"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın kızlar hapinizin kandilini canı gönülden ktlarım RABBıM tüm dualarınızı dualarımızı kabul eylesin sağlıklı huzurlu imanllı bebekler verip bi ömür naisp eylesin....

rabbim bu mubarek gecede tüm dualarımızı kabul eylesin saglık mutluluk huzur refah ı evimizden eksik etmesin hanelerimizi bebek sesiyle canlardırsın inşş rabbim

ebrar çok geçmiş olsun umarım eşinin sonuçlarında kötü bişey çıkmaz.
canım öncelikle hoşgeldin aramıza..
allah razı olsun duan için canım....
zeynom çok saol desteğin için inşallah bişey çıkmıycak .başka bir doktora gösterdik butarz şeyler herkesde olabilir dedi .küçüklükte geçirdiği hastalıktan kalmışta olabilir dedi birazda olsa rahatladım .allahım kimseyi dermansız hastalıkla imtihan etmesin.
sen nasılsın buarada?
canım çok saol allah razı olsun sizede geçmiş olsun tatlım..
buarada yeniden aramızda görmek çok güzel hoşgeldinnn
nurum yok tatlım ümitsiz olurmuyum ogün gerçekten kötüydüm ama şimdi rahatladım çok şükür...sen nasılsın tatlım?

gökcemm datlum saol allah razı olsun .anlattığım gibi inşallah bişey çıkmıycak .
sen nasılsın canom?

ebrarcim canim, cok gecmis olsun, sukur dusundugun gb kotu degilmis, ne olur kotusunu cagirma, iyi dusun bak gor uzulmeyeceksiniz.
su mubarek gunde hepimize once saglik ve huzur sonrada uc bes cocuk diliyorum. uc bes yalniz dikkatinizi cekerim :smiley-cool:
ebrarcim simdi nasilsin?
taze hamile gokcemiz ne yapiyor? gokce bosuna iki hafta bekleme haftaya duyarsin kalp atislarini once gitttttt

walla kizlar tup bebek dusunuyorum demistim ya korktum vazgectim(
bir turlu aklima sigdiramiyorum bu fikri(
anlayacaginiz iki seneye belki saglik bir hamilelik ancak olur(
gerci inanmayacaksiniz aliskanlik olmus bebek istemek ama icimden cok sogudum bu fikirden, Allah boylesine uygun goruyor belki de. olmayacaksa soguyayim diye dua ediyordum(

makbus senin ufakligin cinsiyeti belli olacakmis bugun sanirim.
erkek diyorum bastan beri biliyorsun. tabii evde iki kiz var ondan erkegi yakistiriyor olabilirim de:)) gerci senin gonlunde hangisi varsa dilegim o olmasidir. saglikla vaktinde gelsin minisin, bak yolu yaraladin Masallah

günüm hoşgeldin canım negüzel seni burda görmek..
çok saol canm artık daha iyiyim biraz olsun rahatladım.
sen nasılsın?demek üç beş çocuk haa kaydirigubbakcemile3.inşallah olur tatlım...

buarada makbuşum inşallah güzel haberler alırsın minişde poposunu dönmezde öğreniriz cinsiyetini .
anneciğinede geçmiş olsun cano..rabbim şifa versin..

günüm ya doktor kan yaptırın dedi ama benim eşim sürekli kan verir yani gönüllü kan bağışçısı .biliyosun okanlarda önce tahlilden geçiyo ve sorun olduğu zaman imha ediliyo .daha 4 ay önce verdi kan bisorun yoktu .oyüzden ikna edemiyorum benim delüyü .ikna ettiğim anda gidip talil yaptırıcaz .zaten doktor dedi bişey çıkmaz ama kafamız rahatlasın.böyle işte canım.sen neler yapıyosun?

hepinizin kandili mübarek olsun rabbim gönlünüzden gecen güzel dilekleri kabul etsinopuyorumnanaktan

iyiki cok sukur ebrarcim cok sevindim. hemen de en kotusunu nasil dusunuvermissin basta sopaliksin haaa!!!
nasil olayim oyle bildigin gb hicbir degisiklik yok.
demek makbusun birtanesi poposunu donuyor:)) kiz olabilir o zaman derler ya kiz gostermez hemen die:)) gonlundeki neyse o olsun Insallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…