen yinede her dakika yanımda istiyorum biraz ana kuzusuyumdur ben hala alışamadım onsuzluğa(
canım hoşgeldin aramıza 6 yıldan sonra 3 aydır deniyomuşsun nasıl korundun bilmiyorum ama yumoşların kendine gelmesi gerçekten biraz zaman istiyor ki bu bünyeden bünyeyed farkediyor zaten..inşallah fazla bekletmez meleğin seni
selam canım sende hoşgeldin aminn inşallah sen ve isteyen herkes biran önce kavuşur meleklerine..
kızlar ancak girebildim çok iş yapamasam bile çok yorgun hissediyorum belim çok ağrıyor şimdide sıcak bir duş alıp yatıcam hepinize iyi geceler..sabah görüşmek dileğiyle
nurcum sormuşsun tatlım ama durum anlattığım gibi allahım nerde hasta varsa şifa versin içinde eşimede.lütfen duanda bizi unutma..
kızlar tek bişey diycem inanın çocuk diye kendinizi yıpratmayın şuandan itibaren cidden bebek olayını sildim kafamdan .eşim iyi olsun benim yanımda olsun yeter.gerçekten insan hastalık kapısını çalınca hiçbirşeyi umursamıyo .
canan2212, ltuana, nurcan.batur.uzun
kızlar sizler napiosunuz hiç ses vermiyosunuzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?