canım öncelikle hoşgeldin aramıza..ebrar çok geçmiş olsun umarım eşinin sonuçlarında kötü bişey çıkmaz.
zeynom çok saol desteğin için inşallah bişey çıkmıycak .başka bir doktora gösterdik butarz şeyler herkesde olabilir dedi .küçüklükte geçirdiği hastalıktan kalmışta olabilir dedi birazda olsa rahatladım .allahım kimseyi dermansız hastalıkla imtihan etmesin.ebrarım canımm nolur üzülme dr.ları biliosun abartmayı severler sonradan ben sana demiştim demek için.bak sana bi örnek vereyim görümcemin kızı olmuştu haziran ayında topuktan alınan kanda bişelere bakıyorlarmış yeni doğan cocuğun tam olarak bilmiyorum en ufacık bişeden şüphelenmiş ta ankaralara gönderdiler ufacık cocuğu temmuz sıcağında 1 ay o dr senin bu dr. benim gezdirdiler ama hiç bişe yokmuş sapa sağlammış üstelik şüphelendikleri hastalıkta öle alel ade bişe diil feikneteori die beyinden gelen bi hastalık şükür hiç bişesi yok sizin tahlillerinizde tertemiz cıkacak allahın izniyle canım üzülmee o kadar biliyosun ağıt ağıt getirir allah korusun
canım çok saol allah razı olsun sizede geçmiş olsun tatlım..allahın izniyle bişey olmaz canım merak etme seni çok iyi anlıyorum benim eşimde zaatüre başlangıcı geçirmişti ama allahın izniyle iyileşti. sen moralini düzgün tutmaya çalış biliyorum çok zor ama sen güçlü olursan o daha güçlü olur. geceleri uyku uyuyamazdım doğru düzgün çok ateşi çıkardı. allah dermansız dert vermesin. tam olarak ne problemi var bilmiyorsunuz henüz dimi?
nurum yok tatlım ümitsiz olurmuyum ogün gerçekten kötüydüm ama şimdi rahatladım çok şükür...sen nasılsın tatlım?ebrar kızıyom ama biz inanan insanlarız bizi yekışmaz ümitsiz olmak tamammı dua et ve rabbime sığın inş görceğin tek sıkıntı bu olsun...
makber sen nasılsın bebeni görecen demi acaba cinsiyeti ne merak ettim :)
kızlaar mrb ben geldim
ebroşum çok üzüldüm canım ama inş dr ların dedigi gibi cigerlerde fazla sorun yoktur çok geçmiş olsun canım benim yaa sende üzülme inş rabbim sifasını verir esinin yarın hayırlı haberler al inş bacım
kızlar geçmişe çok bakamadım beni merak etmişsiniz yegenimi askere yolladık hem oynadım hem agladım dışarısıda soguktu üşüdüm ve uykususuzzzzzzzummmm hepiinize iyi geceler diliyorum kib yarın görüşürüz inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?