"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

allah iyilik versin günüm yerin boşluğun çok belli buayrılık nekadar sürecek?dön artık aramıza.bak topicimiz birsürü hamiş doldu .darısı sizlere.
günüm haklısında insan korkuyo işte..buarada makbuşunki geçen sefer dönmüştü poposunu artık kızmı bilmem .benimde hep erkek geçiyodu..hyırlı sağlıklı olsunda..

bende iyiyim zeynim napalım işte buara biraz canımız sıkıldı eşim rahatsızdı şimdi daha iyiyiz şükür...
sen neler yapıyon tatlım?herşey yolunda inşallah..

günüm richde biraz sancılıydı uğramamışta inşallah iyidir.,bide biz tefriciye okumaya başlıycaz inşallah .bunu düşündüğüm anda ilk rich için okumak geldi içimden daha söylememiştim ona ve diğer kızlara eğer başlarsak ilk onun için okumayı teklif edicem.belkimde çok yakın onunda..

ebrarcim biz internet baglatmayacagiz bir daha, arada kaynanamin sifresini yaziyor esim:)) bugun mesala ozgurluk verdi bana:)) internette cok isim var da; ondan:))
ama ozluyorum sizi harbiden(
yalniz kkyi hic degil sadece sizi:))

günüm ve zeynim sizde katılırmısınız ?salatı tefriciye okumaya .her hafta birimiz için okuycaz.inşallah faydası olur..bu mübarek günde rabbim dileklerimizi niyetlerimizi kabul etsin..

saol zeynim ciğerde prıblem görüldü ama inşallah bişey çıkmıycak.bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine..
günüm saol canım katılacağını biliyodum.kim nekadar okuyabilirse söyliycek başlıycaz allahın izniyle..

tamam zeynim allah kabul etsin bizim içinde dua et .çok ihtiyacımız var .öpüyorum seni.hayırlı kandiller..

günüm ve zeynim sizde katılırmısınız ?salatı tefriciye okumaya .her hafta birimiz için okuycaz.inşallah faydası olur..bu mübarek günde rabbim dileklerimizi niyetlerimizi kabul etsin..

canim tabiki okurum sen mesajlan bildir kim icin kac tane okucagini yaz ben seve seve okurum insallah

walla canim ders calisiyorum birkac arkadasim var onu goruyorum bahar gelsin paris cok guzel oluyor daha cok cikarim disari. oyle elle tutulcak anlaticak bir sey yok.
evet sogudum tup bebek konusu gundeme gelince sogudum nedense.
korktum belki de.
dogal olsun cok istemistim(

bersummmm hoşgeldin canım .nasılsın tatlış?bugün evdesin değilmi?
zeynim tamam canım çok saol allah razı olsun .konuşalım ben bildiririm sana inşallah..

ayy ne şanslı karıyım yaaa çogunuz buradasınız.:)))
geçmişi okumadan geldim hemen bi bakayım dedim.
günüm mesajını aldım hayatım bende çok özledim seni inanki((nasılsın canım?net kapalı bi süre daha.
kıslarrrr çok özledim hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günüm inşallah doğal olucak tatlım .rabbim gnlüne göre versin.sağlık olsunda gelir elbet bizim sıpalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…