"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebroşummm canım üzülme ne olurrrr önemli bişeyi yoktur inşallahhh allah şifa versin tatlım dünyadaki en önemli şey sağlıkk işte bunu bilsekte bazen kıymetini bilemiyoruzz ne zaman alacaksınız sonuçları ???

zorcum sen nasılsın yiğenin nasıl oldu umarım iyilleşmiştir...

çok şükür cnm iyi bir sorun çıkmadı ondan yazdım ebrara onada ciğer dediler kalp dediler şükür bişi çıkmadı ve inanıyorum ebrarında öyle olucak..sen napıosun nurcummm?

ebrarım cıktınmı cnm cok gecmıs olsun hemen kötü düşünme cnm allah sıfa versın üzme kendını tedavıyle halledılebılıcek bısıydır tıp cok ılerledı güçlü ol cnm benım
saol bitanem yaa allah razı olsun .zaten doktor önemli bişey değildir muhtemelen demiş ama yinede fayda var tahlil yapılmasında demiş.baklım hayırlısı inşallah..
canım ebrarcım birtanem çok geçmiş olsun kuzum yaaa.inşallah birşey çıkmayacak gör bak canım.üzme sen kendini ağlama daha tanı koyulmuş birşey yok.ona moral olman lazım canımcım
masalım saol canım yaa insan şimdi herşeyden korkar oldu inşallah önemli değildirde .
günaydın kızlarrr,makbercim inşallah güzel çıkar sonuçların
ebrarcım geçmiş olsun cnm inşallah bişi yoktur ve hemen iyileşir eşin cnmmm..
saol zorum allah razı olsun .zaten eşim iyi şimdi şükürler olsun ama işte bişeylerin çıkması moralimizi bozdu umarım herşey yoluna girer..
nurum allah razı olsun bitanem .inşallah herşey iyi olucak .dua dan başka yapıcak bişey yok.herşey bizim için.
canım çok saol evet herşeyin başı sağlık.ama kıymet bilmiyoruz boş şeylere takılıp kalıyoruz.daha kan vermedik işleri yoğun enkısa zamanda gidip vericez inşallah..
çok şükür cnm iyi bir sorun çıkmadı ondan yazdım ebrara onada ciğer dediler kalp dediler şükür bişi çıkmadı ve inanıyorum ebrarında öyle olucak..sen napıosun nurcummm?

canım sizede çok geçmiş olsun gözünüzaydınbişey çkmamış.darısı bize inşallah tatlım..opuyorumnanaktan

hanımlar güzel birgün diliyorum .ben bugün daha iyiyim .ama inanmazsınız sabah kalktığımda gözüme inanamadım saçlarım beyazlamış .derlerdide inanmazdım .neyse eşim iyi olsunda gerisi boş.hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için.rabbim hiçbirimizi darda koymasın.iyki varsınız canım arkadaşlarım..

buarada gökcemde uğramamış herşey yolundadır inşallah..

ebrarım canımm nolur üzülme dr.ları biliosun abartmayı severler sonradan ben sana demiştim demek için.bak sana bi örnek vereyim görümcemin kızı olmuştu haziran ayında topuktan alınan kanda bişelere bakıyorlarmış yeni doğan cocuğun tam olarak bilmiyorum en ufacık bişeden şüphelenmiş ta ankaralara gönderdiler ufacık cocuğu temmuz sıcağında 1 ay o dr senin bu dr. benim gezdirdiler ama hiç bişe yokmuş sapa sağlammış üstelik şüphelendikleri hastalıkta öle alel ade bişe diil feikneteori die beyinden gelen bi hastalık şükür hiç bişesi yok sizin tahlillerinizde tertemiz cıkacak allahın izniyle canım üzülmee o kadar biliyosun ağıt ağıt getirir allah korusun

saol canım kocişi kandırdım şimdi sıra pko da onu da halledersem bende bebişime kavuşucam hayırlısıyla :CüvCüv:

allahın izniyle bişey olmaz canım merak etme seni çok iyi anlıyorum benim eşimde zaatüre başlangıcı geçirmişti ama allahın izniyle iyileşti. sen moralini düzgün tutmaya çalış biliyorum çok zor ama sen güçlü olursan o daha güçlü olur. geceleri uyku uyuyamazdım doğru düzgün çok ateşi çıkardı. allah dermansız dert vermesin. tam olarak ne problemi var bilmiyorsunuz henüz dimi?

ebrar kızıyom ama biz inanan insanlarız bizi yekışmaz ümitsiz olmak tamammı dua et ve rabbime sığın inş görceğin tek sıkıntı bu olsun...
makber sen nasılsın bebeni görecen demi acaba cinsiyeti ne merak ettim :)

amaninnn kimseler gelmemiş ebroş-gökçem-makbuş-riççç nerdesinizzzzzz?yaprak dökümümü izliyonuzzz hadi gelin azcık konuşakkkkkk

merhaba kızlar.size çok öenmli bir sorum olacak...ben normalde 28 günde bir adet olurken bu ay 30 gün sonra oldum.bu ay da çocuk düşündük ama yumurtlama gününü hesaplayamadım biz adet kanamamın 10.,12.,14.,ve 16.günlerin de ilişkide bulunduk.şuan eşim şehir dışında bugün 19.gün ve aşırı derecede akıntım var yani yumurtlama günüm bugünmüydü eşimde yanımda değil çok morelim bozuk lütfen yardımcı olurmusunuzz

kızlaar mrb ben geldim
ebroşum çok üzüldüm canım ama inş dr ların dedigi gibi cigerlerde fazla sorun yoktur çok geçmiş olsun canım benim yaa sende üzülme inş rabbim sifasını verir esinin yarın hayırlı haberler al inş bacım
kızlar geçmişe çok bakamadım beni merak etmişsiniz yegenimi askere yolladık hem oynadım hem agladım dışarısıda soguktu üşüdüm ve uykususuzzzzzzzummmm hepiinize iyi geceler diliyorum kib yarın görüşürüz inşş

günaydın kızlar dün akşam uğrayamadım büyük görümceme gitmiştik..
bugünde annemdeyim onu hastane götürücem şeker için akşamda kendim için gidicem..
hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…