"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yaa bu arada ebuşum çok geçmiş olsun eşine canım ya..sıkma canını sen.rabbim büyük en yakın zamanda iyileşecektir buna inan.salat-ı tefriciye mi okuyosunuz?

yaa biliyorum çok arka arkaya yazdım ama birazdan gidicem aklıma geldikçe yazıyom işte:))
bersum zeynim sizler napıyonuz canlarım.

saol derinim allah razı olsun inşallah iyi olucak herşey...
evet tefriciye okuycaz inşallah sence nasıl olur?duadan başka yapıcak bişey kalmadı artık cano..

derinim sen yaz tatlım.özlemişsindir yazmayı.inşallah enkısa zamanda açılır dönersin aramıza .buarada ne alem çalışmalar?

oyyy derinim negüzel seni görmk hoşgeldin bitanem.nasılsın?herşey yolunda inşallah...
eh işte ben canım.iyi diyelimişyeriyle aram iyi degil.daha dogrusu ben sıkıntı yapıyorum bazı şeyleri..yokse bi kötülükleri yok..amann neyse sıkmıyım canınızı.
adetimde herzamanki gibi gelmedi daha 15 günü var fazla saydım biliyosun bu ay..sen nasılsın canım?
derin kiz sende mi geldin ben de demin seni dusundum:)) nasilsin derincim? nerdesin simdi?

canım benim kardeşimdeyim ögel yemegine geldim..bi bakayım dedim seni gördügüme çok sevindim ya.

yok anacım okumuyom vallah.kardeşim bişiy diyodu onunla konustum da:)))
ebuş bende okurum canım...inşallah rabbim dualarımızı kabul eyler de hepimiz hamiş kalırız:))çalışmalar devam sayılır..valla testleri de yapıyom sürekli çift çizgi ovulasyonlar bişey anlamadım..öbür adet geldi hala çift...

günn presed kullandım cano bu ay:)))

günüm somra yaa afedersin küçümsemek için demiyorum da sırf rahatım diye üç kurusa tamam dedim çalışıyorum ama suistimaller başladı..dün 20 tl çekmek istedim bazı ihtiyaçlarım için..bana dedigi lafa bakar mısın?yarın muhasebeye para vercekmiş.20 tl yaaa çok komik bi olay..

derişkommmm hoşgeldin tatlıımmmmm
kızlar bugün evdeyim temizlik yemek derken anca oturdummm hepinizin kandili mubarek olsun bu gece hepiniz için dua edicem allah kabul eder inşallah

derinim bence o testler bozuk cano yada pkolarda işe yaramıyo yada hamişsin belli olmaz tatlım hayırlısı inşllah.
buarada konuşalım karara bağlıyalım kim nekadar okuyabilirse mesaj atıcam ben size...
buarada canını sıkma işyeri için boşver takma kafaya olmadı çıkarsın naapcan canım..

derinişkommm senin patronun suyu ısınıyooo valla zam yapıp seni hoş tutacağına bide böyle davranıyoo çok ayıp valla

bersum seninde kandilin mübarek olsun canım .bende hepiniz için edicem inşallah.
aslında bugün konuşsak şu tefriciyeye başlasak..

kandiliniz mübarek olsun kızlarrr ALLAHIM BUGÜN EDECEĞİNİZ BÜTÜN DUALRI KABUL EDER İNŞ EMİNİM HEPİMİZ AYNI ŞEYLER İÇ.İN DUA EDECEĞİZ BU GECE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…